واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: معاون آموزش ابتدایی مازندران عنوان کرد؛ ضرورت آموزش والدین برای ثبت نام دانش آموزان ورودی پایه اول ایلنا: معاون آموزش ابتدایی مازندران گفت: رویکرد آموزش و پروش باید طوری باشد که زندگی آینده دانش آموزان را بدون پشتوانه تعریف و ترسیم کند
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ؛سید عیسی میر شفیعی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه آموزش و پرورش نوین باید نظر سنجی و نیازهای مخاطب را شناسایی و به خوبی به آن بپردازد، اظهار داشت: توجه به مخاطبان جزء اساسی ترین کار آموزش و پرورش محسوب می شود. وی افزود: آموزش و پرورش در راستای تعلیم و تربیت می بایست نیازها دانش آموزان را احصاء کرده و این امر نیز مستلزم همکاری والدین با این نهاد آموزشی است.
معاون آموزش ابتدایی مازندران ورود نظام تربیت به کار والدین برای هدایت آنان و ارائه خدمات آموزشی و تربیتی را اصلی مهم در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: نگاه حقوقی، شرعی و عرفی در حوزه آموزش از جمله نگاه هایی است که باید در حوزه آموزش والدین مستولی شود.
میر شفیعی اولیاء ، مدرسه و دانش آموز را سه ضلع مثلت تربیت دانست و افزود: ضلع اولیاء در این مثلث بسیار کمرنگ شده که نیاز است تا به آن توجه بیشتری شود و نقش اولیا جدی تر دیده شود.
وی ادامه داد: اگر این سه ضلع در راستای یکدیگر و به صورت همگام حرکت نکنند به طور حتم به آن هدف ایده ال دست نخواهیم یافت بنابراین در نظام تربیت باید تعارض ها از بین رفته و رفاقت جایگزین شود.
میرشفیعی با بیان اینکه بهترین منتقدان ما اولیای دانش آموزان هستند و باید نظارت اصلی را به آنان سپرد، ادامه داد: بازخورد فعالیت های خود را باید به اولیای دانش آموزان جویا شد.
وی تعادل بین مدرسه ، جامعه و خانواده را از جمله اقداماتی عنوان کرد که در سال ۹۴ در در حوزه آموزش و پرورش اجرایی شد.
معاون آموزش ابتدایی مازندران ،افزود: ضروری است در راستای ارتقای آموزش به دانش آموزان والدین به مدت ۴ سال در کلاس های آموزشی ۷۰ پایگاه آموزش والدین ورودی پایه اول حضور یافته و گواهی این کلاس ها را اخذ کنند در غیر اینصورت فرزندان آنان در مدارس ثبت نام نمی شوند.
میرشفیعی با بیان اینکه فراهم ساختن روحیه پرسش گری باید در میان دانش آموزان ایجاد شود، اظهار داشت: همکاران حوزه آموزش ابتدایی باید طوری عمل کنند تا هم به نقد یکدیگر پرداخته و هم پاسخگو باشند.
وی ادامه داد: رویکرد آموزش و پروش باید طوری باشد که زندگی آینده دانش آموزان را بدون پشتوانه تعریف و ترسیم کند به گونه ای که دانش آموزان در آینده بتوانند به کسی متکی نباشند.
میرشفعیی عملیاتی کردن ساختار ۳-۳ را در مدارس مازندران را ازسیاست های کلان این نهاد عنوان کرد و گفت: ۱۳/۵ درصد از مدارس استان از این طرح برخوردار شدند که در تلاش هستیم امسال نیز این میزان را ۵/۷ درصد در مدارس دولتی افزایش دهیم.
وی کاربردی کردن آموزش و تمرکز به کیفیت بخشی بر مناطق محروم را از دیگر سیاست های کلان آموزش و پرورش نام برد و از دایر بودن ۹ کلاس تک دانش آموزی با اختصاص ۹ معلم در استان خبر داد .
میرشفیعی با بیان اینکه مدرسه کانون تربیت محله است ، افزود: شکل گیری شخصیت دانش آموزان در محل زندگیشان از جمله اهداف دیگر آموزش و پرورش محسوب می شود.
معاون آموزش ابتدایی مازندران با اشاره به اینکه اکثر کلاس های دایر در مناطق محروم چند پایه است، اظهار داشت: ۳۷ درصد از مدارس استان چند پایه است که در نوع خود آسیب محسوب می شود.
وی از رونمایی کتاب کلاس های چند پایه در موقعیت های خاص در سال ۹۵ خبر داد و تدوین این کتاب را کیفیت بخشی به آموزش های چند پایه دانست.
میر شفعیی انسداد مبادی ورودی بی سودای دانش آموزان را از برنامه های مهم این نهاد عنوان کرد و گفت: ۸/۹۹ درصد دانش آموزان در سطح پوشش تحصیلی آموزش و پرورش مازندران قرار دارند.
معاون آموزش ابتدایی مازندران از توزیع نامناسب امکانات و نیروی انسانی در مدارس ابتدایی خبر داد و گفت: ساماندهی نیروی انسانی و فضای آموزشی باید عادلانه تر انجام شود و استفاده از نیروهای کارآمد تر در انحصار مدارس خاص نباشد.
وی ارتقای عملکرد کیفی مدیران را جزء برنامه هایی دانست که آموزش و پرورش بر آن صحه گذاشته است و همچنین توسعه عدالت آموزشی با محوریت تولید محتوای آموزشی و تقویت نیروهای انسانی از برنامه های این نهاد تلقی می شود.
میرشفیعی افزود: مقرر شد تا مدرسه های غیر دولتی در حوزه ابتدایی نیروی انسانی غیر مرتبط را در جذب نکنند و می بایست جذب نیرو بر اساس رشته مرتبط انجام گیرد.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از کتاب کار در کنار کتاب های تحصیلی دانش آموزان در مدارس ممنوع است و آنرا از الزامات مدارس عنوان کرد.
میرشفیعی از انعقاد تفاهم نامه فی مابین آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد، بهزیستی و سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در راستای اجرای یکپارچه سازی مدیریت بر پیش دبستای منعقد شده است.
وی ، اظهار داشت: ۲۵ هزار دانش آموز در مدارس دولتی و غیر دولتی ، ۴ هزار دانش آموز در بهزیستی و۷۰۰ نفر در سازمان تبلیغات در سال ۹۴ آموزش دیدند.
میرشفیعی تمرکز بر کیفیت بخشی معلمان زیر ۶ سال را از جمله برنامه های دیگر آموزش و پرورش اعلام کرد و تمرکز بر آموزش ابتدایی را مهم دانست.
۱۳۹۵/۰۳/۰۴ ۱۴:۴۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]