تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841992733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری چهارمین جلسه ستاد توسعه واحدهای تولید گلخانه ای


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: به ریاست فرماندار شهرستان اسلامشهر : برگزاری چهارمین جلسه ستاد توسعه واحدهای تولید گلخانه ای چهارمین جلسه ستاد توسعه واحدهای تولید گلخانه ای به ریاست فرماندار شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ساعت 05:05

خبرگزاری پانا+فرماندار + اسلامشهر

به گزارش پانا از شهرستانهای استان تهران و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان اسلامشه،ر در این جلسه که معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار، بخشداران مرکزی، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی و سایر اعضای این ستاد حضور داشتند، امیراله حقیقی در سخنانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه،با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل اظهارکرد:ستادی در این زمینه در دولت و نیز در استان ها و شهرستان ها تشکیل شده تا اقدامات لازم جهت عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی با تکیه بر داشته ها و پتانسیل های داخل کشور در بخش های مختلف انجام شود.
وی با بیان اینکه اجرای سیاست ها و راهبردهای اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت :توسعه بخش کشاورزی در کشور زمانی محقق خواهد شد که فعالیت کشاورزی برای کشاورزان مقرون به صرفه باشد، اما در حال حاضر میزان آب مصرفی در بخش کشاورزی نامتعارف بوده و مقرون به صرفه نیست.
فرماندار اسلامشهر ادامه داد: موضوع آب یکی از مسائل عمده و مهم کشور و منطقه بشمار می رود و باید برنامه هایی که در زمینه استفاده بهینه از آب شرب تدوین می شود بویژه در بخش کشاورزی مورد توجه جدی قرار گیرد.
حقیقی با بیان اینکه تولید و کشت گلخانه ای می تواند تحول چشمگیری در بخش کشاورزی کشور و آب مصرفی در این بخش ایجاد کند، افزود: دولت تدبیر و امید تسهیلات و مشوق های قابل توجهی برای ترغیب کشاورزان جهت استفاده از تولید و آبیاری گلخانه ای در نظر گرفته شودو باید در این زمینه اطلاع رسانی های لازم جهت اطلاع کشاورزان از این تسهیلات و نیز نتایج مثبت آن در حوزه تولید و کشت محصولات زراعی و کاهش مصرف آب صورت گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل بالای شهرستان اسلامشهر در بخش کشاورزی خواستار برگزاری جلسات هفتگی در سه بخش مرکزی، احمدآباد مستوفی و چهاردانگه جهت فراهم سازی زمینه جهت استفاده کشاورزان شهرستان از تولید گلخانه ای گفت: همه ادارات و دستگاههای اجرائی شهرستان نیز همکاری های لازم جهت توسعه واحدهای تولید گلخانه ای خواهند داشت.
فرماندار اسلامشهر،با بیان اینکه مشکلات واحدهای تولیدی پایا گل و قارچ انتظام که از روش تولید گلخانه ای استفاده کرده،حل گردید، اظهار کرد:انتظار داریم جهاد کشاورزی واحدهای زراعی بیشتری را جهت استفاده از کشت و تولید گلخانه ای در شهرستان ترغیب و مجاب کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن