تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869823467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و اروگوئه به زودی


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۷




1461599932881_zarif 222.jpg

«رائول سندیک» معاون رئیس جمهور و رئیس مجلسین سنا و نمایندگان اروگوئه و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، بعد از ظهر روز دوشنبه راه‌های تحکیم مناسبات دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این دیدار محمد جواد ظریف با اشاره به چشم انداز روابط دو کشور اظهار کرد: روابط دو کشور همواره دوستانه و حسنه بوده است و امیدواریم سفر جنابعالی زمینه ساز گسترش مناسبات دو جانبه در تمامی عرصه‌ها شود. وزیر امورخارجه کشورمان با تشریح ضرورت‌های جدید در عرصه‌های دو و چند جانبه در پرتو نقش برجسته و سازنده جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه و همچنین موقعیت اروگوئه به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت، گفت: تهران ومونته ویدئو می‌توانند، رایزنی‌های مستمر خود را در خصوص تحولات و مسائل منطقه‌ای و بین المللی ارتقا دهند. ظریف خاطر نشان کرد: روابط دو جانبه می‌تواند با گسترش رایزنی‌های تجار، صاحبان صنایع دو کشور افزایش یابد و در این چارچوب روابط و مراودات مالی و بانکی حائز اهمیت فراوان است. وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح زمینه‌های جدید همکاری‌های دو کشور اظهار کرد: مسئولیت‌های جنابعالی در دو حوزه اجرایی و قانونگذاری، امکان تعمیق همکاری‌های دوجانبه را در عرصه‌های قوای اجرایی و پارلمانی دوچندان می‌سازد. ظریف با اشاره به دیدگاه‌های مشترک دو کشور در عرصه جهانی تصریح کرد: ما در وزارت امور خارجه قائل به تعمیق مناسبات همه جانبه با کشورهای آمریکای لاتین هستیم و در گام اول با رفع مشکلات بانکی، فضای گسترده‌ای برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی دو کشور گشوده خواهد شد.



در این دیدار رائول سندیک معاون رئیس جمهور و رئیس مجلس سنا و نمایندگان اروگوئه نیز گفت: تحولات و پیشرفت‌های زیادی نسبت به گذشته در جمهوری اسلامی ایران رخ داده است و تحریم‌ها موجب پایداری و موفقیت‌های شگرفی در جمهوری اسلامی شده است و عملا رویکرد گسترش صادرات غیر نفتی ایران در نتایج این پایداری‌ها، شکل گرفته شده است. معاون رئیس جمهور و رئیس مجلسین سنا و نمایندگان اروگوئه خاطر نشان کرد: ما در دوره تحریم‌ها، حامی جمهوری اسلامی ایران بوده‌ایم و اینک نیز در شرایط اجرای برجام امیدواریم با چشم اندازهای جدید در راستای منافع مشترک و گسترش همه جانبه روابط، گام‌های موثری را برداریم. سندیک در خصوص برنامه‌های اروگوئه برای پیشرفت مناسبات دو کشور نیز گفت: ما با مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران به توافق رسیدیم که به زودی کمیسیون مشترک اقتصادی با هدف فعالسازی مراودات فیمابین و ایجاد سازوکار بانکی و تقویت تبادلات بهداشتی، مواد غذایی، انرژی و ورزشی را در دستور کار قرار دهیم. معاون رئیس جمهور و رئیس مجلسین سنا و نمایندگان اروگوئه با تشریح آخرین تحولات بین المللی در عرصه فقر، نابرابری‌ها و چالش‌های محیط زیست و مشکلات متنوع بشریت افزود: جوامع انسانی با گرسنگی، فقر و بروز آلودگی‌ها در محیط زیست و آثار منفی آن بر زیست انسانی روبرو هستند. سندیک با تبیین مشکلات ناشی از کاهش قیمت نفت ادامه داد: کاهش قیمت نفت بر اساس سیاست‌های حساب شده‌ای انجام گرفته و این امر موجب آسیب‌های شدیدی بر توسعه اقتصادی و بروز بحران‌های اجتماعی به ویژه برای استقلال و حاکمیت ملی کشورهای مستقل شده است.



انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن