تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845222076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رازو رمز بزرگترین نبرد مجلس دهم در چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رازو رمز بزرگترین نبرد مجلس دهم در چیست؟
این روزها درحالی منازعه ریاست مجلس بالا گرفته که هیچ‌کس نمی‌داند برنامه آن دو برای ریاست مجلس چیست؟!
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که تنها 25 درصد از نمایندگان مجلس ایران با پایان زمان فعالیت خود در 7 خرداد 95، در سمت خود باقی می‌مانند، سرنوشت "علی لاریجانی" که در 8 سال گذشته جایگاه خود را به عنوان رئیس مجلس حفظ کرده بود، یکی از بزرگترین نبردهای مجلس دهم است.

با برگزاری دور دوم انتخابات در ماه گذشته، حامیان دولت هم اکنون با 121 کرسی، بزرگترین فراکسیون مجلس را در اختیار دارند. این درحالیست که اصولگرایان و افراد مستقل به ترتیب 83 و 81 کرسی را در مجلس به خود اختصاص داده‌اند. این نتایج راه را برای ورود "محمدرضا عارف،" معاون اول رئیس جمهور سابق ایران باز می‌کند تا علی لاریجانی را به چالش بکشد.

با وجود دو گزینه‌ای که برای حل مسئله انتخاب رئیس ، پیش روی مجلس دهم است و آن اینکه آیا انتخاب رئیس را به یک رأی گیری عمومی بگذارند و یا با یک توافق رئیس را انتخاب کند، که به نظر می رسد هر دو طرف موافق گزینه دوم هستند.

"صادق زیباکلام،" در این خصوص گفته است که  اگر اصلاح طلبان با اصولگرایان و لاریجانی وارد رقابت شوند، به ضرر اصلاح طلبان خواهد بود؛ زیرا اصولگرایان از مؤسسات دیگری که در جمهوری اسلامی در کنترل خود دارند استفاده می‌کنند. مجلس آینده میان موافقان و مخالفان توافق هسته‌ای تقسیم می‌شود و از آنجایی که لاریجانی و عارف هر دو از توافق هسته‌ای حمایت کرده‌اند، نباید با یکدیگر به رقابت بپردازند.


رازو رمز بزرگترین نبرد مجلس دهم چیست؟



انتخاب اعضای هیات رئیسه فراکسیون امید

دومین جلسه فراکسیون امید مجلس دهم، روز گذشته در سالن کنفرانس محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، برگزار شد. جلسه‌ای که دستور کار آن تصویب اساسنامه و انتخاب اعضای هیأت‌رئیسه فراکسیون بود و البته این برنامه پشت درهای بسته و بدون حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

علی مطهری و مسعود پزشکیان از جمله مهمانانی در این جلسه بودند که بازهم معنای خاصی را تداعی می‌کرد.

پس از بررسی مواد اساسنامه و تصویب آن، انتخاب رئیس فراکسیون به دلیل اینکه هیچ کاندیدایی به جز عارف نامزد این سمت نبود، بدون برگه و با قیام و قعود انجام شد که تمامی اعضای فراکسیون به‌عنوان موافق ریاست عارف قیام کردند. پس از آن بود که ٢٣ نفر به‌عنوان نامزد عضویت در هیأت‌رئیسه موقت، اعلام کاندیداتوری کردند تا از میان آنها، هشت عضو دیگر هیأت‌رئیسه با رأی اعضای حاضر انتخاب شوند.

محمدعلی وکیلی، مصطفی کواکبیان، بهرام پارسایی، محمود صادقی، محمدرضا تابش، علی نوبخت، الیاس حضرتی، قاسم میرزایی نیکو، فاطمه سعیدی، شهاب‌الدین بیمقدار، معصومه آقاپور، حسین امیری‌خامکانی، مسعود رضایی، احمد مازنی، بهروز بنیادی، پروانه مافی، محمود نگهبان‌سلامی، غلامرضا تاجگردون، پروانه سلحشوری، فریده اولادقباد، محمد فیضی، محمدرضا منصوری، رامین نورقلی‌پور و تربتی‌نژاد اسامی ٢٣ نامزد عضویت در هیأت‌رئیسه فراکسیون بود که پس از شمارش آرا به‌ترتیب تاجگردون، تابش، مازنی، حضرتی، صادقی، کواکبیان، وکیلی و نوبخت به‌عنوان اعضای هیأت‌رئیسه فراکسیون انتخاب شدند.

در بخش دوم این همایش و پس از اعلام نتایج انتخابات هیأت‌رئیسه، محمدرضا عارف به‌عنوان رئیس فراکسیون امید، در سخنانی با یادآوری اینکه مردم جواب خیلی خوبی به ائتلاف امید دادند، از نمایندگانی که با تماس تلفنی از فراکسیون حمایت کرده و اعلام کرده‌‌اند که امکان حضور در این جلسه را ندارند تشکر کرد و گفت: «فراکسیون امید باید با همه فراکسیون‌های مجلس همکاری کند».

عارف با بیان اینکه بعد از انتخابات خرداد ٩٢ نشاطی در کشور احساس شد و روند بعد از خرداد ٩٢، حاکمیت اخلاق، عقلانیت و تدبیر بود و استمرار این موضوع، خواست جامعه بود، افزود: «مجلسی می‌خواهیم که رقیب دولت نباشد».

پس از سخنان عارف، محمدرضا تابش که در انتخابات هیأت‌رئیسه به‌عنوان نفر دوم انتخاب شده بود، در سخنانی از انتخاب‌نشدن هیچ‌یک از زنان و نماینده‌های اقلیت مذهبی در هیأت‌رئیسه انتقاد کرد. این نماینده اصلاح‌طلب مجلس با بیان اینکه حضور‌نداشتن نماینده زنان و اقلیت‌ها در ترکیب هیأت‌رئیسه، با نگاه و شعارهای ما اصلاح‌طلبان تناسب ندارد و اعلام کرد با کناره‌گیری خودش و دکتر وکیلی که برای این کار اعلام آمادگی کرده است، قصد دارد راه را برای ورود نفرات نهم و دهم که یک نماینده اهل تسنن (محمود نگهبان سلامی) و یک نماینده زن (فاطمه سعیدی) بودند، به هیأت‌رئیسه باز کند. این سخنان تابش با تشویق حاضران همراه شد؛ اما در نهایت نظر هیأت‌رئیسه این بود که این ایراد در انتخابات هیأت‌رئیسه دائمی که ماه آینده و بعد از معلوم‌شدن تکلیف هیأت‌رئیسه مجلس برگزار خواهد شد، رفع شود.

اما این یک سوی ماجرا بود و در سوی دیگر و درحالی‌که جلسه فراکسیون امید از ساعت سه آغاز شده بود، اصولگرایان نیز برای همایشی در محل مجلس مشروطه که از ساعت ١٧:٣٠ آغاز می‌شد، فراخوانده شده بودند. همایشی که در پیام دعوت آن آمده بود: «سرور ارجمند جناب آقای... به استحضار می‌رسد، همایش بزرگ مجلس ولایی و اخلاق‌مدار، سه‌شنبه ٢٨ اردیبهشت از ساعت ١٧:٣٠ لغایت ٢١ به صرف شام در محل مجلس شورای اسلامی ساختمان مشروطه با حضور دکتر علی لاریجانی و میهمانان ویژه برگزار می‌گردد.»

 دعوت‌کننده مراسم هم که نامش در انتهای این پیامک آمده بود، این‌گونه معرفی شده بود: «مجید حسنی- عضو شورای هماهنگی جمعی از منتخبین مجلس دهم».

این در حالی بود که خبر برگزاری این همایش تا بعداز‌ظهر دیروز چند بار تأیید و تکذیب شد.

 اما نقوی حسینی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت:  جلسه بعدازظهر ساختمان مشروطه برگزار نمی‌شود.


رازو رمز بزرگترین نبرد مجلس دهم چیست؟



خبر لغو جلسه اعلام شد؛ اما ساعاتی بعد این جلسه پشت درهای بسته برگزار شد و این در حالی بود که برخی از نمایندگان از تلاش‌های جهانبخش محبی‌نیا برای برگزاری این جلسه خبر می‌دادند و این موضوع را با تلاش محبی‌نیا برای قرارگرفتن در میان نامزدهای نایب‌رئیسی مجلس از سوی فراکسیون اصولگرایان مرتبط می‌دانستند.

اما در این میان برگزاری همایشی به میزبانی حزب اعتدال و توسعه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی که از ساعت هفت شب گذشته و به صرف شام بود، باعث شد برخی از چهره‌های نزدیک به لاریجانی هم در جلسه بعدازظهر ساختمان مشروطه حاضر نباشند.

اما در کنار این تحولاتی که حالا با نزدیک‌شدن به زمان آغاز‌ به‌ کار مجلس دهم و جدی‌ترشدن بحث رقابت برای احراز کرسی ریاست مجلس، هر روز فرازونشیب های  تازه‌ای پیدا می‌کند.

 مصطفی کواکبیان در حاشیه این مراسم گفت: این انتخاب در راستای‌‌ همان توقعی است که مردم در هفتم اسفند و ۱۰ اردیبهشت از منتخبان داشتند. در این مدت با تعدادی از منتخبان مستقل رایزنی کردیم و بر‌همین‌اساس بیش از ۳۰ نفر از نیروهای مستقل که حتی در لیست امید نبودند اعلام کردند به فراکسیون امید می‌پیوندد و آن را تقویت خواهند کرد؛ البته ما انتظار داشتیم کسانی که به نام لیست امید انتخاب شدند براساس تعهداخلاقی و شرعی به این فراکسیون بپیوندند و عهد شکنی با مردم نداشته باشند.

این نماینده منتخب مردم تهران همچنین با بیان اینکه ما هرگز نمی‌خواهیم از بزرگان اصلاحات و شخصیت‌های مؤثر نظام دراین‌زمینه هزینه کنیم و باور داریم که دولت هم نباید به این ماجرا وارد شود، تصریح کرد: بقیه اعضای کابینه هم باید بی‌طرفی خود را در عمل ثابت کنند؛ متأسفانه عده‌ای از معاونان پارلمانی وزرا و برخی از دوستان با عدم تبعیت از دستور رئیس دولت با برخی نمایندگان تماس می‌گیرند و با وعده و وعید می‌خواهند نظر آنها را برگردانند.

 کواکبیان با بیان اینکه تعداد کسانی که تمایل به تداوم همکاری با فراکسیون امید ندارند، بسیار انگشت‌شمار است گفت: وقتی میثاق‌نامه را امضا می‌کنیم اگر برخلاف نظر فراکسیون عمل کنیم از نظر اخلاقی، درست نیست.


رازو رمز بزرگترین نبرد مجلس دهم چیست؟



 کواکبیان نمایندگانی که خود را مستقل می‌نامند به سه دسته تقسیم کرد و گفت: «دسته اول نمایندگانی هستند که چون می‌دانستند با عنوان اصولگرا، نمی‌توانند رأی بیاورند، با عنوان مستقل در حوزه‌های انتخابیه‌شان خود را معرفی کردند؛ دسته دوم کسانی هستند که از بیم ردصلاحیت‌شدن در صورت اعلام اصلاح‌طلبی، خود را مستقل معرفی کرده‌‌اند و دسته سوم هم کسانی هستند که هواشناسی خوبی دارند و با اسم مستقل می‌آیند تا هر زمان باد به هر سمت وزید، به همان طرف حرکت کنند».

و اما...

هرچه به روز تشکیل اولین جلسه مجلس آینده نزدیک‌تر می‌شویم، هواداران در توضیح و تایید اینکه چرا لاریجانی یا عارف باید رئیس مجلس شوند سخن می‌گویند اما هیچ‌کدام از آنها نمی‌‌گویند که تفاوت عارف با لاریجانی در چیست؟

اگر عارف رئیس مجلس شود، مجلسی که قرار است او اداره کند چه برنامه‌هایی خواهد داشت و اگر لاریجانی رئیس مجلس شود سمت و سوی اجتماعی و سیاسی او چگونه خواهد بود؟ مثلا در حوزه زنان چه طرح‌هایی به مجلس می‌آید، جلوی چه مصوباتی گرفته خواهد شد و چه طرح‌هایی به صحن خواهد آمد.

در صورت ریاست عارف بر مجلس دهم اصلاح‌طلبان بر تحقق چه برنامه‌ها و طرح‌هایی تمرکز می‌کنند که در زمان ریاست لاریجانی نمی‌توانند پیگیری کنند و البته بالعکس. مفروض بر این‌که لاریجانی بر مسند ریاست بنشیند، اصولگرایان در پیگیری برنامه‌ها‌شان با چه دست‌انداز‌هایی مواجه خواهند بود؟

این روزها درحالی منازعه ریاست مجلس بالا گرفته که هیچ‌کس نمی‌داند برنامه آن دو برای ریاست مجلس چیست؟!




۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن