تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836331705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش موسیقایی سالار عقیلی در سالگرد درگذشت استاد لطفی


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: «قافله سالار عشق» با آهنگسازی «مازیار شاهی» و به خوانندگی «سالار عقیلی» منتشر شد. این آلبوم در سوگ استاد محمد رضا لطفی و به مناسبت سالروز درگذشت ایشان تولید شده است.



به گزارش جام جم نوا، «سالار عقیلی» درباره‌ی این اثر گفته است: «در این روزگار، با نگاهی کوتاه، دریچه‌ای به دوران گذشته گشوده و خاطران خود را ورق می‌زنم. اساتیدی در تصویر خیالم ورق می‌خورند که تاثیر مختلفی در ادوار زندگیم گذاشتند. با نوای آنها کودکی‌ام سپری شد؛ با آنها گریستم، آموختم، عشق ورزیدم و زندگی کردم. در این دریای پرتلاطم هنر، یکی از این اساتید، استاد محمدرضا لطفی بود. چه کسی می‌توانست به نوای زخمه‌های پرصلابتش عشق نورزد که با حرکت سرانگستان جادویی‌اش که بر تار و پود این ساز دل می‌نوازد؟ به قول حضرت مولانا:‌ «خشک سیمی، خشک چوبی، خشک پوست/ از کجا می‌آید این آوای دوست» من همیشه این استاد فرزانه را دیوانه‌وار دوست داشتم و با نوای دل‌انگژیزش زندگی و هنر را آمیخته با عشق می‌نگریستم. قرار بود با این استاد بزرگوار کاری را شروع کنیم که اگر این‌چنین می‌شد، اتفاق بزرگی در زندگی هنری‌ام رقم می‌خورد؛ اما افسوس که روزگار امان نداد و دست‌های نازنین و هنرمندش را نشانه گرفت و دیگر آواز من با زخمه‌های ساز قلندوار استاد هم‌کلام نشد... تا اینکه با خبر شدم یکی از شاگردان و شیفتگان هنرش، مازیار شاهی، اثری در سوگ این استاد بزرگ در دست دارد. بدین وسیله خواستم کوچک‌ترین وظیفه‌ی خود را در قبال هنر این بزرگ مرد موسیقی ایران ادا کرده باشم.» «مازیار شاهی» نیز درباره‌ی آن نوشته است: «با اینکه لایه‌های نهان و گاه عیانِ ردیف در تک‌تک آهنگ‌های این آلبوم وجود دارد، از نظر فرهنگ متریک خود را وامدار ردیف موسیقی ایرانی می‌داند؛ اما هدفی برای ارایه‌ی موسیقی مکتبی و فرم‌های رایج در آن و نیز ادعایی مبنی بر پیروی از شیوه و نگرش استاد محمدرضا لطفی به موسیقی ایرانی ندارد، قافطله سالار عشق واکنش درونی و موسیقایی آهنگساز به فاجعه‌ی درگذشت استاد لطفی است. در سال 1385 آهنگی را که تازه ضبط کرده بودم خدمت استادم محمدرضا لطفی بردم تا از نظرات ایشان بهره‌مند شوم. استاد پس از اینکه توصیه‌هایی در جهت ضبط و میکس و ساختار فرمودند در نهایت گفتند تمی که در دشتی استفاده کرده‌ای بکر است و فضای خوبی برای کار دارد؛ اما خیلی زود از آن عبور کرده‌ای. اکنون این تم را با تمی از استاد که در آلبوم بال در بال اجرا شده، استفاده کردم که البته در اینجا بسط و گسترش پیدا گرده است و در قسمتی نیز با تم بالا کنترپوان شده است.» او همچنین آورده است: «ارتباط عمیق و درونی سالار عقیلی با اثر و وحدت حسی نوازندگان در اجرا، تمام آنچه در درون پرورانده بودم را به بهترین و هنری‌ترین شکل بازتابی بیرونی داد.»

در این اثر «علیرضا جواهری» سنتور ، سنتور آلتو ، تمبک ، دف، «مازیار شاهی» تار ، سه تار ، بم‌تار ، بربط، «صمد برقی» کمانچه ، کمانچۀ آلتو، «هوشمند عبادی» نی نواخته‌اند. از جمله قطعات اجرا شده در این اثر می‌توان به تصنیف «آیینۀ شکسته» بر روی غزلی از استاد هوشنگ ابتهاج (سایه) - اصفهان - دشتی – شور، «غرنگ» (همنوازی سه تار و کمانچۀ آلتو) – شور، «طرحی از ویرانه های دور» بر اساس تمی از استاد لطفی، «تصنیف ببارد خزانم»- شعر از مازیار شاهی، «رحیل» برای گروه ساز های ایرانی در آواز دشتی، «یاد یار» تکنوازی سنتور در آواز کردبیات بر اساس اجرایی از استاد محمد رضا لطفی، تصنیف «هوای روی تو دارم» در آواز دشتی بر روی غزلی از استاد هوشنگ ابتهاج (سایه)،‌ «گریه گرفته است گلو» تکنوازی نی - در آواز دشتی و ابوعطا،‌‌«تصنیف سر پروازم نیست» بر این اثر را موسسۀ فرهنگی هنری آوای چکاد منتشر کرده است.


چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395 ساعت 09:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن