تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869101130




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انهدام بزرگترین کارگاه بمب سازی تروریست‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
انهدام بزرگترین کارگاه بمب سازی تروریست‌ها
وزیر اطلاعات خبر داد
انهدام بزرگترین کارگاه بمب سازی تروریست‌ها وزیر اطلاعات گفت: قبل و بعد از انتخابات، سربازان گمنام امام زمان، بزرگترین کارگاه بمب سازی تروریست ها را متلاشی کردند.


به گزارش فرهنگ نیوز، حجت الاسلام والمسلمین محمود علوی در کنگره شهدای مدافع حرم در مهدیه تهران با بیان اینکه تا زمانی که دشمن را در نقاط دوردست زمین گیر کنیم و در داخل نیز سربازان گمنام امام زمان با اشراف اطلاعاتی خود تیمهای ترور را شناسایی و متلاشی کنند امنیت بی بدیل برای ایران اسلامی وجود خواهد داشت.

وی گفت : امروز مشاهده می کنیم دور تا دور کشور ما بوی باروت به مشام می رسد و صدای انفجار می آید اما با عنایت خدا و توجهات امام زمان و اشراف اطلاعاتی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ایران اسلامی از یک امنیت بی بدیل برخوردار است.

وزیر اطلاعات تاکید کرد : تمام تلاش تکفیری ها به چالش کشیدن امنیت اسلامی است اما تاکنون نقشه آنها نقش بر آب شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مراکز اصلی توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران شهر رقه سوریه است گفت : در این شهر مراکز فرماندهی داعش وجود دارد که بتوانند در ایران اسلامی تروری صورت دهند یا جایی را منفجر کنند و در این باره تلاشهای بی شماری کرده اند اما هر تیم ترور که عازم ایران شد با اشراف اطلاعاتی همه دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی ایران چه نظامی و چه انتظامی ، چه اطلاعاتی و چه قضایی و همدلی سپاه و ارتش و بسیج و وزارت اطلاعات در دام سربازان گمنام امام زمان افتاد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه فرهنگ عاشورایی زمانی که با دل و جان انسانهای یک جامعه آمیخته می شود آن جامعه از تهدیدهای بیگانگان و شهادت نمی هراسد گفت : ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.

علوی افزود: اسلام فرهنگی است که از مرزهای جغرافیایی فراتر رفته است و خدا بر ملت ایران این منت را نهاد که فرهنگ اسلام در ایران پیروز شود و نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این سرزمین حکمفرما گردد.

وی با اشاره به دشمنی های بیگانگان از جمله صهیونیست ها و آمریکا از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گفت: روزی بر این انقلاب نگذشت مگر اینکه توطئه ای علیه این مرز و بوم پایه گذاری کردند.

علوی با بیان اینکه الگوی انقلاب الهام بخش نسل جوان کشور لبنان شد و حزب الله شکل گرفت گفت : در سوریه نیز نظام حکومتی آن فرهنگ انقلاب را پذیرفت و در زمان دفاع مقدس دوشادوش انقلاب اسلامی به حمایت این انقلاب پرداخت و اکنون نیز فرزند خلف حافظ اسد مسیر مقاومت را دنبال می کند و در جنگ 33 روزه نیز که اسرائیل با هدف نابودی حزب الله به لبنان حمله کرد بشار اسد مردانه به حمایت از حزب الله برخواست و محاصره حزب الله به دست صهیونیست ها را شکست.

وزیر اطلاعات گفت: پس از جنگ 33 روزه دشمن در صدد توطئه علیه محور مقاومت برخواست و تمام تلاش خود را کرد که با از بین بردن نظام حکومتی سوریه به هدف خود نزدیک شود چرا که از نظر سیاسی نتوانستند با تطمیع بشار اسد او را از محور مقاومت جدا کنند.

وی افزود: به بهانه انقلاب مردمی که در لیبی و تونس بوجود آمده بود یک عده تروریست را به جان مردم سوریه انداختند تا حاکمیت آنرا از بین ببرند.

علوی گفت: دشمنی آنها با بشار نبود بلکه هدف نابودی محور مقاومت و مهمتر از آن اسلام ناب محمدی بود.

وی افزود: تکفیری ها از روز نخست ژست دشمنی با شیعه را گرفتند و در تبلیغات خود اعلام کردند به نجف می آییم و حرم امیر المومنین را منهدم می کنیم و فقط به تخریب حرم حضرت زینب و حضرت رقیه اکتفا خواهیم کرد و هر شیعه را هر جا ببینیم سر می بریم.

علوی گفت: برخی فکر کردند که تکفیری ها با شیعه دشمنند اما پس از لو رفتن جریان تکفیری و ریشه دار بودن آن در سی آی ای آمریکا و صهیونیست ها همه فهمیدند دشمنی با اصل اسلام است.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: به لطف خدا امروز جبهه سوریه متفاوت شده است و حالت منطقه ای خود را از دست داده و نیروهای عاشق شهادت از عراق و افغانستان و لبنان و پاکستان و ایران در قالب نیروهای مختلف از جمله فاطمیون عاشقانه و داوطلبانه و بر اساس باورهای ایمانی خود رهسپار معرکه شدند و تکفیریهای مزدور امریکا و صهیونیست ها را سنگر به سنگر به عقب می رانند.

وی گفت: شکست تکفیری ها به جایی رسیده که سر میز مذاکره هم زبونانه میز را ترک می کنند و این نشان از ننگ شکست آنهاست.

علوی تاکید کرد : این پیروزیها نتیجه خون شهدا و دفاع از حریم حرم اهل بیت است.

وی گفت : در این معرکه که نخست علیه شیعه خنجر کشیده بودند تکفیریها هر عالم سنی یا شیعه و هر کسی که همراه آنها نبود خون او را مباح دانستند و به قتل عام مردم و علمای اسلام پرداختند.

علوی گفت : جمهوری اسلامی ایران هم مردانه پا به عرصه گذاشت و وظیفه وجدانی خود را حمایت از نظامی دانست که در روزهای نخست دفاع مقدس مردانه به حمایت از ایران برخاست.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: امروز هم پیمانان ایران اسلامی در جای جای جهان مقتدر تر از هر زمان در عرصه حضور دارند و حماسه می آفرینند.

علوی با اشاره به اینکه از هر سو عناصر تکفیری را با اهداف مختلف از جمله پول و نیرنگ و فریب روانه سوریه کردند که مثلاً در عرصه جهاد شرکت کنند گفت : هم اکنون مردم سوریه بسیار مقاوم شدند و بشار اسد نیز با شجاعت تمام مقابل تروریست ها ایستاده است.

وزیر اطلاعات گفت : امروز نه تنها حرم اهل بیت مدیون جانفشانی های شهدای مدافع حرم است بلکه امنیت جمهوری اسلامی ایران نیز مدیون مدافعین حرم و شهدای عزیز مدافع حرم است.

حجت الاسلام و المسلمین علوی تصریح کرد: تا شکست کامل جبهه کفر مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم.

منبع: صدا و سیما


95/2/7 - 08:53 - 2016-4-26 08:53:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن