تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833217034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گران ترین چای دنیا +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گران ترین چای دنیا +عکس




ده هزار دلار برای یک قوری چای به نظر بیش از حد گران است، اما این قیمتی است که کلکسیونر های ثروتمند چای حاضرند برای چشیدن دا هانگ پائو (Da Hong Pao)، کمیاب ترین چای دنیا بپردازند. این چای که یک گرم آن 1400 دلار است، در واقع سی برابر یک گرم طلا ارزش دارد.





 برترین ها: ده هزار دلار برای یک قوری چای به نظر بیش از حد گران است، اما این قیمتی است که کلکسیونر های ثروتمند چای حاضرند برای چشیدن دا هانگ پائو (Da Hong Pao)، کمیاب ترین چای دنیا بپردازند. این چای که یک گرم آن 1400 دلار است، در واقع سی برابر یک گرم طلا ارزش دارد.

چه چیزی چای دا هانگ پائو را این چنین ارزشمند می کند؟ طبق گفته ی استاد چینی ژیانگ نینگ وو (Xiangning Wu) بیشتر به خاطر کمیاب بودن آن است. به ندرت بوته ی دا هانگ پائو باقی مانده و تعداد بوته های باستانی کوهستان وویی (Wuyi) آنقدر کم است که تقریبا قیمتی برای آن نمی توان گذاشت. در حقیقت چای کارانی که نسل اندر نسل به این کار مشغول بوده اند مراسم سالیانه ای دارند که به این کوهستان رفته و در پای بوته های دا هانگ پائو از خدای چای، لوو یوو (Lu Yu) می خواهند تا سالی پربار داشته باشند. بعضی از گزارش ها حاکی از آن است که برگ های این چای در زمان رشد با شیر بز شسته شده و بعد از چیده شدن پخته می شوند، سپس آنها تا 80 سال در جایی قرار می دهند که عطر بگیرند.


گران ترین چای دنیا



در افسانه ها آمده که این چای همچنین ارزش درمانی بالایی دارد. گفت می شود زمانی که مادر یکی از امپراطور های سلسله ی مینگ مریض شد، با این چای به خصوص شفا پیدا کرد. بعد از این اتفاق امپراطور با پارچه های قرمز بزرگی چهار بوته ای که دارو از آنها گرفته شده بود پوشاند. اسم این چای از اینجا آمده است، دا هانگ پائو یعنی " پارچه ی قرمز بزرگ". امروزه باور بر این است که شش بوته دا هانگ پائو که بر روی صخره ای در کوهستان وویی باقی مانده تنها بوته های باقی مانده از این چای است.

سفرنامه نویسی به نام تئودورا سات کلیف(Theodora Sutcliffe) که به تازگی به شهر وویی شان (Wuyishan) در این کوهستان سفر کرده تا درباره ی این چای بیشتر بداند، این گفته را تایید می کند که همه ی انواع دا هانگ پائو گران قیمت نیستند. او در گزارشش در بی بی سی می نویسد:" اگرچه نمونه های قدیمی با قیمت های بسیار گران به فروش می رسند، چای دا هانگ پائو با کیفیت قابل قبول کیلویی صد دلار در وویی شان به فروش می رسد. این چای هایی که قیمتی ارزان تر دارند قلمه هایی از آن بوته های اصلی هستند که چای اصلی و گران قیمت از آنها گرفته می شود.


گران ترین چای دنیا



بوته های اصلی آنچنان با ارزش هستند که تمام مدت تحت نگهبانی هستند و برگ های تیره و تار آنها به آسانی قابل خرید نیست. فقط دلالان خاصی می توانند چینی های ثروتمند را به تولید کننده ی این برگها متصل کنند.

دا هانگ پائو هم چنین توجه متخصصان چای را در خارج از چین به خود جلب کرده است. در واقع در 1849 گیاه شناس انگلیسی رابرت فورچون (Robert Fortune) طی یک ماموریت محرمانه از وویی شان بازدید کرد تا چند دانه از این چای به دست آورد و در جایی مثل هند آنها را بکارد. گفته می شود برعکس جاسوسان قبلی فورچون توانسته موفق شود تا خود را به شکل اهالی محلی درآورد و دانه، نهال و حتی اطلاعات ارزشمندی درباره ی کشت آنها به دست آورد. او نهایتا این دانه ها را با چای بومی هندوستان ادغام کرد که آن گونه که سات کلیف می گوید:" شروعی برای صنعتی بود که امروزه میلیاردها دلار ارزش دارد."


گران ترین چای دنیا



متاسفانه برگهایی که امروزه دست به دست می شود سالها پیش چیده شده اند. اینطور که سات کلبف می نویسد بوته های 350 ساله که آخرین بار برگهایشان در سال 2005 چیده شده هم اکنون تبدیل به بوته هایی ژولیده شده اند که دیگر برگی ندارند. او می نویسد:" در روز نخست ماه می، سریع بعد از آنکه مراسم برداشت چای شروع می شود فرشی قرمز پهن شده که تقلیدی از هدیه ی امپراطور است. زنان زیبا که لباس های محلی به تن دارند از پله ها پایین آمده و مراسم را اجرا می کنند. ولی برداشتی نخواهد بود. که یعنی چند گرمی که کلکسیون دار ها با عشق از آن محافظت می کنند و هر سال آنها را خشک می کنند تا عطر بهتری داشته باشند قیمتی بالاتر از قبل پیدا خواهد کرد. شاید این چای روزی به قیمت الماس برسد."








تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن