تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847304633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش کامل از آتش زدن دفتر مالکی تا خروج از پارلمان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: «من از نخست‌وزیر، نمایندگان پارلمان و رهبران فراکسیون‌ها می‌خواهم اصلاحات وزارتی مطلوب و اصلاحات سیاسی، امنیتی و اداری و مبارزه با فساد را اجرا کنند. ما تأکید می‌کنیم که از بین بردن نظام سهمیه‌بندی حزبی و طایفه‌ای مساله مهمی است که نباید آن را به تأخیر انداخت.»

به گزارش تراز ،پایگاه خبری تحلیلی فردا، شب گذشته در گزارشی به تحولات بغداد پرداخت که طی آن ساختمان پارلمان سقوط کرده و بخشی از معترضان به سمت ساختمان نخست وزیری و برخی دیگر به سمت فرودگاه حرکت کردند.در گزارش امروز خود، تحولات نیمه شب گذشته بغداد را بیان می کنیم. همان گونه که سرعت تحولات در عصر دیروز بسیار بالا بود، به همان سرعت تحولات نیمه شب گذشته به وقوع پیوست و ارکان قدرت بار دیگر تثبیت شد!
 
در مهم ترین اتفاق، معترضانی که پارلمان را اشغال کرده بودند، به دعوت غیررسمی مقتدی صدر پارلمان را ترک کرده و در میدان «جشن ها» تجمع کردند.
همچنین علاوه بر فردی که دیروز خبر حمله به وی منتشر شد، حداقل دو نماینده دیگر نیز از تعرض معترضان به پارلمان مصون نماندند! «الا طالبانی» و «آرام شیخ محمد» دو نماینده کرد مجلس هستند که مورد حمله مهاجمان قرار گرفتند. «آرام شیخ محمد» نائب رئیس دوم پارلمان است و از صحبت در مورد حمله به خود، اجتناب می کند.



«الا طالبانی» اما رویه دیگری داشت! او که توانست به سلامت سوار بر یکی از خودروهای کارمندان مجلس شود، در موقعیت مناسبی قرار گرفت و با موبایل شخصی خود اقدام به فیلمبرداری از مهاجمان کرد! او علاوه بر آن، طی شب گذشته تا به حال حداقل 5 بار مصاحبه کرده و با نقل روایت ها و داستان های مختلف (و بعضا معارض!) شهرت بسیار بالایی برای خود دست و پا کرده است!
بنا به گفته شاهدان مختلف، ماجرای فرار وی این گونه است که زمانی که قصد ترک ساختمان پارلمان را داشت، همزمان با ورود معترضان بوده. به همین علت، در گوشه ای از ساختمان پنهان می شود تا این که «حاکم الزاملی» به حمایت از وی آمده و او را با خود از ساختمان پارلمان خارج می کند. این نکته که حاکم الزاملی دارای نفوذ کلام بوده، به صورت جدی قابل تأمل است.
 
الا طالبانی در یکی از مصاحبه های خود می گوید تعداد دیگری از نمایندگان نیز همراه با وی از ساختمان مجلس خارج می شوند؛ اما در هیچ یک از فیلم هایی که با موبایل خود گرفته اشاره ای به آن نماینده ها نشده و حتی خودش هم در مصاحبه های خود اشاره ای به سرنوشت آنان نکرده است! او همچنین در یک مصاحبه مدعی حمله به خود شده است(!)؛ اما در مصاحبه دیگری می گوید: «کسی به من حمله نکرد و حتی الفاظ درشت هم نشنیدم؛ اما چنان شوکه بودم که نمی توانم آن لحظات را توصیف کنم!»
 
یک اتفاق بسیار مهم دیگر، حمله شدید سایت های حامی نوری المالکی به مقتدی صدر بود. یکی از این سایت ها، مدعی شد «حسین العوادی» سخنگوی فراکسیون احرار (حامیان مقتدی صدر) در پارلمان، یکی از فرماندهان حمله به پارلمان بوده است! این سایت با انتشار یکی از عکس های سلفی منتشر شده مهاجمان در توئیتر، نشان داد که حسین العوادی از پشت قابل مشاهده است.



 
به گفته پایگاه «عراق القانون»، این عکس نشان می دهد سخنگوی فراکسیون جریان صدر، در حال فرماندهی و راهنمایی معترضان است؛ زیرا در تصویر منتشره با صدای بلند و با فاصله در حال صحبت با جوانان است. پایگاه خبری «المسله» که همزمان منتقد مالکی و صدر است با بازنشر عکس فوق، اصل حضور حسین العوادی را تأیید و با اظهارات مقتدی صدر مقایسه کرد؛ اما در مورد نقش العوادی در فرماندهی معترضان چیزی ننوشت!
همزمان با این بحران، سران عراق هم موضع گیری کردند. سلیم الجبوری، رئیس پارلمان اعلام کرد حمله به ساختمان پارلمان یا یکی از نمایندگان، «هیبت دولت» در عراق را زیر سئوال می برد. او با تأکید بر این که نمایندگان پارلمان، وکلای مردم هستند که به انتخاب آن ها به پارلمان راه یافته اند، گفت: «احترام به نمایندگان پارلمان احترام به ملت است. احترام به ساختمان پارلمان، احترام به خانه ملت است. وقتی نهاد قانونگذاری این گونه شاهد حملات قانون شکنانه باشد، باید نسبت به نظم عمومی جامعه ابراز نگرانی کرد!»
 
در بیانیه سلیم الجبوری بر حق اعتراضات مسالمت آمیز تأکید شده اما از مقتدی صدر به عنوان "رهبر جریان صدر" درخواست شده تا هواداران را در چهارچوب قانون و رویکردهای مسالمت آمیز مهار کند: «تنها مطالبه ای که ملت دارد انجام اصلاحات است؛ اصلاحاتی که باید با رویکرد مسالمت آمیز دنبال شده و بسیاری از ساختارها و هنجارهای حکومتی را تغییر دهد. ما انتظار داریم مقتدی صدر به عنوان رهبر جریان صدر، به سرعت وارد عمل شده تا با مهار رفتارهای خارج از چهارچوب، اجازه ندهد اتفاقی بیفتد که به میهن عزیزمان عراق صدمه ای وارد شود.»
 
فواد معصوم، رئیس جمهور عراق نیز خواهان نشست فوری سران قوای عراقی برای بررسی بحران شد. به عقیده رئیس جمهور عراق، حتی نشست سران قوا هم کفایت نمی کند و باید فراکسیون های پارلمان هم به سرعت وارد عمل شوند: «رؤسای قوا و رهبران سیاسی کشور باید نشست فوری تشکیل دهند تا ابعاد مختلف فاجعه حمله به ساختمان پارلمان بررسی شود. ما برای عبور از بحران سیاسی، شدیدا محتااج قانونگرایی و ثبات هستیم؛ در حالی که عده ای به بی ثباتی دامن می زنند.»
او در سخنانی نسبتا تند، با مطالبه اصلی معترضان مبنی بر "الغاء نظام حزبی" موافقت کرد: «من از نخست‌وزیر، نمایندگان پارلمان و رهبران فراکسیون‌ها می‌خواهم اصلاحات وزارتی مطلوب و اصلاحات سیاسی، امنیتی و اداری و مبارزه با فساد را اجرا کنند. ما تأکید می‌کنیم که از بین بردن نظام سهمیه‌بندی حزبی و طایفه‌ای مساله مهمی است که نباید آن را به تأخیر انداخت.»



حیدر العبادی، نخست وزیر عراق هم به رخدادهای دیشب واکنش فعالانه ای نشان داد. ابتدا تصاویری از همان دیشب منتشر شد که وی را در خیابان های منطقه سبز بغداد نشان می داد که پذیرش آن کمی سخت به نظر می رسد!
 
پس از آن او با صدور بیانیه ای در صدد مهار بحران برآمد. او در این بیانیه با تأکید بر برقراری امنیت در بغداد و اعلام حالت فوق العاده در پایتخت، هشدار داد که کسی به ساختمان ها و اداره های دولتی یا خدمات عامه حمله نکند. نخست وزیر عراق با دعوت معترضان به خویشتنداری گفت: «مکان های مشخصی برای همه فرزندان ملت قهرمان عراق وجود دارد که می توانند در آن ها تحصن یا تظاهرات کنند. قطعا امنیت آن ها در آن مناطق، تضمین شده است. ما از همه معترضان می خواهیم به مناطق مذکور بازگردند.»
العبادی در آخرین اقدام خود، بعد از تخلیه پارلمان از طرف معترضان، به ساختمان پارلمان آمد و از آسیب های وارد شده دیدن کرد.
 
اما نوری المالکی و ایاد علاوی، سران مهم ترین گروه های منتقد جریان صدر واکنش متقاوتی از خود نشان دادند! نوری المالکی به «بغداد تایمز» گفت هیچ رغبتی به دریافت سهمیه در دولت آینده ندارد و ترجیح می دهد برای مدت محدودی از دولت فاصله بگیرد. 
 
ایاد علاوی ضمن ابراز همدردی با نمایندگان متحصن، از رئیس جمهور خواست شخصا به پرونده ورود کرده و «دولت وحدت ملی» تشکیل شود. 
 
به گزارش شفق نیوز، ایاد علاوی در مورد بحران فعلی عراق گفت تنها راه حل خروج از بحران، ورود رئیس جمهور به بحران و تشکیل دولت وحدت ملی موقت برای یک سال است. طی این یک سال، عمده تمرکز سیاسیون عراق باید بر ممانعت از دخالت های خارجی باشد تا طی آن، گروه های سیاسی داخل پارلمان به توافق های حداقلی برای دولت برسند. بعد از این یک سال، باید انتخابات تحت نظارت سازمان ملل برگزار شود تا مجلس بتواند به خوبی ملت را نمایندگی کند!
 
در آخرین تحولات، پایگاه خبری «ارم نیوز» از حمله صدها تن از هواداران مقتدی صدر به دفتر نوری المالکی و حزب الدعوه خبر داد. 



به گزارش این منبع خبری، مهاجمان با آتش زدن دفتر مرکزی حزب الدعوه در استان دیوانیه، عکس های نوری المالکی را از ساختمان خارج کرده و در خیابان بر روی زمین انداختند. معترضان می گفتند بحران سیاسی دقیقا از همین حزب و مشخصا از شخص نوری المالکی نشأت می گیرد.










منبع: فردا











زمانبندی انتشار: 12 ارديبهشت 1395 - 16:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن