تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868319744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه رهبری به جوانان غربی توصیه به تفکر است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: پورمحمدی: نامه رهبری به جوانان غربی توصیه به تفکر است
نامه رهبری به جوانان غربی توصیه به تفکر است

وزیر دادگستری در نشست «بررسی نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی» گفت: نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی و اروپایی توصیه به تفکر است. به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی با قدردانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، برگزاری نشست «تحلیل و بررسی اهمیت ترجمه و نشر نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی به زبان‌های مختلف» را با اهمیت دانست. وی گفت: عنوان نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی (نامه‌ای برای تو)، عنوان بسیار زیبایی است که در آن جوانان برای گفت‌وگو و به عنوان جامعه هدف، مخاطب قرار داده شده‌اند؛ زیرا این جوانان تعیین‌کننده‌ترین عنصر در هر عصر و زمانی هستند. وزیر دادگستری کشورمان در ادامه این بخش از سخنان خود افزود: امروزه دنیا هر چند از رسانه‌های پرشماری بهره‌مند است؛ اما کمتر شاهد گفت‌وگو در جوامع جهانی هستیم و کمتر یکدیگر را تحمل می‌کنیم و زبان اسلحه، زور و ترور و کشتار، زبان حاکم در دنیاست. وی با انتقاد از استفاده نامطلوب جوامع از فضای مجازی، اظهار کرد: زمانی که شبکه‌های ارتباطی اختراع شدند، همه انتظار داشتند تا با برداشته شدن دیوارها، مردم جهان به یکدیگر نزدیک‌تر شوند؛ ولی نکته این جاست که از گفت‌وگوی رو در رو، محروم شدند. پورمحمدی با اشاره به ضرورت رواج فرهنگ گفت‌وگو در داخل کشور تاکید کرد: مقام معظم رهبری با اقدام ارزشمند خود در نگارش این نامه‌ها، جوانان را مخاطب قرار دادند که آنها خود فکر کنند و خود، تصمیم بگیرند. وزیر دادگستری در ادامه با بیان اینکه این نامه‌ها نباید تنها در سطح رسانه‌ها محصور باشند، گفت: باید یاد بگیریم که ارزش انسان در نطق و گفت‌وگوست. انسان بودن یعنی دادوستد فرهنگ و هر چه فضای گفت‌وگو را چه در فضای داخل و چه خارج از کشور فراهم کنیم، بیشتر به تعالی انسانی دست خواهیم یافت. در آیات قرآن هم پیامبر اسلام (ص) با خلق عظیم و بشیر و نذیر معرفی شده که همان گفت‌وگو با مخالفان است. وی گفت: امید است این نشست و برخواست‌ها ما را به جامعه انسانی نزدیک‌تر کند. در این راه باید اختلافات یکدیگر را قبول و یک جامعه خوب انسانی را بنا کنیم. همانند پیامبر رحمت (ص) ما نیز الگو باشیم و انسان‌ها را دعوت به خوبی کنیم. بر اساس این گزارش، نشست «بررسی نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی» با حضور حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، قهرمان سلیمانی معاون پژوهشی و آموزشی و رسول اسماعیل‌زاده رییس مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی واقع دربیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، برگزار شد.  

۱۳۹۵/۰۲/۱۷ ۱۰:۳۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن