تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833297842




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضرت علی اکبر(ع) بهترین الگوی جوانان در حمایت از دین است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفت‌و‌گو با مهر مطرح شد:
حضرت علی اکبر(ع) بهترین الگوی جوانان در حمایت از دین است

حضرت علی اکبر (ع)


شناسهٔ خبر: 3661678 - چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶
استانها > قم

قم - عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: جوانان امروز باید به اوصاف شایسته حضرت علی اکبر(ع) و تسلیم بودن در برابر فرمان ولی خود توجه کنند و حمایت از دین را از ایشان یاد بگیرند. خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حضرت علی اکبر(ع) یکی از فرزندان امام حسین(ع) است که کنیه‌اش ابوالحسن و ملقب به اکبر است، چون بزرگ‌ترین فرزند امام حسین(ع) بود با این لقب، ملقب شده است و در روز یازهم شعبان در مدینه متولد شد. حضرت علی اکبر(ع) اولین شهید بنی هاشم درصحنهٔ کربلا بود. ایشان چنان مقام ویژه‌ای نزد امام حسین(ع) داشت که هیچ‌گاه نفرین نکرده بود اما بعد از شهادت حضرت علی اکبر(ع) بر لشکریان یزید نفرین کرد و فرمود: که خدا عمرسعد را مقطوع النسل کند که مقطوع النسل هم شد.  جوان باید گفتار و رفتار و اخلاقی شبیه حضرت علی اکبر(ع) داشته باشد، حضرت علی اکبر(ع) از نظر شجاعت بی‌نظیر بودند و شهادت را سعادت می‌دانستند و از مرگ هراسی نداشتند. مورخین نقل کرده‌اند زمانی که لشکر عمر سعد چهره بابرکت حضرت رادیدند، گفتند: فتبارک الله احسن الخالقین؛ این قدر حضرت علی اکبر شبیه پیامبر(ص) بودند که لشکر عمر سعد گمان کردند پیامبر(ص) است که حضرت علی اکبر(ع) فرمود: انا علی بن الحسین بن علی(ع) و بعد بحث ولایت و توحید را عنوان کردند و فضایل امام حسین(ع) راتوصیف فرمودند. حضرت علی اکبر جامع کمالات بود حجت الاسلام محمد رضا کریمی والا، عضو هیئت علمی دانشگاه قم در رابطه با ابعاد شخصیتی حضرت علی اکبر(ع) در گفت‌و‌گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: همه انسان‌ها در هر سنی به الگو نیاز دارند تا رفتارهای خود را بر اساس آن الگو تنظیم کنند و الگو خودش باید به سعادت رسیده باشد. حضرت علی اکبر(ع) در مقطع پر فراز و نشیبی زندگی می‌کردند و دوران جوانی و زندگانی کوتاه خود را در متن حوادث سپری نمود وی ادامه داد: جوانان امروز باید الگویی برای خود برگزینند که جوان باشد و دارای قوای جسمی خوب، شور و نشاط جوانی، دلیر و شجاع و از نظر اخلاقی نیز مهذب باشد و حضرت علی اکبر(ع) همه این ویژگی‌ها را دارا بودند و شجاعت و رزمندگی را از جدشان علی بن ابی طالب(ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بودند. عضو هیئت علمی دانشگاه قم عنوان کرد: جوانان امروز باید به اوصاف شایسته حضرت علی اکبر(ع) مثل ادب، وقار، سخاوت، شجاعت، اطاعت و تسلیم بودن در برابر فرمان ولی خود توجه کنند و حمایت از دین را از ایشان یاد بگیرند و نسخه عملی زندگی خویش قرار دهند.

این استاد دانشگاه قم با اشاره به اینکه حضرت علی اکبر(ع) جزو ائمه اطهار معصوم(ع) نبودند اما در عین حال پیرو تمام معنای معصوم بودند، گفت: در روایتی از امام حسین(ع) آمده که از لحاظ منطق، گفتار و مشی در رفتار شبیه‌ترین فرد به حضرت رسول اکرم(ص) بودند و در ادامه فرمود: خدایا این پسر را با این ویژگی به میدان می‌فرستم هرگاه دلمان برای پیامبر(ص) تنگ می‌شد به جمال او نگاه می‌کردیم. زندگانی حضرت علی اکبر(ع) در متن حوادث روزگار حجت الاسلام کریمی والا افزود: حضرت علی اکبر(ع) در مقطع پر فراز و نشیبی زندگی می‌کردند و دوران جوانی و زندگانی کوتاه خود را در متن حوادث سپری نمود. وی ادامه داد: ایشان دوران خلافت حضرت علی(ع)، امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) را دیده بود و در تمامی صحنه‌های اجتماعی و سیاسی حضور داشتند و از همین روی دارای تجربه کافی و بینش دقیق سیاسی بودند. عضو هیئت علمی دانشگاه قم تصریح کرد: جوانان امروز هم باید به پدیده‌های اجتماعی سیاسی اطراف خود توجه کنند چرا که با این توجه اهل تحلیل دقیق می‌شوند. حضرت علی اکبر شجاع‌ترین فرد بعد از حضرت ابوالفضل(ع) وی بیان کرد: شجاع‌ترین، بی‌باک‌ترین و دلیر‌ترین فرد بعد از حضرت ابوالفضل(ع) حضرت علی اکبر(ع) بودند و در تاریخ آمده که حضرت ابوالفضل تمجیدهای زیادی در وصف حضرت علی اکبر(ع) داشتند. حجت الاسلام کریمی والا عنوان کرد: حضرت علی اکبر(ع) روحیه والا و جسمی قوی داشتند و از لحاظ سنی و تجربه جنگاوری در حد سپاهیان دشمن نبودند اما از لحاظ شجاعت کسی هماورد ایشان نبود. یکی از شاخصه‌های انسان‌های بزرگ این است که دشمنان از او تعریف کنند وی یاد آور شد: حضزت علی اکبر(ع) وقتی که در روز عاشورا به دشمن حمله‌ور شد؛ سپاهیان دشمن به سویی فرار کردند به گونه‌ای که تصور می‌کردند حیدر کرار، علی بن ابیطالب(ع) به جنگ آنان آمده است. این استاد دانشگاه قم با اشاره به اینکه یکی از شاخصه‌های انسان‌های بزرگ این است که دشمنان از او تعریف کنند، گفت: در روایات آمده معاویه روزی پرسید: سزاوارترینِ مردم به خلافت چه کسی است؟ گفتند: شما، گفت: نه، سزاوارترینِ مردم به خلافت، علی بن الحسین (علی‌اکبر) است که جدش رسول خداست و در او شجاعت بنی‌هاشم و سخاوت بنی‌امیه و زیبایی قبیله ثقیف با هم گرد آمده است. وی خاطرنشان کرد: در همه انقلاب‌ها و نهضت‌ها جوانان جایگاه ویژه‌ای دارند. بنا به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب، «جوان در هر جامعه و کشوری، محور حرکت است. اگر حرکت انقلابی و قیام سیاسی باشند، جوانان جلو‌تر از دیگران در صحنه‌اند. اگر حرکت سازندگی یا حرکت فرهنگی باشد، باز جوانان جلو‌تر از دیگرانند و دست آنها کارآمد‌تر از دست دیگران است. حتی در حرکت انبیای الهی هم، محور حرکت و مرکز تلاش و تحرک، جوانان بودند».









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن