تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817106724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انگلیسی را زبان جهل و کلک دانستن، معنا ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: انگلیسی را زبان جهل و کلک دانستن، معنا ندارد
رییس کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس با اشاره به اینکه زبان بما هو زبان تقصیری ندارد، تصریح کرد: برداشت بد از صحبت‌های رهبری مبنی بر اینکه انگلیسی، زبان جهل و کلک است، اصلا معنا ندارد.
کد خبر: ۵۸۷۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱ - 09 May 2016


محمدمهدی زاهدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص زبان انگلیسی گفت: مراد مقام معظم رهبری این نبود که نباید به زبان انگلیسی پرداخت و اصلا اینطور نیست که معظم‌له زبان انگلیسی را رد کرده باشند یا زیر سوال برده باشند بلکه روح آنچه ایشان فرمودند، یک صحبت علمی و دقیق است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: در دنیای امروزه، ارتباطات گسترده بین ملتها هم در عرصه علمی و هم تجاری، اقتصادی و فرهنگی با سرعت بسیار زیاد صورت می گیرد و ما نباید خودمان را در یک زبان خارجی منحصر کنیم و حتما باید از زبانهای دیگر استفاده کرد.

زبان بماهو زبان تقصیری ندارد/ درباره هیچ زبانی نمی توان گفت که در آن کلک و دغل است

وی درباره برداشت بد از صحبت های رهبری درخصوص زبان انگلیسی و اینکه برخی آن را زبان جهل و کلک دانسته اند، توضیح داد: اصلا این حرف معنا ندارد؛ زبان بماهو زبان، تقصیری ندارد و درباره هیچ زبانی نمی توان گفت که در آن کلک و دغل است.

رییس کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس ادامه داد: استفاده ناروا از هر زبانی میسر است؛ ولی متاسفانه به این دلیل که جریان استکباری بیشتر با این زبان کار می کند و با آن در نفوذ فرهنگی و نفوذ اقتصادی حضور پیدا کرده، باعث شده این زبان ابزاری برای سوء استفاده استکبار شود.

آموزش زبان های دیگر حتی برای مراودات اقتصادی هم لازم است

وی ادامه داد: به عناون مثال در مباحث علمی کشوری مانند روسیه در بسیاری از شاخه های علمی حرف برای گفتن دارد و مجلات آن نیز عمدتا به زبان روسی است؛ چه اشکالی دارد در کشور ما افراد به این زبان مسلط باشند، با دانشمندان آنها رابطه و مراوده داشته باشیم و در حوزه های مورد نیاز استفاده کنیم و دانشجویان ایرانی هم بتوانند از منابع روسی آنها استفاده کنند.

زاهدی افزود: همچنین ایران با شرق آسیا به ویژه کشوری مثل چین یا برخی کشورهای جنوب شرق آسیا همچون اندونزی، مالزی و سنگاپور ارتباطات گسترده فرهنگی، مذهبی، دینی و تجاری دارد؛ پس چه اشکال دارد جوانان ایرانی برای افزایش این مراودات در حوزه های مختلف حتی در عرصه اقتصادی، به دنبال یادگیری زبان آنها بروند.

وی با اشاره به اینکه در سفر15 سال قبل به چین با افسر پلیسی آشنا شد که مسلط به زبان ایرانی با لهجه غلیظ اصفهانی بود، گفت: فارغ از بحث های اقتصادی، حتی در موضوعات و مسائل امنیتی نیاز است سایر زبانها را بیاموزیم؛ به ویژه زبانهایی که می توانند تاثیرگذاری جدی در حوزه فرهنگ سیاست و اقتصاد داشته باشند.

از مهر امسال می توان برای برگزاری کلاس های سایر زبانها برنامه ریزی کرد

وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فنآوری درباره زیرساخت‌های موجود برای آموزش سایر زبانها در مدارس، توضیح داد: ممکن است شرایط اجرای این امر در حال حاضر به صورت فراگیر وجود نداشته باشد ولی لازم نیست حتما در تمام مدرسه ها چنین کلاس هایی دایر شود بلکه ادارات آموزش و پرورش می توانند برنامه ریزی داشته باشند و برای دانش آموزان علاقمند، کلاس های زبان دیگری راه اندازی کنند.

وی توضیح داد: آموزش و پرورش می تواند در هر شهرستان از دانش آموزان آمارگیری داشته باشد و پس از مشخص شدن زبان مورد علاقه اکثریت، اعلام کنند کلاس های مربوط به آن در فلان روز و فلان ساعت برگزار می شود و علاقمندان از همه دبیرستانها قادر به شرکت در آن هستند.

رییس کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس تاکید کرد: بر این اساس، می توان از همین مهرماه امسال چنین برنامه ای را شروع کرد زیرا کاملا امکان آن وجود دارد؛ چراکه لازم نیست در هر مدرسه به صورت مجزا برگزار شود






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن