واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
پشت پرده فشار وزارت ورزش به مهدی تاج
روز نو : بازی مدیریت در فدراسیون فوتبال ایران همچنان ادامه دارد. این فدراسیون که همین چند هفته پیش رییس جدید خودش را شناخت هنوز دو پست خالی بسیار مهم دارد؛ نایبرییس دوم(که مدیریت سازمان لیگ را برعهده خواهد گرفت) و دبیرکل(که امور داخلی فدراسیون را مدیریت میکند).
با اینکه حدود سه هفته از انتخاب مهدی تاج میگذرد اما هنوز گمانهزنیها برای مدیران احتمالی این دو پست ادامه دارد.
نزدیکان رییس جدید میگویند دخالت برخی افراد نزدیک به وزارت ورزش، عملا سنگ بزرگی را پیش پای رییس فدراسیون انداخته و او را از رسیدن به جمعبندی درباره این دو پست دور کرده است.
خبرگزاری مهر در همین زمینه مینویسند: «تاج که در سازمان لیگ توانسته بود ارتباط خوبی با برخی اهالی فوتبال داشته باشد و قبل از مجمع نیز رایزنیهایی با نامزد ریاست فدراسیون انجام داده بود قصد دارد از شهابالدین عزیزیخادم بهعنوان دبیرکل در مجموعه مدیریتش استفاده کند اما ظاهرا افرادی که خود را نزدیک به وزارت ورزش میدانند تمایل دارند از منصور قنبرزاده استفاده کنند.
در این مورد گفته میشود براساس جلساتی که قبل از برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال صورت گرفته بود مهدی تاج با این شرط توانسته بود آرای شهابالدین عزیزیخادم را از آن خود کند که بعد از رییس شدن تاج، عزیزیخادم بهعنوان دبیرکل انتخاب شود. حالا در شرایطی که تاج قصد دارد به توافقات شفاهی و غیررسمیاش عمل کند، نزدیکان به وزارت ورزش مقابل تصمیم او ایستادهاند و نمیخواهند اجازه دهند عزیزیخادم دبیرکل شود.»
جالب اینجاست که قبل از این عنوان شده بود منصور قنبرزاده، مدیرعامل پیشین باشگاه نفت تهران بهعنوان رییس سازمان لیگ انتخاب خواهد شد اما خبرگزاری مهر مدعی شده برخی مدیران عامل باشگاهها در پیغامهای خصوصی که برای مهدی تاج داشتند تاکید کرده بودند اگر قنبرزاده رییس سازمان لیگ شود آنها حاضر به تعامل و همکاری با وی که خود جزو مدیران عامل ناکام یک باشگاه لیگ برتری بود، نیستند.
این در حالی است که منصور قنبرزاده در گفتوگو با روزنامه «امید ایرانیان» سوابق مدیریتی خود را قابل دفاع دانسته و اینطور از آنها دفاع میکند: «بنده تحصیلات دانشگاهیام در رشته تربیتبدنی و علوم ورزشی بوده و ۳۰ سال است سابقه خدمت در این حوزه را دارم. تا به حال ۸۵ دوره آموزشی داخلی و بینالمللی هم دیدهام؛ همانند دورهای حقوق ورزش، مدیریت کلان و استراتژیک ورزش، مدیریت بازاریابی و کیفیت، آمار و اطلاعات ورزش، مدیریت مالی، مدیریریت پروژه و دوره بلندمدت مدیریت منابع انسانی. حدود ١٨ سال سابقه مدیریت تربیتبدنی مناطق نفتخیز جنوب که باشگاههای نفت مسجد سلیمان، امیدیه، گچساران و اهواز را شامل میشده دارم. این باشگاهها مجموعا ۳۲ رشته ورزشی مختلف را شامل میشدند. حدود ١٠ سال هم مدیر تربیتبدنی شرکت ملی نفت ایران بودم و در حال حاضر معاونت تربیتبدنی وزارت نفت هستم. البته همانطور که میدانید تا همین چند روز پیش با حفظ سمت مدیرعامل باشگاه نفت هم بودم. در مدتی که در باشگاه نفت تهران بودم، از دسته سه کشور به لیگ برتر صعود کردیم و حتی در آسیا هم در بین هشت تیم برتر قرار گرفتیم.»
قنبرزاده در پایان و با اشاره به عضویت چهار سالهاش در هیات رییسه فدراسیون فوتبال و هیات رییسه فعلی لیگ برتر، اعتقاد دارد که انتقاد مخالفانش از او بابت ناکامی در مدیریت منصفانه نیست.
جدال برای گرفتن پست دبیرکلی در فدراسیون فوتبال درحالی جریان دارد که به نظر میرسد قنبرزاده به ریاست سازمان لیگ و گرفتن پست نایب رییسی دوم بیشتر نزدیک است چراکه علیرضا اسدی، دبیرکل فعلی فدراسیون فوتبال درحال فعالیت است و گفته میشود همچنان مورد تایید وزارت ورزش است.
در سوی دیگر احتمال حضور امیر عابدینی، مدیر نزدیک به تاج هم در یکی از دو پست وجود دارد و باید دید رییس جدید فدراسیون چه تصمیمی در اینخصوص اتخاذ میکند. او قطعا نه قصد دارد دل وزارت ورزش را بشکند و نه دوست دارد متحدان عزیزیخادم را از خود برنجاند.
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]