محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830190876
چرا برای گوشی من هنوز آپدیت نیامده؟
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا برای گوشی من هنوز آپدیت نیامده؟ پس از ۱۵ ماه تجربه کار با یک تلفن هوشمند، با آن خداحافظی کردم و یک دستگاه دیگر خریدم. دلیل فروش دستگاه اندرویدی من بروز نشدن سیستم عامل آن بعد از یک سال و اندی بود.
به گزارش فرهنگ نیوز، موضوع بروزرسانی به جدیدترین نسخه سیستم عامل، به یک وسواس فکری تبدیل شده. اما مشکل عدم دریافت آپدیتها چقدر مهم است و اساسا راه گریزی وجود دارد؟ گوگل، هر سال نسل جدیدی از سیستم عامل اندروید را معرفی میکند و با معرفی ویژگیهای جدیدش، ما را برای بروزرسانی یا خرید دستگاه جدید وسوسه میکند. اما وقتی نوبت به دریافت این بهروزرسانی میرسد، ماهها میگذرد اما پیام آپدیت برای ما نمایان نمیشود.
این بروزرسانیها (مثلا از اندروید کیتکت به لالیپاپ یا از لالیپاپ به مارشملو) چقدر روی تجربه کاربری ما تاثیر دارد؟ پاسخ کوتاه: برای کاربران عادی تقریبا هیچ؛ برای خورههای تکنولوژی اندکی! اما چرا؟
الف. چرا نیازی به آپدیت ندارم؟ (مخاطب: کاربران عادی)
۱) اساس کار با تلفنهای هوشمند اندرویدی یک فروشگاه اپلیکیشن است و صدها هزار اپلیکیشن رنگارنگ. چه گوشی ۳ میلیونی داشته باشید و چه ۵۰۰ هزارتومانی، احتمالا باز هم قرار است با همان مجموعه اپلیکیشنها یا بازیها سر و کار داشته باشید.
۲) اندروید 6.0 مارشملو دو سه قابلیت بسیار شاخص دارد که بهدرد ما ایرانیها نمیخورد. تا این لحظه کاربران ایرانی نمیتوانند بهطور تماموکمال از مهمترین مشخصههای اندروید گوگل یعنی Google Now و Now on Tap بهره ببرند.
ب. چرا دستگاهم حتما باید آپدیت شود؟ (مخاطب: خورههای تکنولوژی)
۱) برای کسی که عشقاش کلنجار رفتن با گجتهاست و برای تست یک اپلیکیشن یا قابلیت جدید، ساعتها وقت میگذارد، نسخه سیستم عامل مهم است. به همین خاطر، سعی میکند برای تجربه جدیدترین طعم اندروید پول بیشتری خرج کند.
۲) انسان ذاتا تمایل دارد بهترین و بالاترین را ستایش کند. جدیدترین، حس بهترین را منتقل میکند؛ حتی اگر اینطور نباشد.
در یک کلام: اگر تنها هدفتان از داشتن یک تلفن هوشمند اندرویدی، تماس تلفنی و کار با چند اپلیکیشن پیامرسانی ساده است، بههیچ وجه حرص آپدیت نشدن گوشیتان را نخورید. اینکه تلفن هوشمند اندرویدی شما مثلا از اندروید ۵ به ۶ آپدیت نشده، فاجعه حساب نمیشود. بدانید که چیز زیادی را از دست ندادهاید. در ادامه یکبار برای همیشه پاشنه آشیل اندروید (ضعف در سیستم بهروزرسانی) را بررسی میکنیم.
راه و رسم اپل
وقتی اپل نسخه جدید iOS را منتشر میکند، همه دستگاههای سازگار با آن سیستم عامل، مستقل از مکان جغرافیایی و اپراتور مخابراتی، میتوانند آن بروزرسانی را بهطور همزمان دریافت کنند. بهعبارتیدیگر، از یک تاریخ مشخص، صدها میلیون آیفون میتوانند به جدیدترین نسخهی iOS مجهز شوند. حتی شرکت مایکروسافت هم تلاش میکند همین خطمشی را دنبال کند؛ بااینحال باید اذعان کرد که مایکروسافت هم در این زمینه چندین گام عقبتر از اکوسیستم اپل ایستاده است.
و اما راه و رسم گوگل
با وجود اینکه گوگل، به یاری سیستم عامل اندروید، بیشترین سهم بازار موبایل را در اختیار گرفته، هنوز نتوانسته یک راهحل بدون دردسر برای مشکل بهروزرسانیهای اندروید ارایه دهد. آماده شدن نسخههای جدید اندروید برای دستگاههای مختلف فرایندی پیچیده و طولانی دارد.
سرعتگیری به نام کنسرسیوم OHA
گوگل ابتدا نرمافزار اندروید خود را در اختیار اعضای کنسرسیوم OHA قرار میدهد. OHA مخفف عبارت Open Handset Alliance است. این اتحادیه بیش از ۸۰ عضو دارد و در آن استاندارهای مربوط به دستگاههای موبایل تدوین میشود. از شناختهشدهترین اعضای این اتحادیه میتوان به گوگل، HTC، سونی، سامسونگ الکترونیکس، الجی الکترونیکس، انویدیا، کوآلکام و اپراتورهای مخابراتی مطرح اشاره کرد. در واقع این اتحادیه در سال ۲۰۰۷ با رهبری گوگل و با مشارکت 34 عضو کار خود را آغاز کرد.
پس از اینکه اندروید به OHA تحویل داده شد، هر یک از تولیدکنندگان موبایل، اندروید را برای دستگاههای خود آمادهسازی میکنند. برای مثال، سامسونگ رابط کاربری «تاچویز» (TouchWiz) را میسازد و HTC رابط کاربری «سنس یو آی» (Sense UI) را برای کاربر آماده میکند. به زبانی دیگر، هر یک از شرکتها پوستهی منحصربهفردی را به اندروید خام اضافه میکنند. این پوسته، ظاهر و ویژگیهای جدیدی را برای کاربرانشان به ارمغان میآورد.
البته داستان گوشیها و تبلتهای شرکتهایی مثل آمازون یا شیائومی کاملا جداست. این تولیدکنندگان بر روی شاخههای دیگری از سیستم عامل اندروید کار میکنند و با گوگل و اکوسیستم آن کاری ندارند.
اگر تلفن هوشمند شما بهاصطلاح آنلاک باشد (تحت قرارداد شرکتهای مخابراتی نباشد)، شما به محض اینکه سازندهی گوشیتان تصمیم گرفت، نسخهی بهروز شدهی اندروید را دریافت میکنید. اما اگر گوشیتان را با قرارداد یک اپراتور خاص خریده باشید، یک لایهی بوروکراسی دیگر هم اضافه میشود. اپراتورهای مخابراتی مثل AT&T و Verizon، اندروید آماده شده توسط تولیدکنندگان را یک بار دیگر دستکاری میکنند. این اپراتورها تصمیمگیرندهی نهایی هستند.
آنها تعیین میکنند در شبکهشان کدام دستگاهها در چه تاریخی بهروزرسانی شوند. ازاینرو کاربران گوشیهای قراردادی در بسیاری از موارد باید بیشتر از کاربران گوشیهای آنلاک در انتظار بهروزرسانی سیستم عامل خود باشند. البته از آنجایی که در ایران از استفاده از گوشیهای تحت قرارداد مرسوم نیست، کاربران ایرانی بهطورکلی با چنین مشکلی روبرو نمیشوند.
اما اوضاع همیشه به این منوال نیست؛ اکثر گوشیها و تبلتهای اندرویدی هیچگاه رنگ بهروزرسانی را نمیبینند. شما با خرید گوشیها و تبلتهای ناشناخته، به احتمال خیلی زیاد، شانس خود را برای دریافت جدیدترین نسخههای اندروید از دست میدهید. البته این مورد برای دستگاههای میانرده و همچنین محصولاتی که یکی دو سال از عرضهشان گذشته هم صدق میکند.
چاره چیست؟
اگر طرفدار پر و پا قرص اندروید و اکوسیستم گوگل هستید، سه راه چاره پیش پای شما قرار دارد:
۱) سادهترین راه این است که یکراست به سراغ گوشیها و تبلتهای پرچمدار بروید. با خرید گوشیهایی مثل «الجی G5»، «سونی اکسپریا Z5»، «سامسونگ گلکسی S7» یا «اچتیسی M10» شما این شانس را دارید که تا مدتها زودتر از صاحبان بقیهی گوشیها، دستگاهتان را بهروز کنید.
۲) یک راه دوم این است که نسبت به خرید گوشیها و تبلتهای نکسوس اقدام کنید. «گوگل نکسوس 6P»، «گوگل نکسوس 5X» و «گوگل نکسوس 9» سه مورد از جدیدترین محصولات سری نکسوس هستند. این دستگاهها به ترتیب با همکاری هوآوی و الجی و اچتیسی تولید شدهاند. با خرید دستگاههای نکسوس شما مستقیما زیر پرچم گوگل قرار میگیرید و میتوانید جدیدترین بهروزرسانیهای اندروید را در اسرع وقت و با کمترین دردسر بر روی دستگاهتان نصب کنید. گوگل با بروزرسانیهای ماهانه و گاه هفتگی دستگاه شما را به رگبار میبندد! بروزرسانیهایی بهظاهر امنیتی که خیلیوقتها کوچکترین تغییری در تجربهی کاربری شما ایجاد نمیکنند.
۳) استفاده از «کاستوم رام» (Custom ROM) هم یکی دیگر از انتخابهای شماست. در حقیقت برخی توسعهدهندگان خبره، سیستم عامل اندروید را بهدلخواه شما، با امکاناتی متفاوت و ظاهری مشابه جدیدترین نسخههای اندروید سفارشی میکنند. در این حالت شما میتوانید از آخرین نسخههای اندروید بهرهمند شوید و منتظر ارایه بروزرسانی از طرف شرکت سازنده نباشید. با این حال، استفاده از چنین روشی ممکن است مشکلاتی را در پی داشته باشد.
اگر برای دستگاهتان آپدیت نیامده و قصد عوض کردن گوشیتان را هم ندارید، این آخرین راهحل شماست:
گوگل تلاش میکند ضعف سیستم بهروزرسانی اندروید را بهگونهای جبران کند. شما میتوانید پیش از انتشار نسخههای جدید اندروید برای دستگاهشان، آخرین تغییرات در زبان طراحی گوگل را در اپلیکیشنهای مجزای این شرکت تجربه کنید. بهطور مثال، با نصب لانچر Google Now یا آخرین نسخههای اپلیکیشنهای اختصاصی گوگل مانند Camera و Inbox، حال و هوای نسخههای جدید اندروید را در اندروید قدیمی خود تجربه کنید.
مشکل اصلی بهروزرسانی اندروید را در ماهیت باز این پلتفرم است. ویژگیای که ذات این سیستم عامل است. گوگل منابع نامحدود دارد. باید دید که آیا این شرکت میتواند راهحلی نهایی برای این مشکل پیدا کند و یک بار برای همیشه به یکی از جدیترین انتقادات واردشده به اندروید پاسخی قطعی بدهد.
منبع: دیجی کالا
95/2/11 - 10:54 - 2016-4-30 10:54:50
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
چرا گوشی موبایلمان هنگ میکند؟
چرا گوشی موبایلمان هنگ میکند گوشیهای هوشمند اگرچه امکانات متعددی در اختیار کاربران خود قرار میدهند اما نگهداری از آنها و در عین حال مواجه شدن آنها با ویروس یا هنگ کردن گوشی مشکلاتی را هم برای کاربران به دنبال دارد به گزارش ایسنا در ارتباط با ویروسی شدن گوشیهای تلفن همراه کچراغ های راهنمایی و رانندگی جدید آلمان مختص کاربران گوشی های هوشمند
منطق چراغ های راهنمایی و رانندگی جدید آلمان این است که اگر نمی توانی افراد را مجبور کنی به دیدنت بیایند تو به دیدنشان برو این چراغ های راهنمایی و رانندگی عابران حواس پرت و افراد معتاد پیامک را می بینند و برای آن ها چراغ هایی روشن می کنند که حتماً می بینند این روش جذاب برای مقابچرا ترکیه برای گردشگران ایرانی هنوز در لیست سیاه قرار نگرفته است؟
چرا ترکیه برای گردشگران ایرانی هنوز در لیست سیاه قرار نگرفته است جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - روزنامه شهروند نوشت ایرانیها با سفر به ترکیه تنها در ٦ماه سال یکمیلیارد و ٣٥٠میلیون دلار ارز از کشور خارج میکنند هنوز خبرهای مربوط به اجلاس سران کشورهای اسلامی دچرا اپل گوشی 4 اینچی تولید میکند؟
بازار تلفنهای هوشمند به دلیل محبوبیت در میان کاربران به یکی از مهمترین بازارهای فناوری تبدیلشده است شرکتهای تولیدکننده گجتهای فناوری در سراسر دنیا برای رقابت و تسلط بر این بازار پرهیاهو برنامهها و روشهای مختلفی دارند از تولید تلفنهای هوشمند با ویژگیهای منحصربهفرد گرفتتغییر جایگاه مقامات ایرانی با مقامات غربی/ چرا میگوییم برقراری سوئیفت هنوز مشکل دارد
تغییر جایگاه مقامات ایرانی با مقامات غربی چرا میگوییم برقراری سوئیفت هنوز مشکل داردبخش خبری الف 30 فروردین 95تاریخ انتشار دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۲۰ ما با پدیده جالبی در این خصوص مواجه هستیم چراکه جای مقامات ایرانی با خارجی عوض شده است و مقامات کشورمان همواره از عملکررئیس جمهور چرا به اجلاس استانبول رفت؟
رئیس جمهور چرا به اجلاس استانبول رفت وبلاگ > خبر وبلاگ - حمید ابوطالبی یکم زمانی که در دیدار نخست وزیر ایتالیا با دکتر روحانی آقای رنتزی صمیمانه اظهار داشت که باید نگران این بود که درجهان اندیشه ایِ غرب اکنون اسلام هراسی وحشتناک تر و نگران کننده تر از تروریسم هرچرا در بهار زیاد میخوابیم؟
تراز بسیاری از افراد با شروع فصل بهار دچار اختلال خواب شده و بیشتر دچار پرخوابی میشوند شبها زود به خواب میروند و صبحها تا دیروقت در رختخواب هستند به گزارش تراز بسیاری از افراد با شروع فصل بهار دچار اختلال خواب شده و بیشتر دچار پرخوابی میشوند شبها زود به خواببرگزاری دوره آموزی مدیریت چرا به جهت ساماندهی مراتع برای بهره برداری اصولی
برگزاری دوره آموزی مدیریت چرا به جهت ساماندهی مراتع برای بهره برداری اصولی استانها > البرز - برگزاری دوره آموزی مدیریت چرا به جهت ساماندهی مراتع برای بهره برداری اصولی از منابع طبیعی با کنترل پروانه های چرای دامداران در شهرستان کرج به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقللیبرالها چرا از آموزش و پرورشِ خصوصی طرفداری میکنند؟
تراز متاسفانه ما اکنون شاهد ساختار تبعیض آمیزی از خدمات آموزشی و پرورشی در کشور هستیم که سنگ بنای این خشت کج نیز در دولت به اصطلاح سازندگی تحت لوای خصوصی سازی گذاشته شد به گزارش تراز پس از 14 قرن معطل ماندن رسالت خاتم انبیاء و ائمه اطهارعلیهم السلام و الصلوات این پرچم بدستانفجار خونین کابل؛ صد نفر زخمی شده و سه مهاجم هنوز زندهاند/ تازه ترین تصاویر را ببینید
انفجار خونین کابل صد نفر زخمی شده و سه مهاجم هنوز زندهاند تازه ترین تصاویر را ببینید بین الملل > آسیای میانه و قفقاز - انفجار نیرومند امروز در محله پل محمود خان واقع در مرکز شهر کابل بیش از صد زخمی برجا گذاشته است انفجار کابل انفجار کابل انفجار کابل انفجار کابل ا-
گوناگون
پربازدیدترینها