واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استان چهارمحال و بختیاری: آئین تجلیل از مقام والای استادان در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و سی و سومین سالروز تأسیس واحد شهرکرد، از 33 استاد برتر تجلیل شد.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ساعت 09:26
به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری، همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام والای معلم و همچنین سی و سومین سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از 33 استاد برتر علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد قدردانی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در این آئین ضمن تبریک فرارسیدن روز معلم و سی و سومین سالروز تأسیس واحد شهرکرد گفت: یکی از اهداف بالای دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، توسعه رشته های پزشکی و پیراپزشکی است که با همت و توان اعضای هیأت علمی این مهم در آینده ای نه چندان دور محقق خواهد شد.
دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی افزود: باتوجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" این واحد جامع آموزشی در استان با راه اندازی شرکت های دانش بنیان، شهرک شفا و درآمدزایی از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی مرکز رشد، تجمیع مراکز دانشگاهی لردگان و اردل با واحد شهرکرد در جهت ارتقای کمی و کیفی آموزشی و توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی توانسته نقش موثری در تحقق شعار سال داشته باشد.
وی اظهار کرد: با اذعان مسئولان استان بویژه استاندار چهارمحال و بختیاری و برکت وجود اعضای هیأت علمی و تلاش آن ها در جهت بالابردن سطح علمی جامعه، 70 تا 80 درصد بار مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و پژوهشی به دوش دانشگاه آزاد اسلامی است.
دکتر قاسمی تصریح کرد: جذب استاد و دانشجوی خارجی، ایجاد فرصت های مطالعاتی، جذب خیرین، بهبود هرم اعضای هیأت علمی و جذب درآمدهای خارج از شهریه از جمله برنامه های کلان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است که امیدواریم با تلاش اعضای هیأت علمی محقق شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از استادان خواست با مشارکت جدی در مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در جهت ارتقای رتبه علمی خود موثر باشند.
حجت الاسلام ناصر نقویان هم که مهمان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بود در جمع استادان و خانواده آن ها با تبریک روز معلم به سخنانی در باب خانواده و ضرورت وجود اخلاق در نهاد خانواده و اینکه اخلاق پایه و اساس زندگی است اشاره کرد و گفت: زندگی و نماز بدون اخلاق هیچ ثمره ای ندارد و دینی به ساختار خدا نزدیک تر است که در زمینه اخلاقی و تربیتی از خودش حرفی برای گفتن داشته باشد وگرنه دوربین ذهن را زوم کردن روی اصول و فروع دین و از اخلاق غافل شدن که اصل دین است، ساختارش ساختاری بی ارزش می شود. نقویان افزود: اگر ساختارهای تشریحی به یک ثمره امنیتی منتهی نشود این ساختارها پایدار نخواهند بود و جاذبه هم ندارند؛ بنابراین اگر معلمی خواست در نقش خود خدمت انجام دهد باید علاوه بر دین و ایمان، ساختارهای اخلاقی را داشته باشد تا بتواند دانش و خرد خود را به دیگران انتقال دهد.
سخنرانی دکتر علی کاظمی بابا حیدری عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه و منتخب مردم شهرستان های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اجرای گروه تواشیح، شعر و موسیقی، تقلید صدا، برپایی نمایشگاه کتاب با تخفیف ویژه و تجلیل از 33 استاد برتر علمی و فرهنگی از جمله برنامه های این مراسم باشکوه بود که با همت معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]