واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایران و آلمان دو تفاهمنامه نفتی امضا كردند
ایران و شركت زیمنس آلمان دو تفاهمنامه در بخش تامین تجهیزات صنعت نفت و گاز و نوسازی این تجهیزات امضا كردند.
آفتاب : به گزارش ایرنا، زیمنس پیش از تشدید تحریم ها، با صنعت نفت ایران همكاری گسترده ای داشت، اما در سال های تحریم ناچار به توقف همكاری با ایران شد. این شركت، بلافاصله پس از اجرایی شدن برجام در دی ماه پارسال، همكاری با ایران را آغاز كرد و تجهیزاتی را كه توقیف شده بود به صنعت نفت ایران تحویل داد.
به تازگی نیز مدیران ارشد این شركت آلمانی به ایران سفر كرده و تفاهمنامه هایی را برای گسترش همكاری ها در صنعت نفت امضا كردند. بر این اساس، تفاهمنامه سه جانبه شركت ملی نفت ایران با زیمنس و شركت توربو كمپرسور نفت (OTC) امضا شد.
ركن الدین جوادی مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، «زیگفرید روسورم» مدیر فناوری زیمنس و «سعید مهتدی» مدیرعامل شركت توربوكمپرسور با هدف نوسازی ماشین آلات دوار موجود در مناطق عملیاتی، پالایشگاه ها و مراكز و ساخت توربین های با ظرفیت جدید، یادداشت تفاهم امضا كردند.
همچنین دیروز (سه شنبه) نیز تفاهمنامه ای سه جانبه شركت ملی گاز ایران با زیمنس و شركت توربو كمپرسور نفت (OTC) امضا شد. این تفاهمنامه را «حمیدرضا عراقی» مدیرعامل شركت ملی گاز ایران، «زیگفرید روسورم» مدیرفناوری زیمنس و «سعید مهتدی» مدیرعامل شركت توربوكمپرسور برای تامین نیاز آینده صنعت گاز به ماشین های دوار و چگونگی بازسازی، نوسازی و افزایش بهره وری دستگاه های موجود و قدیمی امضا كردند.
«عزیزالله رمضانی» مدیرامور بین الملل شركت ملی گاز ایران از تشكیل دو كارگروه فنی و مدیریتی همسو با امضای این تفاهمنامه در ٦ ماه آینده خبر داد.
وی با بیان اینكه امضای تفاهمنامه سه جانبه میان شركت ملی گاز ایران، زیمنس و او.تی.سی دو مرحله دارد، گفت: در مرحله نخست، نیاز آینده صنعت گاز به ماشین های دوار و در مرحله دوم چگونگی بازسازی، نوسازی و افزایش راندمان دستگاه های موجود و قدیمی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینكه همسو با این یادداشت تفاهم قرار است در مدت سه تا ٦ ماه، دو كارگروه «مدیریت» و «فنی» تشكیل شود، افزود: كاركرد این كارگروه ها درباره مباحث مدیریتی و مسائل فنی است و گزارش خود را به كمیته اصلی تحویل می دهند.
بیژن زنگنه وزیر نفت پیشتر، چند دور گفت وگو با مدیران زیمنس در تهران داشته است و در دیداری با «یو كازر»، مدیرعامل زیمنس در اسفندماه پارسال گفته بود: زیمنس یكی از بازیگران اصلی برق و ماشین های دوار در جهان است و ایران می تواند با همكاری با این شركت به قطب ساخت و صادرات تجهیزات بدل شود.
روسورم، مدیر فناوری زیمنس نیز چندی پیش با بیان ای كه با اجرای توافق، تحریم ها برچیده شدهاند و ما میتوانیم تجهیزات مسدود شده را متناسب با نیاز به آنها در پروژهها، تحویل دهیم و دیگر هیچ محدودیت قانونی وجود ندارد، یادآور شده بود: زیمنس درباره راه آهن، رفت و آمد سریع، سازكارهای انرژی و توزیع انرژی در صنعت نفت و گاز فعال است، از این رو فرصت هایی بسیار در موضوع هایی متنوع برای ما وجود دارد كه از هماكنون كار روی آنها را آغاز كردهایم.
شركت زیمنس به چهار بخش اصلی انرژی، صنعتی، پزشكی و زیرساخت های شهری تقسیم میشود؛ این شركت در 190 كشور جهان اشتغال دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]