واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیركل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در گفت و گو با پانا: سازمان دانش آموزی نهادی موفق در بعد تربیتی آموزش و پرورش است مدیركل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: تربیت اجتماعی دانش آموزان باید در نهادهایی تخصصی همانند سازمان دانش آموزی صورت پذیرد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ساعت 15:56
فریدون سید مصطفوی در گفت و گو با خبرنگار پانا ضمن تبریك سالروز تأسیس سازمان دانش آموزی با اشاره به رسالت های خاص این نهاد گفت: نهاد آموزش و پرورش مجموعه های تخصصی در حوزه های مختلف آموزشی و پرورشی را در بطن خود دارا است، سازمان دانش آموزی یكی از این مجموعه هاست كه در بعد تربیتی دانش آموزان می تواند نقش بسزایی را ایفا نماید. سید مصطفوی افزود: آموزش فعالیت و زندگی گروهی و همچنین حركت تشكیلاتی در قالب تشكل های دانش آموزی از جمله رسالت های سازمان دانش آموزی است كه با سایر مجموعه های پرورشی آموزش و پرورش نیز حركتی همگام دارد.
وی در رابطه ركن دیگر سازمان دانش آموزی نیز گفت: خبرگزاری پانا از جمله مهمترین فعالیت های سازمان دانش آموزی به حساب می اید كه می تواند بسیاری از موضوعات مختلف حوزه رسانه آموزش و پرورش را پوشش دهد و همچنین با شناسایی استعدادهای این حوزه از بین دانش آموزان در جهت پرورش و معرفی انها به جامعه خبری استان و كشور گامی بلند بردارد.
به گفته مصطفوی عملكرد خبرگزاری پانا در استان نمره قبولی دارد كه با استفاده از تكنولوژی های به روز می تواند جذابیت بیشتری نیز در بین دانش آموزان ایجاد نماید.
مدیر كل آموزش و پرورش استان گفت : سازمان دانش آموزی آذربایجان غربی طی یك سال اخیر اقدامات بسیار و تأثیرگذاری را در راستای رسالت های خود انجام داده است كه كسب رتبه های برتر در اردوهای ملی تشكلیلات پیشتازان و فرزانگان، برگزاری كارگاه های آموزشی مهارتی برای مربیان و تشكل های دانش آموزی، كسب رتبه برتر خبرگزاری پانا در سطح استان و كشور، برگزاری دوره غیرمتمركز سرپرستان خبرگزاری پانا، حضور پویاس تشكل های دانش آموزی در برنامه های آموزش و پرورش و همچنین سایر ارگانها و اعزام دانش آموزان و فرهنگیان به عتبات عالیات از جمله برنامه های اجرایی بوده است.
سید مصطفوی افزود: مدیریت كاربلد و پویای سازمان دانش آموزی و مجموعه و كادری متخصص در امورات تربیتی، بخصوص تربیت اجتماعی و فرهنگی و همچنین ارتباط و هماهنگی نزدیك با مجموعه معاونت پرورشی رمز موفقیت سازمان دانش آموزی و اركان آن در ماه های اخیر بوده و جای تقدیر را دارد.
وی در رابطه سایر تشكل های دانش آموزی فعال در سازمان دانش آموزی نیز گفت: اعضای مجامع و مجلس دانش آموزی عصاره های فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان در مدارس هستند كه سازمان دانش آموزی آنان را شناسایی كرده و طی پروسه ای پرورش داده و به جامعه معرفی می نماید. نمایندگان مجلس دانش آموزی حكم مشاورین مدیر كل را دارند و از این لحاظ علاوه بر جایگاه اجتماعی بالا می توانند كمك حال سیستم آموزشی و پرورشی استان هم باشند. سازمان دانش آموزی جمهوری اسلامی ایران به منظور اعتلای شخصیت دانش آموزان و ایجاد مشاركت آنان در تمامی زمینههای علمی، فرهنگی، اجتماعی در تاریخ 21 اردیبهشت سال 1378 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]