واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی:شرکتهای دانشبنیان در اولویت اعتباردهی بانکها قرار گیرند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی گفت: شرکتهای دانشبنیان در اولویت اعتباردهی بانکها قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه داود غفارپور بعد از ظهر امروز در
دومین جلسه شورای هماهنگی دستگاهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی که با هدف بررسی و رفع مسائل و مشکلات مالی بانکها و واحدهای تولیدی استان آذربایجان غربی، برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، اظهار داشت: یکی از برنامههای مدون ستاد اقتصاد مقاومتی تدوین، اجرا و ارزیابی سیاستهای پولی و ارزی بانکی است. وی تصریح کرد: در این راستا تدوین، اجرا و ارزیابی سیاستهای پولی و ارزی بانکی به عنوان دوازدهمین برنامه اقتصاد مقاومتی تصویب و ابلاغ و مقرر شده که مشکلات و پروژههای ذیل این برنامه را تهیه و به ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان ارائه میکنیم.
رئیس شورای هماهنگی دستگاهای تابعه وزارت اقتصاد در آذربایجان غربی افزود: شفافیت عملکرد نظام بانکی از موضوعات مهم در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که تحقق این مهم، با رتبهبندی بانکها و همکاری کمیسیون هماهنگی بانکهای استان انجام خواهد شد.
این مسئول به عدم تبعیت بانکهای خصوصی از نظام بانکی نیز اشاره کرده و تهیه و تدوین گزارش جامع مطالبات معوق بانکهای تجاری و تخصصی استان را از برنامههای اداره کل متبوع خویش عنوان کرد.
غفارپور رتبهبندی عملکرد بانکهای استان را از موضوعات حائز اهمیت در جهت شفافسازی عملکرد نظام بانکی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: گزارشی در ارتباط با این موضوع با همکاری کمیسیون هماهنگی بانکهای استان در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی با اشاره به وجود سه روش تاکسونومی، تحلیل عاملی و کملز برای ارزیابی عملکرد بانکها، اذعان داشت: با استفاده از 6 شاخص کفایت سرمایه، قابلیت مدیریت، سودآوری، کیفیت دارایی، نقدینگی و حساسیت به ریسک بازار میتوان عملکرد بانکها را به صورت علمی مورد ارزیابی قرار داد و رتبه هر کدام را مشخص کرد.
وی همچنین با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و همچنین برنامههای اقتصاد مقاومتی، خواستار آن شد که شرکتهای دانشبنیان در اولویت اعتباردهی بانکها قرار گیرند.
غفارپور افزود: جلساتی که امسال برگزار میشود، باید با رویکرد و فلسفه برداشتن گامهای عملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد تا لبیکی به درخواستهای مکرر رهبری برای تقویت تولید داخلی، رفع بیکاری، مهار گرانی و حل مشکل رکود باشد و برگزاری جلساتی که خروجیهای آن قابل مشاهده و ملموس باشد، هدف نهایی این شورا است. انتهای یام/61001/ک30/
95/01/28 :: 15:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]