واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده مردم بابل در مجلس:وزارت راه هزینه احداث فرودگاه در «گاودشت» را صرف اتمام پل کنارگذر جنوبی بابل کند
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر وزیر راه و شهرسازی پول دارد به جای اختصاص آن برای احداث فرودگاه در گاودشت به وعده خود درباره افتتاح یک لاین کنار گذرجنوبی بابل که 15 سال از طرح آن میگذرد، عمل کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، حسین نیازآذری بعد از ظهر امروز در نشست خبری در مرکز تحقیقاتی، استراتژیکی و پژوهشی گاودشت بابل با تسلیت شهادت امام هادی (ع) و هفدهمین سالگرد آیتالله روحانی نماینده فقید ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: مرکز تحقیقاتی گاودشت در حوزه سیاسی، جغرافیایی جزء محدوده شهرستان بابل بوده و از ابتدای خدمت بنده از سال 60 تاکنون این مرکز زیر مجموعه جهاد کشاورزی بابل بوده و کارهای تحقیقاتی و تأمین علوفه مورد نیاز مرتبط با بخش کشاورزی مختص این مرکز بوده است، بنابراین این مجموعه جزء لاینفک شهرستان بابل است. وی افزود: با توجه به جمعیت مازندران در راستای رفاه مردم این استان پیگیری احداث فرودگاه احمدکلا از دغدغههای جدی نمایندگان مازندران بود که با وجود سه فرودگاه در استان احداث فرودگاهی برای مردم مرکز استان در دستور کار قرار دارد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمین 100 هکتاری احمدکلا بهترین فضا برای احداث تشخیص داده شد که متناسب برای مردم مرکزی، توریست و گردشگران خارجی است.
این مسئول عنوان کرد: برای ایجاد دانشگاه و منطقه آزاد در بابلسر احداث فرودگاه میتواند زمینهساز و زیرساخت مناسب برای این اقدامات باشد، نشستی با نمایندگان بابل، بابلسر، مجموعه نیروهای ارتش، سپاه، سازمان هواپیمایی کشور و نیروهای هوایی داشتیم و نهایتاً این زمین به نیروی هوایی واگذار شد، بنابراین درصدد تغییر کاربری شدند که با مخالفت مواجه شد و مقرر شد برای رفع نیاز مسکن نیروی هوایی، استانداری زمین مناسب برای احداث مسکن آنها را به عهده بگیرد و زمین این مجموعه برای احداث فرودگاه در نظر گرفته شود.
نیازآذری یادآور شد: در سال گذشته پیشنهادی از سوی یوسفیانملا نماینده مردم آمل در حوزه انتخابیه خود درباره این مرکز به وزارت راه و شهرسازی عنوان شد و در سال 94 براساس درخواست وی هیأتی از وزارت جهاد کشاورزی برای بازدید از محل حضور یافتند که به محض اطلاع از این اقدام در این مرکز حضور یافتم و مخالفت خود را از این اقدام اعلام کردم و نقش مهم این مرکز را در تامین مواد غذایی کشور و تحقیقات دامی یادآور شدم.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این مرکز 400 هکتار مساحت دارد، گفت: وسعت این مرکز میتواند نقش مؤثری در ایجاد فرصت شغلی جدید و توسعه دامداری باشد.
وی ادامه داد: با پیگیری انجام داده و درخواست بخش خصوصی برای ورود به این حوزه از وزارت جهاد کشاورزی برای حضور در مرکز دعوت کردم و خواستار توسعه این مرکز مهم و استراتژیکی شدم که با تلاش انجام شده امروز این مرکز به عنوان مرکز تحقیقات برنج و دام کشور شناخته شده است.
نیازآذری با اشاره به اینکه در سال اقتصاد و عمل باید زیرساخت مهم برای تقویت این فضا فراهم شود، اضافه کرد. تبدیل این مرکز به فرودگاه با مخالفت شدید سازمان امور اراضی کشور، سازمان جهاد کشاورزی مازندران و رئیس مرکز گاودشت مواجه شده است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با انجام مکاتبات و پیگیری طبق کمیسیون اصل 90 و سازمان ثبت و اسناد و املاک از انتقال حوزه ثبتی این مرکز ممانعت شد و تا زمانی که این مسولیت را دارم با تمام وجود از همه ظرفیتهای قانونی با احداث فرودگاه مخالفت میکنم و حتی با خون خود این مرکز را برای مردم حفظ میکنم.
وی با بیان اینکه اگر طبق صلاح کشور روزی برسد که وزارت راه و شهرسازی احداث فرودگاه در این منطقه را ضرورت بداند حتما باید این فرودگاه به نام مردم بابل ثبت شود، خاطر نشان کرد: دولت نباید زمینهای فراهم کند که تنش اجتماعی در منطقه تشدید شود بلکه باید مطالبهگری در مجرای قانون صورت گیرد و نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی و بهویژه بابل، آمل و مسولان ذیربط باید در فضای کارشناسی به این موضوع رسیدگی کنند تا حقوق مردم بابل تضعیف نشود.
این مسئول افزود: هیچ مرجع رسمی از وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواپیمای مجوزی در این زمینه مجوزی صادر نکرده و در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی استان نیز هیچ واگذاری رسمی تا این لحظه صورت نگرفته و سازمان امور اراضی مخالف جدی این امر است، بنده نیز از وزارت جهاد کشاورزی به طور جدی حمایت میکنم و مدافع طرحهای توسعهای جهادکشاورزی در حوزه تامین مواد غذایی و دامی هستم.
نیازآذری با اشاره به اینکه صرف درخواست و تقاضا از سوی شخصی طرحی عملیاتی نمیشود، خاطرنشان کرد: در قانون بودجه 95 هیچ اعتباری برای احداث فرودگاه در مازندران دیده نشده است، چراکه مستندات باید براساس قانون بودجه تدوین شود که این امر دیده نشده است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وظیفه اصلی خادمان ملت انجام وظیفه در چارچوب قانون اساسی است، همه مسئولان باید از همه ظرفیتها موجود برای رفع این مشکل انکارناپذیر بهره ببرند که توجه به اقتصاد دروناز جمله آن است.
این مسئول تصریح کرد: توجه به مطالبات مردم در حوزه ایجاد سد، تامین آب شرب، گازرسانی، راه مواصلاتی، ورزش، طرح تحول سلامت، توجه به ماشینهای مکانیزاسیون در امر کشاورزی، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی و تکمیل پروژههای نیمهکاره در دستور کار قرار دارد.
نیازآذری تبیین کرد: درباره کمربندی 15 ساله جنوبی بابل وزیر راه و شهرسازی به وعدههای مکرر خود عمل نکرد اگر وزیر راه و شهرسازی پول دارد به جای اختصاص آن برای احداث فرودگاه به وعده خود درباره افتتاح یک لاین کنار گذرجنوبی بابل که 15 سال از طرح اولیه آن میگذرد عمل کند و کنارگذرهای شهرها را مورد عنایت قرار دهد.
وی با تأکید بر اینکه اجازه تجاوز حتی یک سانتیمتر از زمین بابل را به کسی
نمیدهیم، افزود: تلاش همه مسئولان صیانت از تولید و اشتغال است و این مرکز این ظرفیت را دارد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دپو زباله در زمین قابل قبول نبوده و مردم از این موضوع در رنج و عذاب هستند، تصریح کرد: در سال 93 با جذب و اختصاص یکمیلیارد تومان برای ایجاد تکنولوژی نوین برای دپو زباله از سوی کشور به حساب شهرداری بابل واریز شد.
نیازآذری از بداخلاقی فردی و اجتماعی بعضی افراد سودجو در انتخابات امسال انتقاد کرد و چنین توضیح داد: عدهای سعی داشتند تا با نشر اکاذیب جلوی حضور پرشور مردم در انتخابات را سد کنند و در این راه با آبروی افراد و شعور مردم بازی کنند.
وی در پایان عنوان کرد: در زمینه این بداخلاقی انتخاباتی نامهای به رئیس دادگستری استان تحویل و خواستار پیگیری جدی و مجازات خاطیان شدم که با دخالت پلیس فتا چهار نفر شناسایی و تحویل قانون شدند. انتهای پیام/86009/ذ40
95/01/23 :: 18:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]