تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805514878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دریای عمان بهترین گزینه برای تامین آب خراسان رضوی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دریای عمان بهترین گزینه برای تامین آب خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در شرایط حاضر انتقال آب از دریای عمان و اقیانوس هند بهترین گزینه برای تامین آب خراسان رضوی است.

دریای عمان بهترین گزینه برای تامین آب خراسان رضوی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خراسان رضوی ، محمدمهدی مروج الشریعه افزود: برای تامین آب استان تاکنون برنامه‌های زیادی تدوین شده که از این میان شاید جدی ترین گزینه‌ها شامل انتقال از دریای خزر، تامین آب از کشورهای آسیای میانه از جمله تاجیکستان از مسیر قرقوم با مبداء ورودی آب از سیحون و جیحون و انتقال آب از اقیانوس هند و دریای عمان بوده است.
وی افزود: برای انتقال آب از دریای خزر با چند مشکل روبه‌رو هستیم، اول این که ایران تنها کشور استفاده‌کننده از آب دریای خزر نیست و کشورهای دیگر هم از این دریا سهم دارند و مسئله دوم موضوع زیست‌محیطی است چراکه انتقال آب از دریای خزر مقدار بسیار زیادی نمک ناشی از فرایند تبدیل آب شور به شیرین را روی دست ما می‌گذارد.مروج‌الشریعه تصریح کرد: براساس برآوردها تبدیل 100میلیون متر مکعب آب شور دریای خزر به آب شیرین 5هزار تن نمک باقی می‌گذارد در حالی که این نمک نه قابل تخلیه در دریاست و نه امکان باقی گذاشتن آن در ساحل وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان‌رضوی عنوان کرد: انتقال آب از تاجیکستان گزینه منتفی نیست اما مسائل بین‌المللی خاص خودش را دارد و در شرایط حاضر دارد گزینه انتقال آب از دریای عمان و اقیانوس هند برای ما مطرح است.
وی بیان کرد: هم‌اکنون بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس مانند امارات با برداشت 44 میلیارد مترمکعب آب در سال بیشترین برداشت را از خلیج فارس دارد. عربستان نیز 3میلیارد مترمکعب آب برداشت دارد اما ایران فقط 70 میلیون مترمکعب آب از سواحل عمان برداشت می‌کند.
مروج الشریعه با بیان اینکه مطالعات اولیه برداشت و انتقال آب از دریای عمان توسط یکی از شرکت‌های مهندسی داخلی انجام شده گفت: براساس مطالعات اولیه انتقال 300 میلیون مترمکعب آب از ساحل دریای عمان به مشهد حدود 3میلیارد دلار اعتبار نیاز دارد و با توجه به صرفه‌های اقتصادی وجود آب در توسعه کشاورزی، صنعت و در پی آن توسعه اشتغال در حقیقت یک سرمایه گذاری مطمئن به شمار می‌آید.
وی افزود: تامین این اعتبار نیازمند اختصاص فاینانس‌های خارجی است شرکت‌هایی اعلام آمادگی کرده‌اند که مهمترین آن‌ها کنسرسیوم سنگاپوری، مالزیایی، چینی، یک گروه تایلندی و یک شرکت اروپایی است که منتظر تایید وزارت نیرو و دولت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان‌رضوی با بیان اینکه تعداد دشت‌های فوق بحرانی خراسان‌رضوی نسبت به میانگین کشوری بسیار بالاتر است، اظهار داشت: در استان هیچ دشت آزادی به‌لحاظ برداشت منابع آبی وجود ندارد و همه دشت‌ها به جز دشتی در نزدیکی روستای گنبدلی سرخس که واجد ظرفیت آب شور زیرزمینی است، دیگر دشت‌های استان در وضعیت بحرانی و فوق بحرانی قرار دارند.
مروج الشریعه خاطرنشان کرد: برداشت‌های بی‌رویه از آب‌های زیر زمینی علاوه برکمبود جدی منابع آبی سبب شکاف و فرونشست زمین در برخی نقاط استان شده که نمونه بارز آن ایجاد دو شکاف عمیق در دشت نیشابور است که طول یکی از آن‌ها به 3 کیلومتر می‌رسد.
وی با بیان اینکه هیچ واحد پتروشیمی آب بر در استان نداریم، گفت: امروز در حالی‌که معادن سنگ‌آهن سنگان خواف به‌عنوان عسلویه معدنی کشور شناخته می‌شود اما نبود امکان تامین منابع آبی مورد نیاز این معادن گواه بر استخراج و خام‌فروشی مواد معدنی این معادن است. این ظلم بزرگی در حق خراسان بزرگ و مردم منطقه است چراکه راه اندازی کارخانجات زنجیره تولید فولاد می‌تواند ضریب اشتغال استان را تا حد چشمگیری افزایش دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: معادن سنگ آهن سنگان خواف و واحدهای زنجیره تکمیل و تولید فولاد با سرمایه‌گذاری چند 10هزار میلیارد تومانی در انتظار تامین 20 میلیون مترمکعب آب هستند و تلاش‌های صورت گرفته منجر به تامین 3.5 تا 5 میلیون متر مکعب آب از خروجی دشت زوزن شده که امکان دارد کیفیت لازم برای استفاده در این صنعت را نداشته باشد.
انتهای پیام//





لینک


۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن