واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مجله بین الملل/چشم انداز روابط ایران و کره جنوبی روشن است
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و کره جنوبی گفت: ما باید افزایش صادرات نفت، انتقال تکنولوژی و دانش فنی و همچنین فاینانس و سرمایه گذاری را از کره ای ها بخواهیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ابراهیم رحیم پور معاون وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه سفر رئیس جهمور کره جنوبی به ایران برای اولین بار در 52 سال گذشته حائز اهمیت است، گفت: روابط ما در سال 2011 در حدود 17 میلیارد دلار بود که در سال 2015 به رقم 6 میلیارد دلار رسید. رحیم پور خاطر نشان کرد: البته با توجه به توافقنامه های امضا شده، کره جنوبی در چند سال آینده به شریک سوم تجاری ایران تبدیل خواهد شد. معاون وزیر امور خارجه گفت: کره جنوبی یک کشور سرمایه فرست و سرمایه پذیر است و تاکنون 191 میلیارد دلار در کره جنوبی سرمایه گذاری شده است و کره ای ها هم 293 میلیارد دلار در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کرده اند. رحیم پور با اشاره به اینکه دو مشخصه تعلق به آمریکا از نظر ساختار اقتصادی، سیاسی و نظامی و مشکل با کره شمالی در سیاست خارجی کره جنوبی بارز است، تصریح کرد: این سفر نشان دهنده عزم کره ای ها برای حضور در بازار ایران است. کیانی عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و کره جنوبی نیز در ادامه برنامه با اشاره با اینکه سیستم اقتصادی کره جنوبی یک سیستم اقتصادی "تاب آور" است که بحران های اقتصادی گذشته را با موفقیت گذارنده است، تاکید کرد: آنها به دنبال بازارهای جدید هستند تا بتوانند نرخ رشد خود را حفظ کنند. کیانی با اشاره کره ای ها متوجه شدند که در فضای پساتحریم ممکن است بازار وارداتی خود به ایران را از دست بدهند، تصریح کرد: ما باید از این موضوع استفاده کنیم و مسائلی مانند افزایش صادرات نفت، انتقال تکنولوژی و دانش فنی و همچنین فاینانس و سرمایه گذاری را از آنها بخواهیم. کیانی خاطرنشان کرد: ما در صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی و صنایع کوچک و متوسط که در کشور با بحران مواجه هستیم، نیازمند سرمایه گذاری کره ای ها هستیم.
نظام سهمیه بندی سیاسی، عامل بی ثباتی در عراق کارشناسان مسئل سیاسی می گویند: در نظام سهمیه بندی به هر فرقه و قومی یک سهم در عرصه سیاسی داده شده می شود و این راه را برای ایجاد نظام تکنوکرات می بندد. محمد علی مهتدی کارشناسی مسائل سیاسی گفت: بی ثباتی اخیر آمریکا نتیجه نظام سهمیه بندی است که آمریکایی ها پس از اشغال عراق به نظام سیاسی این کشور تحمیل کردند.
مهتدی با بیان اینکه در نظام سهمیه بندی به هر فرقه و قومی یک سهم در عرصه سیاسی داده شده است، تاکید کرد: این موضوع باعث شد مردم عراق به عنوان یک ملت واحد همیشه در حال نزاع با یکدیگر باشند. این کارشناس مسایل سیاسی خاطر نشان کرد: در ابتدای دولت آقای حیدرالعبادی، مقتدی صدر رهبر جریان صدری خواستار تشکیل کابینه بر اساس شایسته سالاری شده بود تا یک کابینه تکنوکرات بدون وابستگی حزبی با فساد و ناامنی مبارزه کند و معیشت مردم را بهبود بخشد. او تاکید: در ابتدا هم دولت حیدرالعبادی اقدام به تشکیل کابینه تکنوکرات کرده بود، اما گروه هایی که موقعیت خود را در خطر می دیدند تحصن کردند و یک کابینه تکنوکرات براساس شایسته سالاری را نپذیرفتند. مهتدی با بیان اینکه سیاست انگلیسی ها هم از ابتدا براساس "تفرقه بیانداز، حکومت کن" بود، گفت: ارتباط کنسولگری انگلیس با فرقه و اقوام مختلف در عراق هم بر این اساس قابل تفسیر است.
دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]