واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: با اعتبارات دولتی جبران کمبود تختهای بیمارستانی 60 سال طول مي کشد
مشاور وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم استفاده از توانایی بخش خصوصی و فرصت های سرمایه گذاری بین المللی برای گسترش ارائه خدمات درمانی گفت: استفاده از این روش ها باعث می شود تا ظرفیت ایجاد 1600 تخت در سال به 10 هزار تخت در سال برسد و در 5 سال آینده می توانیم شاهد افزایش 50 هزار تخت بیمارستانی در بخش دولتی باشیم.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، دکتر داوود دانش جعفری در نشست خبری اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری حوزه سلامت تعداد تخت های بیمارستانی به ازای هر 1000 نفر را 1.7 تخت بیان کرد و افزود: درصدد هستیم که این 1.7 تخت را به ازای هر 1000 نفر به 2.8 برسانیم که برای این منظور نیازمند احداث حدود 100 هزار تخت جدید هستیم.
مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به این که ظرفیت بخش دولتی برای افزایش تخت های بیمارستانی سالانه حدود 1600 تخت است، افزود: اگر بخواهیم اینگونه پیش رویم حدود 60 سال لازم است تا به حد مطلوب در تعداد تخت برسیم.
دکتر دانش جعفری با تاکید بر لزوم تحولی جدید و استفاده از طرحی نو برای رسیدن به میزان تخت مطلوب، گفت: استفاده از فرصت های سرمایه گذاری بین المللی و استفاده از بخش خصوصی در ساخت بیمارستان و تخت یکی از این روش ها است.
مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به تفاوت تعرفه های بخش خصوصی با دولتی و 4 برابر بودن تعرفه های بخش خصوصی نسبت به دولتی، تاکید کرد: در صورتی که از بخش خصوصی برای ساخت بیمارستان استفاده کنیم، باید این تفاوت در تعرفه متعادل شود به طوریکه ما به التفاوت را ما به بخش خصوصی پرداخت کنیم.
دکتر دانش جعفری ادامه داد: به طور مثال بیمارستانی در قزوین توسط بخش خصوصی ساخته شد و کادر درمانی را خودش استخدام کرد اما ارائه خدمات درمانی آن با تعرفه دولتی و بیمه ای صورت می گیرد و ما به التفاوتی به بخش خصوصی پرداخت می کنیم که با این روش 30درصد هزینه ها کمتر از آن بیمارستانی است که همه چیز آن توسط بخش دولتی باشد.
وی بر لزوم استفاده از توانایی بخش خصوصی برای گسترش ارائه خدمات درمانی و افزایش سطح کیفی خدمات درمانی تاکید کرد و افزود: در این روش به نوعی دولت از بخش خصوصی برای ساخت و تجهیز بیمارستان قرض می گیرد و دولت بازپرداخت این سرمایه بخش خصوصی را به صورت قسطی همراه با سود آن به این بخش می دهد.
به گفته دکتر دانش جعفری در این روش به جای ایجاد 1600 تخت توسط بخش دولتی، با سرمایه گذاری بخش خصوصی 10 هزار تخت بمیارستانی در سال راه اندازی می شود.
مشاور عالی وزیر بهداشت راهکار دیگر برای ساخت بیمارستان را استفاده از بازارهای بین المللی بیان کرد.
دکتر دانش جعفری با تاکید بر لزوم ایجاد فضایی مناسب برای استفاده از فرصت های سرمایه گذاری خارجی، برگزاری اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری حوزه سلامت یکی از این فرصت ها بیان کرد و گفت: استفاده از این روش ها باعث می شود تا ظرفیت ایجاد 1600 تخت در سال به 10 هزار تخت در سال برسد و در 5 سال آینده می توانیم شاهد افزایش 50 هزار تخت بیمارستانی در بخش دولتی باشیم.
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]