واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان تأکید کردلزوم توجه مسئولان به ناتوانی عشایر از دریافت تسهیلات مناسب
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: ناتوانی عشایر از دریافت تسهیلات مناسب از جمله مشکلات این قشر است که با توجه مسئولان مربوطه قابل رفع است.
به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، سید یعقوب موسوی عصر امروز در جلسه شورای مدیران منطقه جنوب کرمان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات عشایر اظهار داشت: این منطقه با 56 هزار نفر جمعیت عشایری به عنوان قشلاق تمام استان کرمان و بخش بزرگی از ییلاق این قشر به شمار میرود. وی با تأکید بر ارتقای سطح تشکیلاتی امور عشایر جنوب کرمان به اداره کل بیان داشت: در حال حاضر 44 نفر در این اداره مشغول فعالیت هستند که امیدواریم برای ارائه خدمات بهتر چارت آن به زودی ابلاغ و سامانه اداری اصلاح شود.
موسوی با اشاره به مشکل حمل دام پرواری به سایر استانها تصریح کرد: برای رفع این مشکل از طریق دامپزشکی در حال پیگیری هستیم تا مسائل ناشی از تردد که موجب افت قیمت دام میشود، کاهش یابد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: در مناطق سردسیری راههای عشایری بسیار صعبالعبوری وجود دارد که مدیریت عشایری امکانات کافی برای بازگشایی آنها در شرایط برفی و بارندگیهای سیلآسا را ندارد. وی عدم وجود بازار مناسب برای فروش محصولات و تولیدات عشایری را از جمله مشکلات این قشر خواند و افزود: به همین منظور یک فروشگاه عرضه محصولات عشایری راهاندازی شده است که امیدواریم در آینده افزایش یابند.
موسوی در بحث عنوان کرد: آسیبپذیری عشایر در سوانح و حوادث طبیعی، ناتوانی آنها از دریافت تسهیلات مناسب و خسارت به دامهای عشایر در بارندگیهای سیلآسا از جمله مشکلات این قشر است که با توجه مسئولان مربوطه قابل رفع است. وی با تشریح وضعیت پرورش دام در جنوب کرمان گفت: 867 هزار رأس گوسفند و بره، یک میلیون و 231 هزار رأس بز و بزغاله، 145 هزار و 392 رأس گاو و گوساله و 18 هزار و 693 نفر شتر در این منطقه موجود است. موسوی با اشاره به اینکه 17 هزار و 566 تن گوشت قرمز و 546 هزار و 323 تن شیر در جنوب کرمان تولید میشود، عنوان کرد: دو کارخانه شیر، 21 ایستگاه جمعآوری شیر و هشت سوله دامپروری در سطح منطقه وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: هویتبخشی دام سنگین، خدمات اصلاح نژادی دامهای بومی، استفاده از نژادهای دومنظوره در دام سبک و سنگین، بهبود افزایش تولیدات، تغذیه و جایگاه دام و آموزش و ترویج از جمله برنامههای پیشنهادی برای بخش دام است. وی بیان داشت: هویتگذاری و بهبود تغذیه دام، بهبود کمی و کیفی تولیدات عشایر، احداث آبشخور، اصلاح نژاد دام و ... نیز در مناطق عشایری پیگیری میشود. موسوی کرمان را از استانهای پیشرو در بحث اقتصاد مقاومتی ذکر و تصریح کرد: شهرستان قلعهگنج نیز به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی در سطح کشور معرفی و اقدامات بسیار خوبی در آن انجام شده است. انتهای پیام/80001/آ ۴۰/
95/01/24 :: 19:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]