تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870587972




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احمد خاتمی: بی‌حجابی زمینه ساز ورود به باتلاق فساد اخلاقی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


احمد خاتمی: بی‌حجابی زمینه ساز ورود به باتلاق فساد اخلاقی است سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایسنا نوشت: امام جمعه موقت تهران گفت: برخلاف تبلیغات غربی نه تنها بی‌حجابی زنان نتوانسته حقوق آن‌ها را تأمین کند، بلکه موجب افزایش طلاق و کاهش ازدواج در میان جوانان شده است.


آیت‌الله سید احمد خاتمی در دومین همایش سراسری دانش آموختگان جامعه الزهرا(س) با بیان این‌که‌ «ستون و عمود خیمه انقلاب و اسلام، رهبر معظم انقلاب و اصل ولایت فقیه است» ادامه داد: ایشان نه تنها رهبر ملت ایران بلکه رهبر تمام انسان‌های حق طلب و حقیقت خواه در سراسر جهان هستند. وی افزود: دشمن از سال‌ها پیش متوجه این موضوع شده است که تا اصل ولایت فقیه و رهبری در جامعه پا برجا باشد نخواهد توانست به انقلاب و نظام صدمه‌ای وارد کند. بر همین اساس اقدام به تفرقه‌افکنی در میان سران قوا و بی‌توجه کردن مردم و مسؤولان نسبت به رهنمودهای رهبری کرده و قصد دارد با تغییر سبک زندگی اسلامی به ویژه در میان زنان و جوانان به اصل ولایت فقیه آسیب بزند. وی با اشاره به این‌که «امروزه دشمن با تغییر سبک زندگی زنان و نسل جوان در تلاش است تا اسلام و قواعد اسلام و در ادامه آن اصل ولایت فقیه را زیر سؤال ببرد»، تصریح کرد: بی حجابی زنان نه تنها حلال مشکلات فرهنگی نیست و به آن هویت مستقل نمی‌دهد بلکه زمینه ورود جامعه را به باتلاق فساد اخلاقی فراهم کرده و موجب می‌شود که به خاطر پرداختن به نیازهای نفسانی کشور از رشد و پیشرفت در عرصه اقتصادی و علمی دور شود. این عضو هیات رییسه مجلس خبرگان با بیان این‌که «طلاب خواهر باید مروج فرهنگ ولایتمداری و عامل به رهنمودهای رهبری و اصول سبک زندگی اسلامی باشند»، ادامه داد: زمانی که طلاب و مبلغان در مسیر سبک زندگی اسلامی به صورت عملی گام برداشته و دعوتگر مردم باشند خواهند توانست بستر اصلاح فرهنگی عظیمی را در کشور فراهم کنند. وی افزود: برخلاف تبلیغات غربی نه تنها بی‌حجابی زنان نتوانسته حقوق آن‌ها را تأمین کند، بلکه موجب افزایش طلاق و کاهش ازدواج در میان جوانان شده است. وی با اشاره به این‌که «رهبر معظم انقلاب خواهان ازدواج آسان، طلاق سخت و سلامت زندگی خانوادگی هستند»، گفت: اگر می‌خواهیم در عرصه فرهنگی مشکلات ما بر طرف شود باید به این سه اصل توجه جدی داشته باشیم. خاتمی با اشاره به این‌که «باید برنامه‌سازی در رسانه ملی در مقابله با تبلیغات سوء دشمن مورد توجه قرار گیرد»، گفت: متأسفانه به دلیل کم کاری و عدم معرفی الگوهای اسلامی برای جوانان و زنان، ما امروز شاهد هستیم که الگوی جوانان و زنان ما بازیگران و قهرمانان هالیوودی شده‌اند که دارای هیچ پشتوانه اخلاقی نبوده و فقط لذت گرایی محض را تبلیغ می کنند. وی خاطرنشان کرد: امروز درمان تمام این دردها در یک راهکار نهفته است و آن زنده کردن و احیای یاد و نام خداوند در جامعه است؛ زیرا اگر یاد و نام خداوند در جامعه زنده شود خواهیم توانست به مرور شاهد درمان تمام مشکلات فرهنگی باشیم.
29213  

کلید واژه ها: سید احمد خاتمی - بدحجابی -




جمعه 31 اردیبهشت 1395 - 09:53:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن