تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870337551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابتلا ۸ هزار نفر به سالک در کابل - پایگاه خبری - تحلیلی قدس آنلاین


واضح آرشیو وب فارسی:قدس آنلاین: مسئولان وزارت بهداشت و فعالان اجتماعی افغانستانی همزمان با افتتاح نخستین درمانگاه سالک در کابل، از ابتلای ۸ هزار کابلی به این بیماری خبر داده و اعلام کردند قرار است تمام شهرک «اتفاق» سم پاشی شود.به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، نخستین درمانگاه سالک در «شهرک اتفاق» واقع در غرب کابل امروز (شنبه) با حضور مقامات وزارت بهداشت افغانستام، فعالان فرهنگی و اجتماعی و شهروندان کابل افتتاح شد. 8 هزار کابلی مبتلا به سالک « سمیع الله نهضت » مسئول برنامه درمان مالاریا و سالک در وزارت بهداشت افغانستان، با بیان اینکه بیماری سالک از طریق «پشه» به انسان ها سرایت می کند، گفت: در مرکز درمان سالک 50 تا 60 نفر در روز درمان خواهند شد. نهضت افزود: آمار ها نشان می دهد که در سالجاری 8 هزار ساکن کابل مبتلا به بیماری سالک هستند که حدود 90 درصد آن در غرب کابل زندگی می کنند. این مقام وزارت بهداشت افغانستان ابراز کرد: شمار زیادی از ساکنان شهرک اتفاق مبتلا به بیماری سالک هستند به همین دلیل وزیر بهداشت دستور تأسیس یک بیمارستان در این منطقه را صادر کرده است. وی با بیان اینکه نخستین درمانگاه سالک به صورت رایگان فعالیت خواهد داشت، از کابلی ها خواست تا در خصوص پیشگیری از این بیماری واگیر توجه جدی کنند. مسوول برنامه درمان مالاریا و سالک در وزارت بهداشت تأکید کرد: برای جلوگیری از بیماری سالک، مردم باید در کنار وزارت بهداشت بوده و با نصب تور در پنجره های منازل خود، جلو ورود این پشه را بگیرند. 40 درصد ساکنان «شهرک اتفاق» مبتلا به سالک هستند در همین حال « محمدعارف حیدری » فعال فرهنگی و اجتماعی و یکی از پیشتازان در حوزه ایجاد مرکز درمان سالک در شهرک اتفاق، گفت: ایجاد مرکز درمان سالک در شهرک اتفاق یک گام موثر در حوزه بهداشت و پیشگیری بیماری سالک است که 60 تا 100 نفر در روز در آن درمان خواهند شد. حیدری افزود: شهرک اتفاق که در غرب کابل واقع است 10 تا 12 هزار نفر در آن سکونت دارد که بیش از 40 درصد آنها به بیماری سالک مبتلا هستند. وی تصریح کرد: از 7 هزار دانش آموزش مدرسه «فیض محمد کاتب» شهرک اتفاق هزار نفر آنها مبتلا به بیماری سالک هستند. «شهرک اتفاق» سم پاشی می شود این فعال اجتماعی افغانستانی اظهار داشت: ساکنان شهرک اتفاق زندگی رنج آوری دارند و به همین دلیل از وزارت بهداشت خواستیم تا درمانگاهی جهت درمان بیماری سالک در این شهرک تأسیس کند که وزارت بهداشت نیز درخواست ما را پذیرفت. حیدری افزود: اخیرا تورهای منازل توسط وزارت بهداشت افغانستان توزیع شده و قرار است تمام این منطقه سم پاشی شود. عارف حیدری گفت: امیدواریم که وزارت بهداشت در آینده نزدیک یک مرکز دائمی درمان سالک در شهرک اتفاق افتتاح شود. در پایان این محفل، ساکنان شهرک اتفاق به پاس خدمات وزارت بهداشت و فعالان فرهنگی از آنان تقدیر کردند. «شهرک اتفاق» در حومه کابل قرارداد و یکی از مکان هایی است که افغانستانی های بازگشته از ایران، پاکستان و روستانشینان این کشور در آن از حدود 5 سال پیش این طرف ساکن بوده اند.


شنبه ، ۱خرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس آنلاین]
[مشاهده در: www.qudsonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن