تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799032357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رمضان‌زاده:روحاني بازهم راي مي‌آورد/در موضوع رياست مجلس بين عارف و لاريجاني گفت‌وگو صورت مي‌گيرد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



رمضان‌زاده:روحاني بازهم راي مي‌آورد/در موضوع رياست مجلس بين عارف و لاريجاني گفت‌وگو صورت مي‌گيرد
عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوي دولت اصلاحات در تحليل شرايط فعلي كشور روي حفظ ائتلاف اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان تاكيد مي‌كند و مي‌گويد جامعه از اين ائتلاف استقبال كرده و خواهان تداوم است. به همين دليل نيز در گفت‌وگويي كه «اعتماد» دارد اعلام كرد در موضوع رياست مجلس بين عارف و لاريجاني گفت‌وگو صورت مي‌گيرد و در نهايت همكاري و ائتلاف در گفت‌وگوي اين دو نفر شكل خواهد گرفت و نتيجه مباركي خواهد بود. رمضان‌زاده به وضعيت دولت روحاني هم پرداخت و شرط راي‌آوري او در سال ٩٦ را خروج از محافظه‌كاري، توجه بيشتر به جامعه و ترميم كابينه دانست.
روز نو : عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوي دولت اصلاحات در تحليل شرايط فعلي كشور روي حفظ ائتلاف اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان تاكيد مي‌كند و مي‌گويد جامعه از اين ائتلاف استقبال كرده و خواهان تداوم است. به همين دليل اعلام كرد در موضوع رياست مجلس بين عارف و لاريجاني گفت‌وگو صورت مي‌گيرد و در نهايت همكاري و ائتلاف در گفت‌وگوي اين دو نفر شكل خواهد گرفت و نتيجه مباركي خواهد بود. رمضان‌زاده به وضعيت دولت روحاني هم پرداخت و شرط راي‌آوري او در سال ٩٦ را خروج از محافظه‌كاري، توجه بيشتر به جامعه و ترميم كابينه دانست.


ارزيابي‌تان از انتخابات هفتم اسفند چيست؟
ائتلاف معتدلين و اصلاح‌طلبان در انتخابات سال گذشته نشان داده است كه جهت‌گيري عمده جامعه به سمت اين گروه است. در عين حال جامعه مي‌خواهد از تنش دوري كند و با هرگونه تندروي مخالف است. مهم‌ترين ويژگي انتخابات گذشته نه به افراط، نه به كارشكني و نه به بي‌برنامگي بود. افكار عمومي دنبال آرامش و پرهيز از تنش است و مي‌خواهد دوران عقلانيت را در كشور شاهد باشد.
همين موضوعي كه عنوان مي‌كنيد باعث شد مردم به اصولگرايان نه بگويند و به ليست اصلاح‌طلبان راي بدهند؟
اصولگرايي وجود نداشت كه مردم به او راي بدهند، كساني را كه از دولت قبل حمايت كرده بودند مردم رد كردند.
پس با اين شرايط شانسي براي آينده آنها وجود ندارد؟
در سياست اين‌طور نمي‌توانيد با قاطعيت اظهارنظر كنيد، بستگي به عملكرد دولت آقاي روحاني و مجلس دارد و اينكه چگونه به خواسته‌هاي عمومي پاسخ بدهند و تكليف مردم را روشن كنند. بالاخره مردم نشان دادند كه مي‌خواهند فقط در پاي صندوق‌هاي راي تكليف سياستمداران را روشن كنند بنابراين به عملكرد افراد بستگي دارد و چگونگي مواجهه آنها با افكار عمومي. نكته مهمي كه در انتخابات درس گرفتيم اين بود كه مردم با وجود تمام فشارها و همه سختي‌ها تصميم گرفتند از يك شيوه مدني براي ابراز خواسته‌هاي‌شان استفاده كنند و آن شيوه مدني هم صندوق راي است. بنابراين هر تصميمي هم در آينده بگيرند مردم در پاي صندوق‌هاي راي تصميم‌شان را به اجرا در مي‌آورند.
دولت چقدر در پيروزي اصلاح‌طلبان تاثيرگذار بود؟
عملكرد دولت در مجموع دو سال گذشته در به ثمر رسيدن برجام، كنترل تورم، عقلاني‌تر شدن شيوه مديريت، پرهيز از عوام‌فريبي همه اينها نشانه‌هاي مثبتي بود كه مردم خواهان آن شدند و در دولت ديده بودند. يعني مردم نتيجه عملي انتخابات سال ٩٢ را تا حد زيادي ديده بودند، خواستار ادامه آن حركت شدند.
پيش‌بيني مي‌كرديد اصلاح‌طلبان راي بياورند؟
پيش‌بيني راي آنها را مي‌كردم اما نه به اين گستردگي.
دليلش؟
براي اينكه تعداد زيادي از كانديداهاي شاخص اصلاح‌طلبان رد صلاحيت شده بودند و تصور من قبلا اين بود كه مردم به اشخاص راي مي‌دهند، ولي اتفاقي كه افتاد اين بود كه مردم به جريان سياسي و به يك فكر سياسي راي دادند.
فكر نمي‌كنيد اگر اصولگرايان چند چهره معتدل در ليست مي‌داشتند شانس بيشتري پيدا مي‌كردند؟
مردم اين‌طور راي ندادند كه به افراد اصلاح‌طلب راي بدهند يا به اصولگرايان، به جهت‌گيري‌ها ي مبارزه با فساد و رانت خواري و عدم عقلانيت راي دادند.
آينده اصولگرايان را چگونه مي‌بينيد؟
من آينده‌اي براي وضعيت فعلي اصولگرايي پيش‌بيني نمي‌كنم. بايد نيروهاي جديدي بيايند كه مردم عدم استقبال آنها را از فساد شاهد باشند. اصولگرايان اگر در آينده بخواهند تحت اين عنوان بيايند و حركت كنند بايد تكليف‌شان را با فساد و جهت‌گيري‌شان را با فساد دولت گذشته مشخص و روشن كنند.
پس اصولگرايان ميانه‌رو با چوب اصولگرايان تندرو مي‌سوزند؟
ميانه‌روي و تندروي معنا ندارد، مفهومش اين است كه كسي كه جهت‌گيري ضدرانت‌خواري، ضد فساد، ضدبي‌برنامگي داشته باشد. آقاي مطهري يك اصولگراست، جهت‌گيري ضدفساد داشته، جهت‌گيري ضدرانتخواري داشته، جهت‌گيري ضدبي‌برنامگي و بي قانوني داشته و مردم به او راي داده‌اند. اگر اصولگرايان ديگر هم چنين جهت‌گيري‌هايي داشته باشند مردم به آنها راي مي‌دادند.
مهم‌ترين برنامه‌اي كه از اين به بعد اصلاح‌طلبان بايد پيش بگيرند به نظر شما چيست؟
ارتباط گسترده‌تر با مردم، تكيه بر تشكلات مردمي و گسترش وسايل ارتباط جمعي جديد تا بتوانند پيام‌شان را به مردم برسانند. يكي از ويژگي‌هاي اين انتخابات اين بود كه پيام اصلاح‌طلبي به بدنه جامعه از طريق تكنولوژي‌هاي جديد به جامعه رسيد. ما يكي از مشكلاتي كه در ١٢ سال گذشته داشتيم اين بود كه ارتباط كلامي و ارتباط گفتماني اصلاح‌طلبان با بدنه جامعه قطع‌شده بود و وسيله‌اي براي اين كار نداشتيم ولي ابزارهاي جديد اين شرايط را فراهم كرده است و ما بايد بيشتر از اين ابزارها استفاده كنيم و برنامه‌ريزي دقيق براي چگونگي استفاده مداوم از اين ابزارها و همچنين براي ارتباط با بدنه اجتماعي داشته باشيم.
همين حرف‌ها را اصلاح‌طلبان سال ٨٤ زدند ولي حالا غرور يا عامل ديگري باعث شد اتفاق سال ٨٤ و سال ٨٨ براي آنها پيش افتاد.
اتفاقا سوال شما منطق من را ثابت مي‌كند. ما در سال ٨٤ وسايل ارتباطي‌مان با مردم قطع شده بود، صدا و سيما عليه ما بود.
اما به يك نوعي عملكرد شما باعث شد كه قطع شود.
وقتي تمام روزنامه‌هاي اصلاح‌طلبي كه ارتباط با مردم برقرار مي‌كردند، تعطيل شده بود، صدا و سيما رسما عليه اصلاح‌طلبان تبليغ مي‌كرد، اصلاح‌طلبان به روش‌هاي قرون وسطي‌اي ارتباط سينه به سينه و ميداني با مردم روي آورده بودند. در سال ٨٤ آقاي دكتر معين بهترين برنامه اقتصادي ممكن را براي آينده كشور ارايه دادند، من هنوز از آن برنامه اقتصادي دفاع مي‌كنم. يك آدمي آمد از وسايل ارتباطي خودشان و رانت‌هاي ارتباطي استفاده كرد و گفت من ٦ ماهه مشكل اقتصادي كشور را حل مي‌كنم، آن پيامش به مردم رسيد ما نتوانستيم پيام اقتصادي درست را به مردم برسانيم، نتيجه‌اش ٨ سال فاجعه براي كشور شد.
با توجه به اين تفسيري كه مي‌گوييد ٤ سال بعد از دولت روحاني، دولت روحاني همچنان بالا مي‌آيد؟
اگر روال كنوني كار دولت ادامه پيدا كند، يك مقداري هم به مسائل عمومي جامعه توجه بيشتري بكند، تركيب كابينه دولت آقاي روحاني دستخوش تغيير شود و از محافظه‌كاري خارج شود، به نظر من حتما آقاي روحاني با راي بالايي رييس‌جمهور دور بعد هم خواهد بود.
دو موضوع را گفتيد يكي محافظه‌كاري و دوم تغيير كابينه؛ دليل اصلي كه تا به امروز آقاي روحاني دست به چنين كاري نزده است و به ضرر او هم دارد تمام مي‌شود چيست؟
آقاي روحاني هر وزيري را برمي‌داشت نمي‌توانست وزير بهتري از مجلس گذشته دربياورد. بنابراين مجبور بود به دليل كارشكني‌هايي كه مجلس در كار دولت ايجاد كرده بود با وزراي فعلي كنار بيايد.
روحاني مجبور بود يعني؟
مجبور بود، كاري ديگري نمي‌توانست بكند، يعني كارشكني‌هاي مجلس در كار دولت به حدي بود كه آقاي روحاني راه ديگري غير از ادامه همكاري با اين مجلس نداشت.
چرا اينقدر محافظه‌كارانه رفتار مي‌كند و پيش مي‌رود؟
آقاي روحاني محافظه‌كارانه رفتار نمي‌كند كابينه‌اش محافظه‌كارانه رفتار مي‌كند.
چرا؟
نمي‌دانم از خودشان بپرسد. با آن مجلس بهتر از اين نمي‌شد رفتار كرد.
كابينه آقاي روحاني كه بايد خانه‌تكاني كنند كدام وزرا بايد بروند؟
آقاي روحاني خودشان تشخيص مي‌دهند.
به نظر شما؟
نظري نمي‌دهم. من راجع به افراد نظر نمي‌دهم راجع به كليت كابينه آقاي روحاني نظرم اين است كه كابينه همراهي لازم را با آقاي روحاني ندارد و انتظار اين است كه كابينه پشت سر آقاي روحاني بايستند و از تمام مواضع رييس‌جمهور دفاع كند.
اين به خاطر مواضع شخصي اعضاي كابينه است كه همراه آقاي روحاني نيستند؟
 كابينه بايد مدافع اهداف رييس‌جمهور باشند و اين دفاع‌شان را علني ابراز بكنند. دوباره تاكيد مي‌كنم آقاي روحاني نيازمند كابينه‌اي است كه از تك‌تك مواضع رييس‌جمهور دفاع علني و جانانه بكنند و رييس‌جمهور را در مواضع سياسي‌اش تنها نگذارند.
