واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آمادگی مسئولان برای حل مشکلات واحدی تولیدی؛
۳۳درصد واحد های تولیدی استان ایلام تعطیل هستند
شناسهٔ خبر: 3608175 - سهشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
استانها > ایلام
دهلران- تعطیلی واحدهای صنعتی استان ایلام یکی از مشکلات عمده سال های اخیر بودکه به گفته مسئولان هم اکنون در مرز ۳۳درصد تعطیلی قرار دارد ولی اذعان دارند که عزم جدی برای حل مشکل نیز وجوددارد. خبرگزاری مهر-گروه استانها-مجتبی کاور: استان ایلام یکی از استان های کمتر توسعه یافته کشور است و همین امر سبب شده مشکلات عدیده ای سد راه توسعه این استان باشد، هرچند استان ایلام داری ظرفیت های بکر خدادادی است ولی نبود حمایت دولت ها و از طرفی عدم ورود سرمایه گذارن در بحث واحدهای تولیدی سبب شد علاوه بر بیکاری جوانان تحصیل کرده، واژه محرومیت همچنان دنباله روی این استان باشد. هرچند در سال های اخیر اقدامات خوبی برای رونق اقتصادی و ایجاد اقتصاد متناسب با ظرفیت استان در دستور کار مسئولان استانی و دولت قرار گرفته ولی هنوز نه از ظرفیت انسانی و نه از ظرفیت بکر خدادادی به خوبی استفاده نشده است. مشکلات تولید کنندگان یکی از تولید کنندگان استان ایلام گفت: عمده ترین مشکل ما بحث سرمایه در گردش است و در این راستا نیازمند حمایت مسئولان هستیم. منوچهر رنجبر در گفتگو با مهر گفت: بیش از ۱۰سال است که با سرمایه شخصی و استفاده از تسهیلات بانکی اقدام به تاسیس شرکت رب گوجه و زمینه اشتغال ۱۲نفر را فراهم کرده ام. وی اظهارداشت: اگر بانک های و مسئولان و در استان به کمک تولیدکنندگان در استان بیایند قطعا مشکلات عدیده ای که در سد راه واحد های تولیدی در استان است برداشته می شود. این سرمایه گذار گفت: فشار بانک ها برای دریافت اقساط معوق از یک طرف و عدم سرمایه درگردش از طرفی دیگر سبب شده مشکلات در این حوزه همه تولید کنندگان را زمین گیر کنند.
رنجبر بیان داشت: با توجه به اینکه امسال رهبر فرزانه به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری کرده اند، مسئولان در این راستا به کمک تولیدکنندگان استان بیایند تا زمینه اشتغال افراد بیکار و از طرفی صادرات با توجه به مرز مهران در استان فراهم شود. حال با توجه به شعار سال یعنی اقصاد مقاومتی، اقدام و عمل و بررسی مشکلات واحد های تولیدی گفتگویی با رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام و معاون اقتصادی استانداردر این خصوص داشته ایم. عمده مشکلات واحدهای تولیدی در استان ایلام معاون اقتصادي استانداری ایلام گفت: در راستای اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتي مجموعه مدیران استان برای حل مشکلات واحد های تولیدی وارد عمل شدند و از طرفی یکی از برنامه های ما در استان برای هر شهرستان متناسب با ظرفیت های آنها برنامه داريم. حشمت الله عسکری در گفتگو با مهر گفت: با توجه به اینکه مشکلاتی بر سر راه واحدهای تولیدی در استان وجود دارد ما در این راستان برای حل مشکلات آنها سه اولویت کاری در دستور کار قرار داده ایم. وی اظهار داشت: توسعه ظرفیت واحدهای تولیدی فعال برای افزایش محصول، حل مشکلات واحدهای راکد که به خاطر سرمایه درگردش و ضمانت نامه غیر فعال شدن و از همه مهتر تکمیل طرحهای نیمه تمام در استان سه اولویت اساسی است. معاون اقتصادی استاندار ایلام بیان داشت: عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی در استان بحث سرمایه درگردش، ضمانت بانکی و بالا بودن نرح تسهیلات دریافتی سرمایه در گردش بود که در این راستا و با پیگیری ها انجام شده بحث ضمانت بانکی با استقرار صندوق ضمانت صنایع در استان رفع و ۲۰ میلیارد تومان از منابع استانی برای کاهش سود به بانک سینا که اعلام آمادگی کرده بود اختصاص دادیم که در این راستا بانک با پرداخت ۳۵میلیارد تومان سرمایه درگردش ۳۴واحد تولیدی را فراهم کرده است.
عسکری افزود: باتوجه به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، از سوی دولت و مسولان استان به صورت جدی بحث اقتصاد مقاومتی را دنبال می کنند و در این راستا کارگروهی در استان تشکیل شده است. ۳۳ درصد از واحدهای تولیدی استان غیر فعال هستند رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام گفت: بیشترین مشکلات واحدی های تولیدی غیر فعال عدم توانایی اقساط ، عدم برنامه ریزی مالی واز طرفی ورود به بازار بوده است. یارالله نصیری در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حوزه صنعت استان ایلام ۵۳۷ واحد داری پروانه هستند که از این تعداد ۶۷ درصد فعال و ۳۳ درصد هم نیمه فعال و تعطیل شده اند. وی گفت: از ابتدای سال ما در حال تدوین برنامه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت استان هستیم و در این راستا نیز اقدماتی انجام و یا در حال پیگیری هستند.
رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان ایلام افزود: ما در تلاش هستیم با برنامه ریزی های انجام شده تعداد ۱۸۳ واحد معادل ۳۳ درصد واحد های تعطیل و نیمه تعطیل در استان را تا پایان سال سامان دهیم.
وی افزود: امسال لوازم و ابزارها و مواردی كه نیازمند سرمایه یا كمک اداری و حتی كمک قضایی پیشنهاد شده تا با استفاده از این روشها كارهای عملیاتی برای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل انجام شود. اجرای طرح های بزرگ در آینده ای نزدیک نصیری تصریح کرد: در حوزه سرمایه گذاری اقدامات خوبی در استان صورت گرفته و در این راستا یک سری طرح های بزرگ در دست اجرا داریم که تا سه ماه آینده و پایان سال به بهربرداری می رسند. رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان ایلام افزود: در حوزه طرح های جدید به خصوص حوزه نفت گاز که ظرفیت استان است بیش از چهار طرح بزرگ در حوزه پالایشگاه و پتروشیمی پیشنهاد کرده ایم که یکی از این طرحها، فاینانس آن در هفته گذشته با حضور استاندار انجام شد. وی بیان داشت: پتروشیمی دهلران به طوری جدی در دستور کار مسئولان استانی و سازمان صنعت معدن وتجارت است و تا پایان سال این طرح از طریق سازمان در حال پیگیری هستیم که در سال جاری اقدام عملی برای اجرایی شدن آن صورت بگیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]