تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845553867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وحشت آمریکایی ها از حمله احتمالی اتمی کره شمالی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: وحشت آمریکایی ها از حمله احتمالی اتمی کره شمالی


ادامه بحران تسلیحات هسته ای کره شمالی نگرانی شدید کشورها از جمله آمریکا را بوجود آورده که ممکن است هدف پیونگ یانگ برای حمله باشند. ‍‍‍‍‍‍به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در گزارشی نوشت :

آمریکا به چهارمین آزمایش هسته ای کره شمالی که ماه ژانویه انجام شد به شدت واکنش نشان داد و باعث شد شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز مجموعه تحریم های جدیدی را علیه پیونگ یانگ اعمال کند. ناظران می گویند تحریم های جدید شورای امنیت علیه کره شمالی سخت تر از حد معمول است. با این حال هنوز مشخص نیست آیا چین به طور کامل این تحریم ها را اجرا خواهد کرد و اینکه آیا تحریم هایی که دربرگیرنده تحریم اقتصادی بین المللی علیه کره شمالی نباشد قادر خواهد بود پیونگ یانگ را وادار به دست کشیدن از برنامه تسلیحات هسته ای و برنامه موشکی بالستیک قاره پیما خود کند یا خیر.
بسیاری از منتقدان بر این باورند که سیاست « صبر راهبردی » آمریکا در قبال کره شمالی با شکست روبرو شده است. واشنگتن پیشنهاد احتمال بهبود روابط اقتصادی و سیاسی با کره شمالی را در صورت تعهد کیم جونگ اون رهبر این کشور به عاری سازی هسته ای مطرح کرده است. آمریکا سال 2005 نیز گام هایی را در این جهت برداشت اما به نتیجه نرسید. از آن زمان تاکنون کره شمالی بارها تاکید کرده است قصد دارد تسلیحات هسته ای خود را برای همیشه حفظ کند و خواستار آن است که آمریکا این کشور را به عنوان یک کشور دارای تسلیحات هسته ای به رسمیت بشناسد. در حالی که روابط بین واشنگتن و پیونگ یانگ برسر این مسئله سرد است ، کره شمالی به پیشرفت در جهت دستیابی به یک موشک بالستیک قاره پیمای قابل استفاده ادامه داده است. کره شمالی با استفاده از چنین موشکی قادر خواهد بود به بخش هایی از آمریکا حمله کند.
کره شمالی به عنوان بخشی از تلاش برای تحت فشار قرار دادن آمریکا با هدف دست کشیدن واشنگتن از پیش شرط و بازگشت به مذاکرات ، رویکردی ستیزه جویانه را درقبال آمریکا درپیش گرفته و این تصور را بوجود آورده است که کره شمالی نگران تسلیحات هسته ای آمریکاست. کره شمالی ماه ژانویه ویدئویی از یک حمله هسته ای شبیه سازی شده را علیه واشنگتن منتشر کرد.
سیاست جایگزین آمریکا که بسیاری از تحلیلگران نیز از آن حمایت می کنند ، محدود کردن برنامه های موشکی و تسلیحات هسته ای کره شمالی از طریق مذاکره است. در شرایط کنونی ، تا زمانی که آنها تحمل سختی تحریم ها را دارند ، هیچ چیزی نمی تواند مانع از حرکت کره شمالی در جهت دستیابی به یک موشک بالستیک قاره پیما هسته ای و سپس استفاده از چنین سلاحی شود. تحت چنین شرایطی نمی توان درخواست کرد واشنگتن از پیش شرط خود دست بکشد و مذاکرات با پیونگ یانگ را آغاز کند.
اگرچه محدود کردن برنامه تسلیحات هسته ای و موشکی کره شمالی از طریق مذاکره واقعا نمی تواند مانع از دستیابی این کشور به یک موشک بالستیک قاره پیما هسته ای عملی شود اما می تواند اندازه زرادخانه کره شمالی را محدود کند.
با این حال محدود کردن برنامه تسلیحات هسته ای و موشکی کره شمالی از طریق مذاکرات نیز با موانعی روبرو است. نخست اینکه موافقت با مذاکره با کشوری سرکش که تحت فشار قرار دارد می تواند یک شکست برای آمریکا تلقی شود و باعث زیر سوال رفتن نقش رهبری آمریکا در اذهان دوستان و دشمنان آمریکا در سراسر جهان خواهد شد. دوم آنکه موافقت آمریکا با مذاکره به منظور محدود شدن برنامه تسلیحات هسته ای و موشکی کره شمالی بدین معنی خواهد بود که آمریکا کره شمالی را به عنوان یک کشور دارای تسلیحات هسته ای پذیرفته است. از سوی دیگر کره جنوبی و ژاپن نیز که متحدان آمریکا به شمار می روند این اقدام را نوعی خیانت دولت آمریکا تلقی خواهند کرد. و آخر اینکه پیشنهاد محدود شدن برنامه های تسلیحات هسته ای و موشکی کره شمالی از طریق مذاکره غیر قابل اعتماد است. آمریکایی ها نمی توانند با محدودیتی موافقت کنند که به کره شمالی امکان خواهد داد یک حمله هسته ای موفقیت آمیز علیه شهری در آمریکا انجام دهد. بالاترین چیزی که واشنگتن ممکن است با آن موافقت کند این است که کره شمالی تعداد بسیار کم از موشک هایش را برای خود حفظ کند.
آمریکا سالهاست بر بازگشت به مذاکرات درباره عاری سازی هسته ای کره شمالی تاکید دارد اما درعین حال می گوید پیونگ یانگ نخست باید گام هایی را در جهت عاری سازی هسته ای کامل ، غیر قابل بازگشت و قابل تایید خود بردارد. اما چنین پیش شرطی دشوار است زیرا ممکن است برنامه هسته ای کره شمالی ذاتا قابل بازگشت نباشد.
دیپلمات ها بر تلاش برای عاری سازی هسته ای کامل ، غیر قابل بازگشت و قابل تایید کره شمالی متمرکز شده اند. این مفهوم (عاری سازی هسته ای کامل ، غیر قابل بازگشت و قابل تایید کره شمالی) از زمان آغاز مذاکرات شش جانبه در اوایل سال 2000 ، هدفی بوده که جامعه بین المللی به دنبال تحقق آن بوده اما هنوز محقق نشده است.
بسیاری از کارشناسان می گویند عاری سازی هسته ای کامل ، غیر قابل بازگشت و قابل تایید کره شمالی بدین معنی است که این کشور باید به طور کامل از هرگونه تسلیحات هسته ای دست بکشد ، با نظارت هسته ای بین المللی موافقت کند به گونه ای که تقریبا برای همه کشورها قابل تایید باشد و به این ترتیب احیای دوباره برنامه تسلیحات هسته ای کاری دشوار شود.
تحریم ها و انزوای علمی به تنهایی نمی تواند از برنامه هسته ای کره شمالی جلوگیری کند. آمریکا و شرکایش در ارتباط با مسئله کره شمالی باید به تلاش برای ازسرگیری مذاکرات با این کشور به منظور عاری سازی هسته ای شبه جزیره کره به گونه ای مسالمت آمیز ادامه دهند.
به جای اصرار بر عاری سازی هسته ای کامل ، غیر قابل بازگشت و قابل تایید کره شمالی به عنوان پیش شرطی برای مذاکرات با این کشور که آمریکا در گذشته چنین کاری را انجام داده است ، واشنگتن و شرکایش باید بر توقف کوتاه مدت توسعه هسته ای و موشکی کره شمالی متمرکز شوند و سپس در جهت توقف طولانی مدت آن گام بردارند.
تحریم ها علیه کره شمالی از مدتها قبل پاسخ غرب به کره شمالی بوده است و برخی مقامات آمریکا تاکید دارند پاسخ به تهدیدهای کره شمالی ، فشار بیشتر است و نه کاهش فشار بر این کشور.
از سوی دیگر کره شمالی معتقد است آمریکا تنها زمانی وارد مذاکره می شود که پیونگ یانگ بتواند توان نظامی خود را با استفاده از تسلیحاتش به نمایش بگذارد.


سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن