واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
تاکید بر آموزش و پرورش تخصصی دانش آموزان استثنایی استانها > زنجان - رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ضمن تاکید بر اینکه آموزش و پرورش کودکان استثنایی بسیار تخصصی و پیچیده است، افزود: با توجه به عدم پیگیری های لازم از طرف مراجع ذیربط هم اکنون کارهای زیادی نیمه تمام رها شده است که باید با برنامه ریزی دقیق در حوزه آموزش و پرورش استثنایی رسیدگی شود.
به گزارش خبرآنلاین، قدمی در نشست بزرگداشت هفته معلم ضمن اشاره بر لزوم اجرای طرح سنجش پیش دبستانی ها افزود: بین کودکان سنج شده تعدادی از کودکان که روند یادگیری متفاوتی دارند شناسایی می شوند که به عنوان دیر آموز شناخته می شوند و اگر شناسایی به هنگام و روند یادگیری مناسبی داشته باشند می توانند در گروه دانش آموزان عادی وارد شوند و این مستلزم آموزش معلم و همین طور همکاری اولیا ست.
وی ادامه داد: در حال حاضرسازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در حال آماده سازی خود آموز برای معلمین دوره ابتدایی برای آموزش دانش آموزان دیر آموز است که به محض تهیه شدن در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان ها قرار خواهد گرفت.
قدمی گفت: سال گذشته در طرح سنجش صد و پنج هزار پدر و مادر بی سواد مطلق شناسایی شدند و همچنین آمار بسیار بالای ازدواج های فامیلی به ثبت رسیده که بسیار نگران کننده است و برای جلوگیری از تولد کودکان با مشکلات ژنتیکی ، آزمایش ژنتیک و مشاوره زنتیک باید جزء شرایط ازدواج مطرح شود.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن اطلاعات طرح سنجش از سال گذشته ، افزود: مسئولان آموزش و پرورش میتوانند به صورت آنلاین از شرایط کودکان خاص و خانواده های آنها مطلع شوند.
مجید قدمی تحت پوشش قرار دادن همه مناطق کشور توسط طرح سنجش را یکی از اهداف سازمان آموزش و پرورش استثنایی خواند و افزود: یکی از ارکان برقراری عدالت برای کودکان با نیاز های ویژه تحت پوشش قرار گرفتن همه کودکان سطح کشور است.
وی آموزش کودکان با نیازهای ویژه در مناطق محروم را مهم و اساسی دانست و افزود : با آموزش درست معلمانی که در روستاها خدمت می کنند و حل مشکل اضافه حقوق می توان آموزش درست و با کیفیفت را برای کودکان ر مناطق محروم ارائه داد.
قدمی مشکلاتی را برای عدم شناسایی کودکان استثنایی بر شمرد ، از جمله: مشکلات فرهنگی که برخی از خانواده ها مایل به مخفی نگه داشتن کودکان با نیازهای خاص خود هستند و هم چنین مشکلاتی که برای سنجش کودکان در مناطق صعب العبور وجود دارد مسبب عدم شناسایی و یا شناسایی به هنگام کودکان می شود.
وی تغییر نگرش دانش آموزان عادی نسبت به دانش آموزان خاص را یکی از محاسن طرح تلفیقی- فراگیر دانست و افزود: دانش آموزانی که به همراه دانش آموزان خاص به تحصیل می پردازند در جامعه و هنگام رویارویی با یک معلول نابینا و ناشنوا عکس العمل های صحیح تر و آگاهانه تری نشان خواهند داد.
کلید واژه ها: استان زنجان - زنجان -
یکشنبه 26 اردیبهشت 1395 - 18:57:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]