تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871952566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ قاطع لاریجانی به تذکر نماینده جبهه پایداری: اشکالتان این است که هرچه به دهانتان می‌آید می‌گویید


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


پاسخ قاطع لاریجانی به تذکر نماینده جبهه پایداری: اشکالتان این است که هرچه به دهانتان می‌آید می‌گویید سیاست > مجلس - آخرین روزهای حضور پایداری‌های دلواپس در مجلس هنوز هم پرحاشیه و جنجالی است.

به گزارش خبرآنلاین پایداری‌ها که طی چهارسال گذشته بارها و بارها در قالب تذکر، اخطار یا نطق مدیریت مجلس را مورد هجمه قرار داده‌اند امروز هم با سروصدا به اعلام موضع در صحن پارلمان پرداختند. یکی از نمایندگان تهران منتسب به پایداری ها در تذکری شفاهی به رییس مجلس گفت: از زمانی که بحث منع تبلیغات کالاهای مضر مطرح شده، اسم من به عنوان نفر اول برای تذکر ثبت شده است، اسم آقای فولادگر نفر هشتم برای تذکر بوده است، اما شما به آقای فولادگر اجازه حرف زدن دادید و به من اجازه ندادید. وی ادامه داد: اعتراض من به این است، شما طبق ماده ۱۸ سوگند خورده‌اید که به عنوان عضو هیات رئیسه بی‌طرفی را رعایت کنید. شما رئیس یکی از سه قوه در جمهوری اسلامی ایران هستید، شأن این جایگاه ایجاب می‌کند ظالمانه کسی را تحقیر نکنید. وی خطاب به لاریجانی گفت: : شما که آیت‌الله‌زاده و رئیس یک قوه هستید باید بدانید اداره مجلس ضابطه دارد، چرا تحقیر می‌کنید؟ از تریبون گفتید تذکر دادن ضابطه دارد، الان یک عده نفوذی می‌نویسند که کوچک‌زاده فرق کلید و دکمه را نمی‌داند. این نماینده مجلس تصریح کرد: چرا از این تریبون کاری می‌کنید تا کسانی که دستشان کوتاه است، تحقیر شوند. کسانی که می‌گویند چرا درباره فلان موضع حرف نزده و موضع نگرفتید بدانند که رئیس قوه دوست ندارد ما حرف بزنیم. از علمایی که شما را نامزد کردند سئوال می‌کنم که آیا این رویه اسلامی است؟ علی لاریجانی در پاسخ به تذکر این نماینده جبهه پایداری در مجلس گفت: شما که می‌گویید حرف من مسموع نیست، پس لازم نیست صحبت کنم. وی افزود: تحقیر کدام است؟ از این همه مراحم شما تشکر می‌کنم، من چیزی نگفتم، شما هر چه از دهانتان درمی‌آید می‌گویید و اشکالتان این است که نمی‌گذارید پاسخ بدهیم. رئیس مجلس گفت: من برای شما متاسفم که حتی تحمل پاسخ هم ندارید. شما تقاضای تذکر داشتید که مسئول آن آقای بذرپاش است. ممکن است آقای بذرپاش برای این مسئله توضیح داشته باشد، به من چه ربطی دارد؟ لاریجانی افزود: من گفتم تذکر روش دارد، اما شما مرتب داد می‌زنید، این اشکال کار است. کجای این مسئله تحقیرکردن است؟ وی ادامه داد: برادر عزیز اگر همه برای تذکر دادن داد بزنند درست نیست. حداقل در پایان این دوره روش خود را درست کنید. وقت جلسه را به این چیزها می‌گیرید.
27216  

کلید واژه ها: جبهه پایداری - علی لاریجانی -




سه شنبه 21 اردیبهشت 1395 - 10:18:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن