واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آنان که کاتولیکتر از پاپ می شوند: تحریف سخنان رهبری در نماز جمعه مشهد
بدانند که دفاع بد، مؤثرترین شیوه تخریب است و اگر واقعاً حامی ولایت هستند، با خام گویی های خود، ایشان و سخنان ایشان را تحریف و تخریب نکنند.
عصر ایران - بعد از بیانات مقام معظم رهبری درباره آموزش زبان های خارجی، برخی چهره های صاحب تریبون با تفسیرهای نابجا، هم در حال تحریف سخنان رهبری هستند و هم چهره ایشان را تخریب می کنند.
به عنوان مثال، آیت الله سیداحمد علم الهدی، در خطبه های نماز جمعه مشهد درباره سخنان رهبری راجع به زبان انگلیسی گفته است: « زبان انگليسي، زبان علم نيست؛ زبان جهل و كلك است. زبان سياست بازي و به هم زدن علم است...چه كسي گفته زبان انگليسي زبان علم است؟... از شیطنت های ناپاکانه انگلیس این بود که زبان انگلیسی را زبان علم معرفی کردند. اتفاقا انگلیسی زبان جهل است.» (+)
کسی که این سخن را از آقای علم الهدی می شنود،اگر بیانات کامل رهبری را نخوانده باشد، این گونه برداشت می کند که رهبر معظم انقلاب، مخالف آموزش زبان انگلیسی در کشور هستند و آن را زبان علم نمی دانند؛ حال آن که انگلیسی، چه بخواهیم و چه نخواهیم، زبان علم است ولی در کنار آن، زبان های دیگری نیز بخشی از بار علم را بر دوش می کشند که رهبر معظم انقلاب، در سخنان اخیر خود به درستی بر آن اشاره و تأکید کرده اند. به عنوان مثال، بخش مهمی از بار علم حقوق نوین بر دوش زبان فرانسه است و بسیاری از استادان حقوق در ایران نیز بیش از انگلیسی، بر فرانسوی اشراف دارند.
بهتر است برای روشن شدن موضوع، سخنان رهبر معظم انقلاب به نقل از سایت ایشان را مرور کنیم تا مشخص شود که برداشت آقای علم الهدی از بیانات ایشان، تا چه اندازه دور از واقعیت است:
«زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست، زبان علم که فقط انگلیسی نیست. چرا زبانهای دیگر را در مدارس بهعنوان درس زبان معیّن نمی کنند؟ چه اصراری است؟ این میراث دوران طاغوت است، این میراث دوران پهلوی است. [مثلاً] زبان اسپانیولی؛ امروز کسانی که به زبان اسپانیولی حرف میزنند کمتر از کسانی نیستند که به زبان انگلیسی حرف میزنند؛ در کشورهای مختلف، در آمریکای لاتین یا در آفریقا کسان زیادی هستند. مثلاً میگویم؛ بنده حالا مروّج [زبان] اسپانیا نیستم که بخواهم برای آنها کار بکنم، امّا مثال دارم میزنم. چرا زبان فرانسه یا زبان آلمانی تعلیم داده نمی شود؟ زبانهای کشورهای پیشرفتهی شرقی هم زبان بیگانه است، اینها هم زبان علم است.» (+)
همان طور که مشخص است و هر کسی که در حد ابتدایی فارسی بلد باشد متوجه این سخن صریح و سلیس می شود، ایشان بیان داشته اند که زبان علم "فقط" انگلیسی نیست؛ و نگفته اند" انگلیسی زبان علم نیست". آنچه بیان شده، بدین معناست که انگلیسی زبان علم است ولی تنها زبان علم نیست و لذا باید بقیه زبان های خارجی نیز مانند اسپانیولی، آلمانی و فرانسوی تدریس شود.
حال آقای علم الهدی که حتماً معتقد است نباید از ولی فقیه جلوتر رفت، عملاً این سخن رهبری را نفی و تحریف کرده و گفته که انگلیسی نه تنها زبان علم نیست، بلکه زبان جهل هم هست! که این گفته نه تنها با واقعیت های موجود همخوانی ندارد، با سخن رهبری نیز در تضاد است که انگلیسی را در کنار زبان های دیگر، زبان علم معرفی کرده و بر تنوع آموزش زبان های خارجی، تأکید کرده اند.
البته این نوشتار بر سر آن نیست ثابت کند انگلیسی زبان علم است و زبان جهل نیست که این گزاره اظهر من الشمس است و مجادله بر سر آن، بیهوده است. سخن این است که برخی افراد کاتولیک تر از پاپ نشوند و بدانند که دفاع بد، مؤثرترین شیوه تخریب است و اگر واقعاً حامی ولایت هستند، با خام گویی های خود، ایشان و سخنان ایشان را تحریف و تخریب نکنند، حد و حرمت خود نگهدارند و فکر نکنند ولایتمداری آن است که هر چه رهبری گفتند، آن را ضرب در صد کنند!
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 07 May 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]