پس آقاي روحاني در زمان بسته شدن ليست كابينه‌اش زيركانه رفتار كرد؟
اولويت‌بندي‌هاي سياسي و عملياتي آقاي روحاني را كاملا قبول دارم؛ در عملياتي كردن برنامه‌هايش به دليل ضعف كابينه دچار مشكل شد.
يعني چاره‌اي نداشت؟
با اين مجلس نمي‌شد كار ديگري كرد و مردم هوشمندانه راي به تغيير مجلس دادند.
ارزيابي‌تان از رياست مجلس چيست؟
تركيبي كه مجلس آينده را شكل خواهد داد نشان مي‌دهد مردم خواهان تغيير در وضعيت سياسي كشور در چارچوب قانون هستند. بنابراين اين انتظار وجود دارد كه شاخصه‌هاي نمادين مجلس آينده هم مطابق اين خواست عمومي باشند. اين انتظار در شخصيت آقاي عارف جمع مي‌شود، منتهي ما در انتخابات يك ائتلافي شكل داديم، آن ائتلاف نبايد بشكند بايد كاري بكنيم همان ائتلاف پايدار بماند و هم آقاي دكتر عارف به عنوان نماد تغيير، خودشان را نشان بدهند.
يعني شما معتقد هستيد آقاي لاريجاني به راحتي رياست را كنار مي‌گذارد؟
آقاي لاريجاني در دو سال اخير در حمايت از مواضع دولت رفتار عقلاني داشت و اين رفتار عقلاني باعث شده كه وارد ائتلاف شود و ما از ايشان در انتخابات حمايت ‌كنيم. منتها كار پيچيده‌اي است شما بايد هم به خواست اشخاص توجه بكنيد و هم به خواست عمومي جامعه؛ بايد ببينيد كدامش منطق بهتري براي حركت اصلاح‌طلبي و عقلانيت در اداره كشور است، هر كدام از تركيب آينده مجلس دربيايد به نظر من تركيب مباركي خواهد بود و من پيشنهاد مشخصم گفت‌وگوي درون مجلس آينده بدون فشار بيروني بر سر اين مساله است.
به نظرتان خروجي‌اش چه مي‌شود؟
بستگي به تركيب نمايندگان راه يافته به مجلس دارد.
تركيب مجلس را چگونه مي‌بينيد؟
به نظر من اكثريت دور دوم از منتخبين اصلاح‌طلب و اعتدالي خواهد بود.
پس با اين تفاسير عارف رييس مجلس مي شود؟
نبايد دوگانه آقاي لاريجاني و عارف ايجاد بكنيم و اين ايجاد نخواهد شد. منطق همكاري و ائتلاف در گفت‌وگوي اين دو بزرگوار حتما شكل خواهد گرفت و نتيجه مباركي خواهد بود.
عملكرد دولت را تا به امروز چگونه مي‌بينيد؟
از نظر اولويت‌بندي‌هايي كه آقاي روحاني داشته است به نظر من منطقي رفتار كرده است و عملياتي كردن برنامه‌هاي‌شان به دليل محافظه‌كاري اعضاي كابينه منطقي نبود.
با وجود حمايت‌هايي كه از برجام از سوي مقامات ارشد نظام شد چرا برخي از جريان‌هاي سياسي، ‌در قبال برجام سياست تندروي را درپيش گرفته‌اند؟
من مدت‌هاست اين را گفتم كساني كه تندروي مي‌كنند در مخالف با دولت، هم‌موضع رهبري نيستند و افراد تندرويي هستند كه منافع‌شان را از دست داده‌اند و براي رسيدن به منافع‌شان اين كارها را مي‌كنند. مذاكرات هسته‌اي در زمان دولت قبل به دستور رهبري شروع شده است اما چون مذاكره‌كننده مناسبي نداشتيم به نتيجه نرسيد. در نتيجه كفايت تيم مذاكره‌كننده جديد و درايت آقاي روحاني مذاكرات به نتيجه رسيد و رهبري هم تاييد كرد. طبيعتا در مذاكراتي كه ما عنوانش را مي‌گذاريم برد- برد حتما تمام نتايج به نفع ما و مطلوب ما نخواهد بود. سرجمع اين مذاكرات به نفع ما و ملت ما بوده و به نفع اقتصاد كشور بوده، بنابراين بايد از آن دفاع كرد، كساني كه دفاع نمي‌كنند و مخالفت علني و جدي مي‌كنند و سنگ‌اندازي مي‌كنند، اينها منافع ديگري دارند. ما در كشور ٥/٥ ميليون بيكار داريم، ما بايد به اين مساله توجه بكنيم، با تحريم نمي‌توانستيم مشكل اينها را حل كنيم. وقتي كه در دولت گذشته اعلام مي‌كنند حدودا ١٤ هزار نفر در سال شغل ايجاد شده، اين يعني فاجعه ملي، ما بايد سالي يك ميليون شغل ايجاد مي‌كرديم. ما اهداف بلندمدتي از برجام را بايد درنظر داشته باشيم و آن اهداف‌ بلندمدت جهت‌گيري در جهت تحققش شروع شده است.
پس عملكرد مثبت مي‌بينيد؟
من اولويت‌بندهاي آقاي روحاني را در سياستگذاري طي دو سال گذشته مثبت مي‌بينم.
چرا آقاي روحاني بيشتر تمركزش را روي سياست خارجي گذاشت؟
براي اينكه تشخيص داده اول بايد مساله سياست خارجي را حل كند تا محيط امن براي برنامه‌هاي اقتصادي به وجود بيايد، در محيط ناامن نمي‌شود برنامه‌ريزي اقتصادي كرد، نمي‌شود برنامه‌ريزي اجتماعي و فرهنگي كرد. ابتدا آقاي روحاني دنبال اين بود كه يك محيط امني براي فعاليت به‌وجود بياورد تا بتواند در آن محيط امن كار خودش را شروع كند.
احمدي‌نژاد وارد صحنه سياست شده، راي دارد؟
حتما يك بخشي از جامعه از او حمايت مي‌كنند. منتها احمدي‌نژاد وارد انتخابات رياست‌جمهوري نخواهد شد.
چرا؟
عاقل‌تر از اين حرف‌هاست.
پس چرا الان گفته است مي‌‌خواهم بيايم؟
براي فرار به جلو و پيشگيري از محاكمه.
پيشگيري از محاكمه يا خودش مي‌داند تاييد صلاحيتش در شوراي نگهبان ٥٠-٥٠ است و دارد فضا را مي‌سنجد؟
من خيلي روي رفتار شوراي نگهبان اظهارنظر نمي‌كنم، چون به نظر من شوراي نگهبان رفتار قابل پيش‌بيني‌اي ندارد ولي مي‌دانم احمدي‌نژاد زرنگ‌تر از اين است كه بخواهد يك بار ديگر خودش را در معرض راي مردم بگذارد.
اگر احمدي نژاد براي انتخابات بيايد رقابت او با روحاني را چطور ارزيابي مي كنيد؟
حتما آقاي روحاني راي مي‌آورد. براي اينكه مردم ديگر به نحوي راي نمي دهند كه دوباره فاجعه ملي اتفاق بيفتد.
آقاي روحاني در شهرهاي بزرگ راي دارد، شكي نيست، ولي احمدي‌نژاد در روستاها راي دارد؟
اين را بايد ثابت بكنيد، نرخ تورمي كه آقاي احمدي‌نژاد بر طبقه ضعيف جامعه حاكم كرد آنها را نابود كرد. رشد ضريب جيني را در دولت آقاي احمدي‌نژاد ببينيد، نشان مي‌دهد فقرا در دولت احمدي‌نژاد ضعيف‌تر شدند. در تورم، فقرا بيشتر از ثروتمندان ضرر مي‌كنند و تورم ٤٥درصدي به ضرر جامعه ما بوده است و مردم اين را با گوشت و پوست خود درك كردند. آقاي روحاني در بسياري از روستاها راي بسيار بالايي داشتند.
اعتماد



تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن