تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819655515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲۳۹ واحد صنعتی تعطیل در شهرک‌های صنعتی قم وجود دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم در گفتگو با مهر:
۲۳۹ واحد صنعتی تعطیل در شهرک‌های صنعتی قم وجود دارد

امیر طیبی نژاد


شناسهٔ خبر: 3607113 - جمعه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۴
استانها > قم

قم - مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه ۲۳۹ واحد صنعتی تعطیل در شهرک‌های صنعتی این استان قرار دارد، افزود: ۹۰ درصد از صنایع استان قم را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند. امیر طیبی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیشترین مشکلات شهرک‌های صنعتی را در حال حاضر سرمایه در گردش واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مالیات‌ها و ارزش افزوده‌ها، بیمه‌ها، تسهیلات بانکی و تأمین نیروهای انسانی متخصص تشکیل می‌دهند. وی گفت: طبق آخرین آمار بدست آمده ۲۳۹ واحد تعطیل در شهرک‌های صنعتی استان قم وجود دارند. مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه برخی از واحدهای صنعتی تعطیل در شهرک‌ها مجددا فعال شده‌اند، افزود: تمام تلاش شرکت شهرک‌های صنعتی این بوده که با تشکیل کمیته رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی که متشکل از کار‌شناسان صنایع کوچک، اجرایی، مالی و فنی و برنامه ریزی است و با تشکیل جلسات خصوصی و انفرادی با سرمایه گذاران، مشکلات آن‌ها به صورت جدی رسیدگی و برای رفع آن‌ها تلاش لازم صورت پذیرد. وی بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال ۹۵ با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری، شرکت شهرک‌های صنعتی نیز این شعار را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و کمیته رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی فعالیت‌های خود را بر محور این شعار قرار داده‌اند و امیدواریم بتوان در سال جدید تعداد واحدهای صنعتی تعطیل را کاهش داد. طیبی‌نژاد گفت: وضعیت واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی توسط این شرکت به صورت دوره‌ای و ماهیانه پایش می‌شود و چنانچه واحدی با مشکلی مواجه باشد درصدد رفع مشکلات آن بر می‌آیند اما رفع برخی از مشکلات واحدهای صنعتی از جمله سرمایه در گردش، مالیات، بیمه و گمرک بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی نیست. وی عنوان کرد: برخی از واحدهای صنعتی پول و آورده خود را در تهیه تأسیسات، خرید تجهیزات، وسائل مورد نیاز و ساخت ابنیه استفاده کرده‌اند و سرمایه‌ای برای خرید مواد اولیه و تجهیزات تولیدی خود ندارند و نیازمند دریافت تسهیلات بانکی هستند. مشکلات واحدهای صنعتی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم یکی دیگر از مشکلات واحدهای صنعتی را بالا بودن سودهای بانکی عنوان کرد و افزود: تأمین مواد اولیه نیز از دیگر مشکلات واحدهای صنعتی است که در دوران تحریم این مشکل بیشتر نمایان بود ولی با برداشته شدن تحریم‌ها در حال برطرف شدن است.

وی بیان کرد: از دیگر مشکلات واحدهای صنعتی نداشتن تجهیزات تخصصی در برخی از این واحد‌ها است زیرا برخی از واحد‌ها برای تولیدات خود نیاز به دستگاه‌های خاصی داشتند که باید از کشورهای دیگر وارد می‌شد و به دلیل تحریم‌ها این امر امکان پذیر نبود. طیبی‌نژاد یکی دیگر از مشکلات واحدهای صنعتی را مالیات‌ها دانست و افزود: گاهی ارزش افزوده پرداختی توسط واحد‌ها بیش از مالیات‌ها است. وی ادامه داد: متأسفانه بیشتر کارخانه‌ها اجناس خود را با چک می‌فروشند در حالی که اداره دارایی، مالیات و ارزش افزوده را به صورت نقدی دریافت می‌کند. مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم بیان کرد: متأسفانه بازار قاچاق کالا و وجود انبوه کالاهای خارجی یکی از موانع شکوفایی واحدهای تولیدی محسوب می‌شود که باید این مشکل مورد توجه قرار گیرد. وی با بیان اینکه در ایران تقسیم بندی صنایع بر اساس تعداد نیروهای شاغل در واحد صنعتی انجام می‌گیرد، افزود: واحدهای با کمتر از ۵۰ نفر شاغل صنایع کوچک، و واحدهای بالای ۵۰ نفر شاغل صنایع متوسط و بزرگ را تشکیل می‌دهد. طیبی‌نژاد بیان کرد: در کشور ۹۲ درصد از صنایع کل کشور به صنایع کوچک اختصاص دارد که ۴۵ درصد از سهم اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است. وی ادامه داد: در استان قم نیز ۹۰ درصد از صنایع استان قم را صنایع کوچک و ۴۰ تا ۵۰ درصد از اشتغال نیز به صنایع کوچک اختصاص داده می‌شود. مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم در خصوص مزیت‌های صنایع کوچک افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی فراوان، قدرت بالا در جذب و بومی کردن تکنولوژی، بر‌ترین در صرفه جویی در مقیاس تولید، قابلیت تراکم بیشتر در فرایند تولید، قدرت بالا در تربیت کارآفرینان و مدیران اقتصادی، کاهش عدم تعامل‌های بخش در اقتصاد، ایجاد محیط رقابتی در اقتصاد و افزایش کارآیی، قدرت تصمیم گیری سریع و انعطاف پذیری بالا و ایجاد شبکه اقماری با صنایع بزرگ جهت به هم پیوستگی بیشتر صنایع از جمله مزیت‌های صنایع کوچک محسوب می‌شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن