واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نخستین سمینار مشترک ایران و ژاپن
نخستین سمینار مشترک ایران و ژاپن با عنوان «زنان؛ صلح و توسعه پایدار» آغاز شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این سمینار با مشارکت معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور، دفتر مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه و بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن امروز در مرکز مطالعات سیاسی وببین الملل وزارت امور خارجه برگزار می شود.
دکتر سید عباس عراقچی معاون حقوقی و امور بین الملل وزارت امور خارجه ، معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست ، شهین دخت ملاوردی، «زهرامی» مدیر کل دفتر مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه همچنین همسر نخست وزیر ژاپن خانم «آبه» و رئیس بنیاد ساساکاوا از جمله مهمانان برجسته این سمینار هستند.
برگزاری سه نشست تخصصی با عنوان توانمندسازی زنان، فرصت ها و چالش ها، نقش زنان در صلح و نقش زنان در امداد پزشکی و بلایای طبیعی از جمله بخش های تخصصی این سمینار است.
اعلام چشم اندازهای آتی همکاری و همچنین سخنرانی های تخصصی در این سمینار ارائه خواهد شد. همسر نخست وزیر ژاپن : به روابط دوستانه با ایران افتخار می کنم
همسر نخست وزیر ژاپن با اشاره به قدمت هزار و پانصد ساله روابط ایران و ژاپن از طریق جاده ابریشم گفت: به این روابط دوستانه که بدون هیچگونه نزاع و درگیری ، مستحکم تر شده است افتخار می کنم.
آکیه آبه در نخستین سمینار مشترک ایران و ژاپن گفت: نخست وزیر ژاپن نیز آرزوی آمدن به ایران را دارد .
وی که رئیس بنیاد حمایت اجتماعی است، افزود: ایران یک کشور و ملت پیشرفته در سایه تعالیم اسلامی است که تلاش می کند موقعیت زنان در جامعه را تثبیت کند.
آبه گفت: ژاپن کشوری زلزله خیز است و هراس مردم در هنگام وقوع بلایای طبیعی موجب نیاز شدید به مواد غذایی می شود و باید مکانیزمی در نظر گرفته شود تا قادر به عرضه به موقع غذا در چنین شرایطی باشد.
وی در ادامه افزود: از آنجا که زنان وظیفه تدارک غذا در خانه را دارند بهتر است در حوزه های کشاورزی و اعمال مدیریت در این عرصه وارد شوند تا غذای سالم در دسترس عموم باشد.
وی با اشاره به احاطه ژاپن به دریا و اقیانوس گفت: حفظ محیط زیست آبها نیز از وظایف ما است اما متاسفانه در سالهای اخیر با صید بی رویه دریایی ، تغییرات آب و هوایی و کشتیرانی ، محیط زیست اقیانوسها به خطر افتاده است.
آبه اضافه کرد: با برگزاری همایشهای بین المللی و مدیریت بانوان می توان این مشکلات را به سرعت حل و فصل کرد.
همسر نخست وزیر ژاپن گفت: در ژاپن نیز مانند ایران، اولویت تصمیم گیری با مردان و بر اساس منافع ملی است که موجب تضاد منافع ملی دو کشور و به خطر افتادن صلح جهانی می شود.
وی افزود: در صورتیکه زنان به صورت ذاتی نقش اتصال حیات را بر عهده دارند مدیریت کشورها را نه بر اساس منافع ملی بلکه براساس روابط متقابل ملتها داشته باشند صلح جهانی در دسترس خواهد بود.
آبه در ادامه با اشاره به همکاری های بنیاد ساساکاوا در ایران گفت: هر سال ده کارآموز دیپلمات دانشکده وزارت امور خارجه به ژاپن می روند که تاکنون 56 نفر به کشور ما آمده اند و این موجب تحکیم روابط دوستانه بین دو کشور و تغییر دیدگاه نسل جوان ایران نسبت به کشور ژاپن می شود.
وی از برگزار کنندگان این سمینار قدردانی کرد.
دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]