واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آيت الله مكارم شيرازي:توجه به ابعاد فرهنگي و سياسي حضرت زهرا (س) ضروري است
اراك - خبرگزاري مهر: آيت الله مكارم شيرازي گفت: حضرت زهرا(س) داراي ابعاد شخصيتي مختلفي است كه توجه به ابعاد فرهنگي و سياسي آن حضرت در اين زمان ضروري است.
به گزارش خبرنگار مهر در اراك، آيت الله مكارم شيرازي در ديدار رئيس و اعضاي ستاد برگزاري اولين كنگره بين المللي فاطمه شناسي در استان مركزي افزود: در اين زمينه دو خطبه بسيار پر محتوا حضرت زهرا(س) سندي بر فصاحت و عرفان بالاي آن حضرت است.
وي افزود: در معرفي حضرت زهرا(س) به موضوعات ايثار، فداكاري، ساده زيستي و همسرداري آن حضرت توجه زيادي شده اما مسئله اي كه امروز كار سازتر است، بعد سياسي و فرهنگي اين شخصيت بينظير است.
اين مرجع بزرگ تقليد شيعيان اظهار داشت: شخصيت انساني و اثرگذارحضرت زهرا(س) تنها محدود به محيط اسلام نيست بلكه وسعت آن جهاني است مانند قيام خونين كربلا كه به همه آزاديخواهان جهان آبرو داد.
آيت الله مكارم شيرازي افزود: ما چهل حديث از منابع اهل سنت در شان و منزلت آن حضرت نقل كرديم كه نشانگر توجه همه به حضرت زهرا(س) به عنوان كانونحفظ و تقويت وحدت است.
وي با اشاره به اينكه در معرفي آن حضرت بايد از ادبيات درست و مناسب استفاده كرد گفت: با توجه به توانمندي و وجود نيروهاي تلاش گر استان مركزي، اين كنگره به نحو مطلوب و اثرگذاري برگزار خواهد شد.
وي با تاكيد بر اينكه حضرت زهرا الگويي مناسب براي زندگي و انتخاب راه و روش در جنبه هاي مختلف زندگي است، خاطر نشان كرد: حضرت فاطمه زهرا فرزند تربيت شده مكتب راستين اسلام و دامن پاك پيامبر اكرم است و اين امر نشانگر اين است كه فرهنگ اسلام بسيار قوي است.
وي قرآن و نهج البلاغه و راه و روش ائمه را ظرفيتهاي بي بديل و انسان ساز خواند و افزود: برگزاري كنگره بينالمللي فاطمه شناسي بسيار مهم و اثرگذار است وميتواند ابعاد بسياري از شخصيت و زندگاني حضرت زهرا(ع) را معرفي كند.
آيتالله مكارم شيرازي با اشاره به تشديد ابعاد تهاجم فرهنگي دشنمنان گفت: دامنه اين تهاجمهات به قشر نوجوان هم كشيده شده است و براي مقابله آن بايد فعاليت زنده فرهنگي در استانها پررنگ و برجسته شود.
وي در ادامه با ارسال درود و سلام به همه ميهمانان داخلي و خارجي شركتكننده در كنگره بينالمللي فاطمه شناسي استان مركزي افزود: همه شركتكنندگان به ويژه جوانان و نوجوانان بدانيد كه در مسيري قدم برميداريد كه بسيار پر ارزش و نتيجه آن با توكل بر خدا و تاسي به امامان معصوم (ع) موفقيت است.
در اين ديدار استاندار و رئيس ستاد برگزاري اولين كنگره بينالمللي فاطمه شناسي استان مركزي نيز ضمن ارائه گزارشي از وضعيت فرهنگي و اقدامات انجام شده استان در اين بخش بيان داشت: مردم استان به واسطه وجود پررنگ آموزههاي ديني بسيار علاقه مند براي حركتهاي فرهنگي و مذهبي هستند.
عبدالله سهرابي افزود: اعتقاد داريم ترويج فرهنگ فاطمي عامل وحدت بخش جهاناسلام است و به همين منظور كنگره فاطمه شناسي از سطح استاني به بينالمللي تغيير كرد.
وي گفت: تاكنون ۱۷كنگره فاطمي شناسي به همت نيروي مقاومت بسيج در استانها برگزار شده كه هجدهمين آن كه قرار بود در استان مركزي برگزار شود، به سطح بينالمللي ارتقا يافت.
سهرابي با اشاره به اينكه براي برگزاري اين كنگره از مشاوره و بيانات مجتهدان و علماي حوزه علميه قم بهره برده مي شود اضافه كرد: استان در امر برگزاري نماز جماعت، امر به معروف و نهي از منكر و درس اخلاق ويژه مديران در كشور نمونه است و طي مدت ۳۲ماه گذشته در بخش مذهبي، قرآني، مسجد و مصلاها بيش از ۵۰ميليارد ريال اختصاص و هزينه شده است.
وي گفت: كنگره بين المللي فاطمي شناسي استان براي اثرگذاري بيشتر نيازمند تقويت تعامل با مراجع عظام و شخصيتهاي برجسته حوزه علميه است.
سهرابيافزود: اولين كنگره بينالمللي فاطمه شناسي پنجم تيرماه امسال به مدت دو روز با حضور بيش از سه هزار ميهمان داخلي و خارجي در سالن پيامبر اعظم(ص) استانداري در اراك برگزار مي شود و همزمان در ۶۰كشور خارجي نيز پخش خواهد شد.
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]