تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867340513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده جنگ جنسی در فرانسه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پشت پرده جنگ جنسی در فرانسه
وطن امروز در گزارشی آورده است:
به گزارش نامه‌نیوز، برای نخستین‌بار در تاریخ فرانسه، جنگ قدرت میان زنان و مردان به مرحله‌ای سرنوشت‌ساز رسیده است.  ۱۷ وزیر سابق زن فرانسوی که غالبا  هنوز مسئولیت‌های مهمی در عرصه‌های سیاسی و بین‌المللی دارند طی بیانیه‌ای اعلام کردند دیگر در مقابل آزارهای جنسی در صحنه سیاسی سکوت نخواهند کرد. این در حالی است که این بیانیه به بهانه برملا شدن پرونده آزار جنسی منسوب به دنیس باوپین، معاون سابق رئیس پارلمان و سیاستمدار عضو حزب سبزهای فرانسه صادر شده است اما در حقیقت مطامع سیاسی جناح قدرتمند فمینیست‌ها در اروپا را پشت سر خود دارد، گروهی که توسط آیلین راکفلر، دختر و وارث امپراتوری دیوید راکفلر، رهبر صهیونیسم آمریکا حمایت می‌شوند تا دگرباشان شامل فمینیست‌ها و اقلیت‌های جنسی بویژه همجنس‌بازان را به صحنه‌های سیاسی و اجتماعی کشورهای جهان تحمیل کنند. قدرت گرفتن این باند در فرانسه خود را در ظاهر به شکل جنگ قدرت بی‌سابقه زنان با مردان در عرصه سیاست نشان می‌دهد با این بهانه که در این کشور کاتولیک سیاست همواره مردانه باقی مانده و هیچ‌گاه مانند کشورهای آنگلوساکسون و پروتستان، زنان نتوانسته‌اند قدرت و ثبات کافی داشته باشند. 17 مقام ارشد زن فرانسوی یادشده که سردمدارشان «کریستین لاگارد»، رئیس صندوق بین‌المللی پول- که در اصل بانکی خصوصی متعلق به هلدینگ صندوق فدرال نیویورک یا همان بانک مرکزی آمریکا و تحت اختیار خاندان‌های یهودی راکفلر و روتشیلد است- است در بیانیه خود که در هفته‌نامه فرانسوی «دو دیمانش» با عنوان «ما دیگر ساکت نخواهیم نشست»، منتشر شد اعلام داشتند: «مانند تمام زنانی که قبلا نیز به محیط منحصرا مردانه اعتراض کرده‌اند، ما نیز باید متحمل نگاه جنسی شده و با آن بجنگیم.  این زنان نیستند که باید خود را با این محیط وفق دهند، بلکه رفتار برخی مردان باید تغییر یابد». البته به نظر می‌رسد رسوایی آزار جنسی زنان توسط دنیس باوپین که توسط تارنمای افشاگر جدیدالتاسیس «فرانس اینتر مدیاپارت»- متعلق به یک شرکت رسانه‌ای آمریکایی- و با استناد به شهادت 8 زن شامل اعضای پارلمان، مقامات محلی و حزب سبزها مطرح شده  و به استعفای او انجامیده است بهانه‌ای بیش نباشد.  در حقیقت هدف اصلی باند فمینیستی لاگارد، اعلان قدرت در صحنه سیاسی برای گرو‌کشی از گروه‌های اصلی تشکیل‌دهنده پارلمان است تا جلوی  تصویب لایحه‌های اخیردولت سوسیالیست فرانسوا اولاند را که مشخصاً به پیشواز خطر مسلط شدن فمینیسم بر سیاست رفته است بگیرد.

یکی از مفاد لایحه‌ای که اخیرا دولت اولاند برای تصویب به پارلمان فرستاده است تعریف روسپیگری به عنوان یک جرم است.  همچنین تلاش شده تعریفی از محدوده فعالیت گروه‌های دگرباش صورت بگیرد.




۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن