واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دست دوستي دراز ميکنند و از پشت خنجر ميزنند
رئيس قوه قضائيه با تأکيد بر لزوم رعايت هنجارهاي ديني و اخلاقي در جامعه خواستار انجام وظايف قانوني از سوي ضابطان قضايي در اين زمينه شد و گفت: اصل برخورد با هنجارشکنيهاي اخلاقي و ديني کاملاً پذيرفته شده و قانوني است و در اين راه البته رعايت حقوق ديگران نيز ضروري است.
به گزارش اداره کل روابط عمومي قوه قضائيه، آيتالله صادق آمليلاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي به احکام ديوان عالي امريكا که نوعي دستبرد امريكاييها به اموال جمهوري اسلامي ايران محسوب ميشود اشاره کرد و با محکوم کردن اين اقدام اظهار کرد: امريكاييها توسط ديوان عالي خود حکم مفتضحانهاي صادر کردند و بدون هيچ دليلي حادثهاي را که 30 سال پيش در کشوري که خود اشغال کرده بودند، رخ داده، به ايران ربط دادهاند، در حاليکه بايد پرسيد اين پرونده چه ربطي به ايران دارد جز اينکه شما بخواهيد قدرتنمايي کنيد و البته امريكاييها بدانند دولت و ملت ايران تسليم اين قدرتنماييها نخواهند شد.
رئيس قوه قضائيه طرح چنين مسائلي را مخالف روح برجام دانست و با انتقاد از اينکه «امريكاييها دست دوستي دراز ميکنند و در عين حال از پشت خنجر ميزنند»، تأکيد کرد: دولت محترم و وزارت امور خارجه بايد با قدرت و صلابت در مقابل چنين حرکاتي بايستند. آمليلاريجاني با تأکيد بر اينکه «نبايد از خندهها و خوش و بشهاي امريكاييها گول خورد»، افزود: همه بايد در مقابل اقدامات و تحرکات امريكا به هوش باشيم و قوه قضائيه نيز در اين راه هر امکان و قدرتي داشته باشد در کمک به دولت دريغ نخواهد کرد.
تلاش غربيها براي سلطه فرهنگي بر دنيا
آيتالله آمليلاريجاني با اشاره به تلاش غربيها به ويژه از طريق رسانههاي خود براي سلطه فرهنگي بر دنيا و گسترش نگاه مادي و غفلت از معنويات تأکيد کرد: غربيها سالها و بلکه قرنها به دنبال تثبيت سلطه فرهنگي خود بر دنيا بودهاند و اين مسئله در تمامي مسائل فرهنگي به ويژه فيلمها، داستانها و رمانهاي آنها کاملاً مشهود است.
آيتالله آمليلاريجاني بيتوجهي رسانههاي غربي به مراسم اعتکاف و گردهمايي معنوي جوانان کشورمان در مساجد را تلاشي براي فراگير نشدن اين پديده مهم توصيف کرد و گفت: حادثه عجيب اين است که رسانههاي غربي که مسائل به مراتب کوچکتر و کماهميتتر در نقاط مختلف دنيا را در ابعاد وسيع به دنيا مخابره ميکنند، توجهي به موضوع اعتکاف ندارند. رئيس دستگاه قضا از مسئولان و متوليان فرهنگي کشور خواست برنامهريزي مناسبي براي راههاي انعکاس مطلوب و مؤثرتر مراسم اعتکاف پيدا کنند و در عين حال به دنبال يافتن مصاديق و نمونههاي ديگري از مراسم داراي مضامين ديني و معنوي باشند که بتواند در سير معنوي همه و خصوصاً جوانان مؤثر باشد و طعم محبت و عبوديت حق را به همه بچشاند.
آيتالله آمليلاريجاني تصريح کرد: در مقابل تلاش رسانههاي غربي در گسترش سلطه فرهنگي خود و بيتوجهي به امور معنوي ما هم بايد طرحهاي مناسبي براي تجليات معنوي کشورمان بيابيم و برنامهريزان فرهنگي کشور بايد به دنبال اين باشند که چگونه ميشود مسائل و مراسم با رنگ و بوي ديني را در جامعه گسترش داد و از آن حمايت کرد.
رئيس قوه قضائيه در ادامه با گراميداشت سالروز حادثه طبس گفت: در جريان حادثه عظيم طبس امريكاييها از قدرت الهي و امدادهاي غيبي خداوند غافل بودند و نميدانستند که همه چيز در يد قدرت الهي است. آمليلاريجاني امدادهاي غيبي خداوند را نتيجه تقواي الهي، ايمان و يقين به قدرت لايزال الهي دانست و گفت: تنها راه بهرهمندي از الطاف الهي و امدادهاي او تقوي و توکل به حق متعال است. وي به سخن امام خميني(ره) اشاره کرد که فرموده بود شنهاي روان طبس مأموران الهي بودند. امام(ره) از هر حادثه و پديدهاي براي روشن ساختن ابعاد قدرت الهي و توحيد حق استفاده ميکردند.
بدحجابي و بيحجابي جرم است
رئيس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به لزوم رعايت هنجارهاي اخلاقي و ديني گفت: اين هنجارها حتي اگر شکل قانوني نيز به خود نگرفته باشند، واجبالرعايه هستند و در صورت قانوني شدن آنها، لزوم رعايتشان واضحتر است. رئيس قوه قضائيه افزود: متأسفانه برخي افراد در اثر غفلت و اشتباه و تحريک برخي رسانهها در مسير هنجارشکني قرار ميگيرند و دولت، نيروي انتظامي، قوه قضائيه و همه نهادهاي مرتبط بايد برخورد قانوني با اين هنجارشکنان را در دستور کار قرار دهند.
آيتالله آمليلاريجاني با تأکيد بر اينکه «البته در برخورد با هنجارشکنيها نبايد مرتکب هنجارشکني و منکر ديگري شد»، افزود: همانطور که نبايد به بهانه تعدي به حقوق اشخاص، اجراي حدود و احکام الهي و امر به معروف و نهي از منکر را زير سؤال برد؛ ضابطان قضايي نيز در انجام وظايف موظف به رعايت قانون هستند و مقابله با هنجارشکنيها نبايد با تعدي به حقوق شهروندان توأم شود.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينکه مقابله با هنجارشکنيهايي مانند «بدحجابي»، «بيحجابي» و «رفتارهاي غيراخلاقي» قانون مشخص و مدون دارد، گفت: تمام کساني که در اثر غفلت يا اشتباه مرتکب هنجارشکني ميشوند بايد بدانند که رعايت حقوق ديگران الزامي است و حتي اگر اعتقاد شخصي به قانوني ندارند بايد آن را رعايت کنند؛ بدحجابي و بيحجابي جرم است و مجازات آن در قانون معين شده است. رئيس دستگاه قضا با تأکيد بر اينکه «نيروي انتظامي در اصل مقابله با هنجارشکنيها مسير درستي را انتخاب کرده و همه بايد در انجام وظايف قانوني به آن کمک کنند»، تصريح کرد: اگر برخي طرحها و برنامهها داراي اشکالاتي است بايد دلسوزان و متدينان جامعه تذکر دهند که اصلاح شود و البته اصل مقابله با هنجارشکنيها نبايد در سايه امور فرعي و عرضي قرار گيرد.
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]