واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
نمادهای فرهنگی و هنری با مضمون دفاع مقدس در استان کردستان خلق شود استانها > کردستان - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بر خلق نمادهای فرهنگی و هنری با مضمون دفاع مقدس در استان کردستان تاکید کرد.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان؛ بهرام نصراللهی زاده در جلسه کارگروه یادمان های دفاع مقدس در جوار مزار شهدای گمنام در سنندج گفت: برخی استان ها هرگز مثل استان کردستان درگیر موضوع جنگ و دفاع مقدس نبوده اند، اما موزه ها و المان های دفاع مقدس در این استان ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و در استان کردستان به آنها کم توجهی شده است.
او با اشاره به اینکه در موضوع دفاع مقدس در استان کردستان و در گذشته کوتاهی زیادی صورت گرفته، اظهار کرد: استانی که هشت سال به صورت مستقیم درگیر جنگ و دفاع مقدس بوده و بخش قابل توجهی از حماسه ها و رشادت های رزمنده های کشور در این استان ثبت شده است، زیبنده نیست خالی از نمادهای دفاع مقدس و یادمان های این دفاع مقدس باشد.
وی افزود: برخی استان ها هرگز مثل استان کردستان درگیر موضوع جنگ و دفاع مقدس نبوده اند، اما موزه ها و المان های دفاع مقدس در این استان ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و در استان کردستان به آنها کم توجهی شده است، بنابراین خلق و اجرای نمادهای هنری و فرهنگی با مضمون دفاع مقدس در دستور کار جدی کارگروه یادمان های دفاع مقدس است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس فرزندان این آب و خاک در کردستان عظمت ها آفریدند و امروز وظیفه ماست که این ارزش ها و رشادت ها را به نسل های آینده منتقل کنیم و زنده نگه داریم.
نصراللهی زاده افزود: احداث 10 یادمان شهری در 10 شهرستان استان کردستان در دستور کار این کارگروه قرار گرفته و این یادمان ها باید در خور شان و مقام و منزلت شهدا و حماسه سازان این دیار باشد.
او گفت: علاوه بر این 10 یادمان شهری، احداث یادمان و المان در هفت نقطه ورودی به استان کردستان که دو نقطه آن ورود از مرزهای بانه و مریوان و پنج نقطه ورودی از سمت استان های آذربایجان غربی، همدان، کرمانشاه، زنجان می باشد، در دستور کار بعدی این کارگروه قرار دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به ابلاغیه استاندار ضرورت دارد فرمانداران هرچه سریعتر ظرف 10 روز آینده کارگروه دفاع مقدس را در شهرستان ها فعال نمایند و به اتفاق شهرداران طرح ها و المان های مد نظر خود را تعیین و به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارسال تا از طریق فراخوان عمومی و با مشارکت نخبگان و اصحاب فرهنگ و هنر در طراحی این یادمان ها، آثار با مضمون و با ارزشی در خور شان دفاع مقدس خلق شود.
نصراللهی زاده همچنین بیان کرد: در حوزه نرم افزاری تدوین کتاب دفاع مقدس شهرستان ها به صورت یک دایره المعارف نفیس جزو برنامه های این ستاد است و همه ما به عنوان کارگزاران نظام و شهروندان ایران اسلامی باید دغدغه حفظ هویت ملی و حماسه های دفاع مقدس را داشته باشیم تا به فراموشی سپرده نشود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطر نشان کرد: احداث یادمان دفاع مقدس الزاما خلق سازه های عظیم و بزرگ نیست بلکه گاهی نصب یک تندیس یا مجسمه، احداث یک میدان و نصب یک نماد فرهنگی و یا یک پروژه شهری که از جهت محتوایی پیام و مضمون دفاع مقدس را با خود داشته باشد، می تواند هدف حفظ و انتقال پیام دفاع مقدس را تامین کند و این موضوع مدنظر فرمانداران و شهرداران باشد.
کلید واژه ها: استان کردستان -
دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 - 13:33:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]