واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
لاریجانی: با عارف رفیق هستیم اما گفتگویی درباره ریاست مجلس نداشتیم/ حساس نباشید، صبر کنید
هیچ گفتگویی بین من و دکتر عارف نشده است. ما از قدیم رفیق هستیم و سلام علیک داریم.
روز نو : هیچ گفتگویی بین من و دکتر عارف نشده است. ما از قدیم رفیق هستیم و سلام علیک داریم.
علی لاریجانی گفت گفتگویی با عارف درباره ریاست مجلس نداشته است.
به گزارش روز نو ، علی لاریجانی رییس مجلس نهم در بخشی از نشست خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی درباره رقابت با عارف بر سر کرسی ریاست مجلس، گفت: خیلی در این باره حساس نباشید، دو روز صبر کنید همه چیز روشن خواهد شد.
وی افزود: توجه داشته باشید که ساختار داخلی مجلس یک ساختار دموکراتیک است و ما هم باید در اینباره به این مساله توجه کنیم و تلاش شود از آن عدول نشود. درست است که رسانه ها به این مساله می پردازند ولی باید بدانیم نمایندگان مجلس خبرگان این ملت هستند و احتیاج ندارند که از بیرون به آنها فشار وارد شود. خودشان تصمیم می گیرند و ظرف چند روز آینده همه چیز مشخص خواهد شد.
لاریجانی: با عارف رفیق هستیم اما گفتگویی درباره ریاست مجلس نداشتیم/ حساس نباشید، صبر کنید
وی در پاسخ به این سوال که آیا با عارف در این باره رایزنی و گفتگویی داشته است، گفت: نه هیچ گفتگویی بین ما نشده است. ما از قدیم رفیق هستیم و سلام علیک داریم.
علي لاريجاني با اشاره به اينکه 110 سال سابقه قانون گذاري در ايران داريم، از 1525 قانون مصوب در شوراي انقلاب و 2939 قانون از سوي نه دوره مجلس شوراي اسلامي ياد کرد و گفت: در مجلس نهم 697 طرح و لايحه را بررسي کرديم که 47 درصد آنها لايحه بوده است.
به گفته وي مجلس نهم مي کوشيد که به مسائل اقتصادي توجه بيشتري داشته باشد. پس از آن مسائل اجتماعي در اولويت بودند. نماينگان درپي رفع مشکلات مردم در تعامل با ديگر قوا بودند.
وي با اشاره به اينکه مجلس نهم در پي قانونگذاري در اصولي از قانون اساسي بود که روي زمين مانده بود، از تصويب مواردي در مورد ممنوعيت شنود، تعريف جرم سياسي و امر به معروف و نهي از منکر ياد کرد و ادامه داد: اميدوارم مجلس دهم از تجربيات نه دوره گذشته بهره ببرد و با سنجش درستي از شرايط، ساماندهي مطلوبي در کشور داشته باشد.
لاريجاني در پاسخ به سوالي که به نقطه ضعف و قوت مجلس نهم اشاره داشت، از مشي اين مجلس براي ايجاد آرامش در کشور با هم افزايي با ديگر قوا سخن گفت و افزود: نبايد سايشهاي بي جهت ايجاد شود. حجم بيشتر مصوبات مجلس نهم اقتصادي بود. از جمله ايجاد رونق در فضاي کسب و کار و تسهيل سرمايه گذاري داخلي و خارجي که مجلس به ريل گذاري براي دولت پرداخت. انشالله مجلس بعد هم درک درستي از مسائل مهم کشور داشته باشد و تمرکز بيشتري بر مسائل اقتصادي داشته باشد.
وي درباره مصوبه آخرين روز کاري مجلس نهم پيرامون استخدام افراد در مشاغل حساس با استعلام از مراجع سه گانه و انتقاد دولت نسبت به عدم اعمال نظراتش، گفت: تصويب اين طرح شتاب زده نبود و شش ماهي در مجلس مورد بررسي قرار گرفته بود. دولت مي گفت که در جلسات کميسيون دعوت نشده بوده است. اگر لازم باشد مجلس بعد مي تواند اين مصوبه را اصلاح کند.
خبرنگاري درباره نقش ايران در فلوجه و عراق پرسيد و لاريجاني در پاسخ گفت که اميدوارم با اين تلاش ها صحنه از حضور تروريست ها پاک شود.
خبرنگار اعتماد در سوالش به حفظ شان و جايگاه نمايندگان از سوي هيات رئيسه مجلس اشاره داشت و بي آنکه نامي از نادرقاضي پور ببرد، از سخنان انتخاباتي او ياد کرد و از لاريجاني پرسيد که چرا واکنشي به سخنان وي نداشته است. رئيس قوه مقننه هم در پاسخ گفت: تا جايي که من مي دانم او اين مساله را تکذيب کرده است. اگر اشتباه سهوي از سوي وي صورت گرفته، او چنين موضعي ندارد و وقتي کسي نظرش را اصلاح مي کند بايد بپذيريم و ادامه ندهيم.
لاريجاني در بخشي از سخنانش به مشکل بلندگوي اين مراسم اشاره کرد و به شوخي گفت: مشکل بلندگو در جمهوري اسلامي هيچگاه حل نمي شود.
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]