تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868337378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش نقدینگی در سه سال گذشته رکورد زد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
افزایش نقدینگی در سه سال گذشته رکورد زد
افزایش نقدینگی در سه سال گذشته رکورد زد وزیر اقتصاد دولت دهم با اشاره به انتقادات مطرح شده درباره افزایش نقدینگی در دولت دهم گفت: افزایش نقدینگی در سه سال گذشته رکورد زد .


به گزارش فرهنگ نیوز، ‌سید شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت دهم با حضور در جمع مسئولین  بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی استان‌های کشور با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: ما در هیچ کشور دیگری در جهان شاهد نیستیم تا این اندازه به آن‌ها فشار اقتصادی و هجمه اقتصادی واردشده باشد.

وی تأکید کرد: پیشتر وقتی از جنگ اقتصادی سخن می‌گفتیم منظور جنگ نرم اقتصادی بود اما جنگی که کشور ما در حوزه اقتصادی با آن مواجهیم یک جنگ سخت تمام‌عیار اقتصادی است که در آن از همه ابزارها برای صدمه زدن به کشور مقابل استفاده می‌شود.

حسینی افزود: باور مقاومتی زمینه‌ساز اقدام در حوزه اقتصاد مقاومتی می‌شود،کسی که به اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی باور دارد می‌تواند در این زمینه اقدام کند. اقتصاد مقاومتی به دانشگاه مقاومتی، دیپلماسی مقاومتی، تفکر مقاومتی و غیره احتیاج دارد.

وی در آسیب‌شناسی مسیر طی شده در جهت اقدام مقاومتی تصریح داشت: به این خاطر که اقتصاد مقاومتی یک الگو است نباید انتظار داشت در یک یا دو سال نتیجه حال شود ولی در پاسخ به این سؤال که آیا این مسیر با سرعت لازم در حال طی شدن است یا نه باید گفت سرعت لازم وجود ندارد و در بخش‌های از کشور نیز باور لازم به اقتصاد مقاومتی وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: اگر باور لازم وجود داشته باشد رفتارها تغییر می‌کند،بنده معتقدم جهت کلی حرکت اقتصادی مبنی بر این باور نیست. البته این به این معنی نیست که هیچ‌کدام از دولت‌مردان به اقتصاد مقاومتی اعتقاد ندارد ولی به نظر برخی چنین باوری ندارند لذا اقتصاد کشور معطل یک توافق و بدعهدی و خوش عهدی در یک توافق می‌ماند.

وی در بررسی پرونده اقتصادی ایران در سال 94 گفت: صریح می‌گویم اقتصاد ایران در سال 94 کوچک شد. یکی از معیارها تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی است. برخی مراکز آمارگیری بین‌المللی اعلام کرده‌اند رشد اقتصادی ایران در سال 94 صفر بوده است و شواهد داخل کشور نشان می‌دهد رشد اقتصادی منفی بوده است.

وزیر اقتصاد دولت دهم خاطرنشان ساخت: اگر بگویم سفره یک ایرانی متصل به درآمدش است لذا متأسفانه در سال گذشته سفره او نیز کوچک‌شده است. وضعیت بیکاری بر اساس آمار رسمی نه‌تنها بهبود نیافته که بدتر از گذشته شده است.

وی افزود: در فصل چهارم سال 93 رشد بخش ساختمان و صنعت بر اساس آمار رسمی منفی هجده و نیم درصد بوده است. در پنج‌ماهه اول سال 94 تولید محصولات فولادی منفی دوازده و سیمان منفی یازده درصد بوده است. رشد تعداد صدور جواز تأسیس منفی بیست‌وهفت درصد بوده است و منفی چهارده درصد پروانه بهره‌برداری صادرشده است.

حسینی اظهار داشت: روند بهبود توزیع درآمد که از سال 89 آغازشده بود و تا 92 ادامه داشت از سال 93 تغییر جهت داده و نابرابری رو به افزایش نهاد است که البته سرعت آن در روستاها از شهرها بیشتر است. ضریب جینی از 36.5درصد در سال 92 به 38 درصد افزایش‌یافته است.

وی یادآور شد: یکی از روش‌های اندازه‌گیری شاخص رفاه سنجش درآمد سرانه و توزیع درآمد را باهم بسنجیم که درآمد سرانه کاهش‌یافته و توزیع درآمد هم که بدتر شده است لذا رفاه نیز کاهش‌یافته است.

وزیر اقتصاد دولت دهم اظهار داشت: انتظار همه این بود که با تغییر رویکرد ما در دیپلماسی مناسبات خارجی ما افزایش پیدا کند و تجارت خارجی بهبودیافته باشد که این شاخص نیز کاهش‌یافته است. امسال بسیار مانور دادند که برای اولین بار صادرات غیرنفتی از واردات پیشی گرفت که درست است اما واقعیت این است صادرات غیرنفتی نسبت به سال‌های گذشته 16 درصد کاهش‌یافته و واردات کشور 22 درصد کاهش‌یافته است.

وی افزود: اما اگر غیر سطحی به این قضیه بنگریم خواهیم دانست در واقعیت فشار این کاهش واردات بر دوش تولید است. واردات مواد اولیه 20.5 درصد افت داشته است که به معنی کاهش تولید است. درحالی‌که واردات سرمایه‌ای 8 درصد و واردات کالاهای مصرفی حدود 1.5 درصد کم شده است.

وی اشاره داشت: سرمایه واردشده محقق به کشور در سال 91 یعنی اوج تحریم‌ها 4.5 میلیارد دلار بوده و در سال 93 به 1.5 میلیارد رسیده است. سرمایه خارجی مصوب که در سال 91 پنج میلیارد دلار بوده است در سال 93 به 975 میلیون دلار رسیده یعنی از یک پنج هم کمتر.

حسینی خاطرنشان کرد: یکی از ایراداتی که به دولت قبل گرفته می‌شد افزایش نقدینگی بود که حتی از کلمه هاری استفاده کردند درحالی‌که در کل دولت نهم و دهم نقدینگی از 90 هزار میلیارد 490 هزار میلیارد شد درحالی‌که بر اساس آخرین آمار در پایان دی‌ماه 94 به 950 هزار میلیارد رسیده است؛ که در 3 سال گذشته رکورد زده‌ شده است.

وی ادامه داد: در سال 91 پرداختی‌های کشور 104 هزار و پانصد میلیارد بوده که در سال 92 این آمار به 148 هزار میلیارد با 40 درصد رشد رسید که گفتند خزانه خالی است درحالی‌که هیچ تنگنای مالی در این سال نداشتیم.
 

منبع: تسنیم


95/2/12 - 12:01 - 2016-5-1 12:01:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن