تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860633637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایگاه مخفی ناتو در کنترل روسیه؟


واضح آرشیو وب فارسی:الف: پایگاه مخفی ناتو در کنترل روسیه؟

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۱۲
رسانه های غربی اقدام روسیه در سیطره بر یک پایگاه سابق ناتو را محکوم کردند.به گزارش العالم، پايگاه "اولافسون" یک پایگاه مخفی زیردریایی است كه ناتو در سال ۱۹۶۷ براي مقابله با شوروي سابق در نروژ احداث كرده بود.پایگاه خبری "روسیا الیوم" در گزارشی اعلام کرد که پس از پايان جنگ سرد و فرو پاشيدن اتحاد جماهير شوروي، از ميزان توجه به اين پايگاه كاسته شد، زيرا حفظ آن مستلزم هزينه بسيار بود.بر اساس این گزارش، اين پايگاه درسال ۲۰۰۲ بسته شد و مسئولان نروژي سال ۲۰۰۹ تصميم گرفتند كه از آن رهايي یابند و به همین دلیل از ناتو خواستند كه اجازه دهد آن را خصوصي كنند و اين اقدام صورت گرفت؛ در نتیجه اين پايگاه در مزايده ای به فروش رسيد و مساله قابل توجه اينكه، همه اين اتفاقات در دوران " ینس استولتنبرگ" دبير كل ناتو و زماني بود كه وي نخست وزيري نروژ را برعهده داشت؛ در سال ۲۰۱۲، "گونار ويلگيلمسين" بازرگان نروژي اين پايگاه را خريد.مجله آمريكايي "نيوزويك" درباره سرنوشت این پایگاه نوشت: "اين پايگاه زيردريايي محرمانه نروژي به تملك روس ها درآمده است".روزنامه روسي "کومسومولسکایا برافدا" نيز در این خصوص نوشت: ويلگيلمسين قراردادي را با روس ها امضا كرده است، بدون اينكه به جزئيات آن بپردازد.گزارش هاي رسانه ها درباره تملك اين پايگاه نظامي سابق ناتو از سوي روسيه زماني آغاز شد كه كشتي هاي تحقيقاتي روسيه رفت وآمد به اين پايگاه را آغاز كردند. تا دو سال پيش، كسي به كشتي هاي مذكور روسي كه وارد اين پايگاه مي شدند، اهميتي نمي داد اما پس از شروع بحران در اوكراين، تنش ميان روسيه و ناتو بالا گرفت، اين پايگاه مورد توجه همگان واقع شد.گونار ويلگيلمسن در پاسخ به مسئولان نروژي گفته است كه با روس ها قراردادی امضا كرده است، زيرا آن ها مبلغ خوبي را بابت خرید این پایگاه پرداخت مي كنند؛ وی با استناد به مداركي كه داشت، ثابت كرد كه تا حالا امري غيرقانوني صورت نگرفته است، حتي براساس اسناد ناتو كه نشان مي دهد، هيچ چيز باارزش يا محرمانه در اين پايگاه وجود ندارد، اما وي درباره مفاد اين قرارداد چيزي نگفت.خبرها حاكي از آن است كه مسئولان نروژي تلاش كرده اند كه اين پايگاه را بازپس بگيرند اما بعد از بررسي اسناد اين معامله دريافته اند كه در دادگاه ضرر خواهند كرد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن