تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802798945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا یکی از عوامل تقویت جنگ در افغانستان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آمریکا یکی از عوامل تقویت جنگ در افغانستان
نشریه دیپلمات گزارش داد:
آمریکا یکی از عوامل تقویت جنگ در افغانستان دیپلمات نوشت:اگرچه رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرده بودمأموریت جنایی این کشوردرافغانستان به پایان رسیده،درگیری ایالات متحده درجنگ قندوزنشان دادکه نیروهای آمریکایی یکی ازعامل تقویتی جنگ هستند.


به گزارش فرهنگ نیوز، در پاییز سال گذشته، برای نخستین‌بار پس از 14 سال از حمله‌ ایالات متحده به افغانستان در سال 2001، یکی از مهم‌ترین شهرهای بزرگ افغانستان به‌دست طالبان سقوط کرد.
 
دیپلمات نوشت: شبه‌نظامیان طالبان کنترل «قندوز» را برای 15 روز به‌دست گرفتند. نیروهای افغانستان، با‌ کمک ایالات متحده، موفق شدند تا این حمله را دفع کرده و این شهر شمالی افغانستان را بار دیگر به تصرف نیروهای دولتی درآورند.
 
حملات نظامی که در طول این 15 روز صورت گرفت، به ‌هیچ‌ وجه حساب‌شده و روشن نبودند. علی‌رغم اینکه فعالیت‌های طالبان در اطراف این شهر از اوایل ماه آوریل 2015 آغاز شده بود، نیروهای مسلح افغانستان در حقیقت برای این‌گونه رویدادهای غیرمترقبه آمادگی نداشتند.
 
از سوی ‌دیگر، اگر چه پشتیبانی‌های نیروهای ویژه‌ ایالات متحده نقش مهمی در تغییر وضعیت جنگ در ماه اکتبر داشت، اما حوادثی مانند حمله‌ هوایی بر بیمارستان پزشکان بدون مرز در این ولایت، هرج‌ومرج و بی‌سروسامانی عملیات‌ها را برجسته می‌سازد.
 
روز دوشنبه، «نیویورک تایمز» گزارشی را منتشر کرد که شرایط عملیاتی تأثیرگذار بر نیروهای افغانستان در عملیات قندوز در اواخر ماه سپتامبر و اوایل ماه اکتبر 2015 را توضیح می‌دهد (براساس اطلاعات جدید منتشرشده از تحقیقات پنتاگون در رابطه با حمله‌ هوایی بر ساختمان بیمارستان پزشکان بدون مرز).
 
این مقاله برای هر فردی که هنوز تحولات استراتژیک در افغانستان را پیگیری می‌کند ارزش مطالعه را دارد و مشکلات حقیقی و مداومی را که نیروهای مسلح این کشور با آن مواجه هستند به‌روشنی توضیح می‌دهد.
 
علاوه‌ بر این، اگر چه رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرده بود مأموریت جنگی آمریکا در افغانستان به پایان رسیده اما درگیری ایالات متحده در جنگ قندوز نشان داد که نیروهای امریکایی یک از عوامل تقویت جنگ در افغانستان هستند.
 
اطلاعات روز نوشت: از اواخر سال 2014، ایالات متحده و نیروهای ناتو نقش محدودی در افغانستان دارند که در چارچوب توافق‌نامه‌ امنیتی دوجانبه و توافقنامه‌ وضعیت نیروها توصیف شده است.
 
آن‌چه در گذشته به‌عنوان نیروی بین‌المللی کمک به امنیت افغانستان (آیساف) فعالیت می‌کرد، اکنون تبدیل به مأموریت محدودتر پشتیبانی قاطع شده که از حدود 11 هزار نیروی ناتو و ایالات متحده تشکیل می‌شود.
 
در تئوری، این نیروها برای آموزش و  مشاوره به نیروهای افغانستان در این کشور باقی مانده‌اند تا در زمان خروج کامل نیروهای خارجی، نیروهای نظامی افغانستان قادر باشند روی پای خود بایستند.
 
همانگونه که خبر منتشرشده در «نیویورک تایمز» که از گزارش به‌شدت ویرایش‌شده‌ پنتاگون استخراج شده توضیح داده، «قندوز» احتمالاً بیش از هر عملیات نظامی اخیر دیگر در افغانستان نشان می‌دهد که محدوده‌ها و چارچوب‌های عملیاتی نیروهای امریکایی در افغانستان تا چه اندازه مبهم است.
 
در طی جنگ برای بازپس‌گیری «قندوز»، نیروهای ویژه ایالات متحده خود را در جنگی مستقیم و رودررو با طالبان یافتند.
 
آموزش استثنایی سربازان ایالات متحده، عامل حیاتی در تغییر میدان جنگ علیه طالبان بود.
 
همچنین، این داستان چالش‌هایی را برای مردم آمریکا به تصویر می‌کشد که هنوز در رابطه با برقراری ارتباط میان نیروهای ایالات متحده و نیروهای افغانستان در میدان‌های جنگ وجود دارد.
 
به‌نظر می‌آمد که تماس در سطح بالا میان ژنرال «جان کمپبل» فرمانده‌ نیروهای آمریکایی در افغانستان و ژنرال‌های ارشد افغانستان، نامشخص بوده و برداشت‌هایی نادرست در آن وجود داشته است.
 
البته بخشی از مشکلاتی که در این روایت‌ها برجسته شده بودند، مدت‌ها در افغانستان وجود داشته‌اند.
 
یکی از نمونه‌ها این است که برای نیروهای ایالات متحده با سطح آموزش عالی، دشوار و چالش‌برانگیز است تا در کنار نیروهای افغانستان کار کنند که تخصص عملیاتی و سطح آموزش آن‌ها به‌شکل قابل‌توجه کمتر و ضعیف‌تر است.
 
دیپلمات نوشت: روایت کامل «نیویورک تایمز»، نه‌تنها برای دست‌یافتن به بینش روشن‌تری در رابطه با مسایل طرح‌شده در بالا، بلکه برای یک تاریخ‌نگاری روشن و مختصر از شرایط غم‌انگیزی که منجر به کشته‌شدن 42 انسان بی‌گناه در بیمارستان پزشکان بدون مرز در قندوز شد ارزش مطالعه دارد.
 
درحقیقت، این فاجعه بود که در همان ابتدا منجر به آغاز تحقیقات پنتاگون شد.

منبع: میزان


95/2/29 - 08:27 - 2016-5-18 08:27:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن