واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
معاون آموزش ،پژوهش و فناوری وزارت صنعت ،معدن و تجارت:معافیت مالیاتی برای کارخانه های دانش بنیان استانها > کهکیلویه و بویر احمد - توفیق ادامه داد: دولت 50 درصد هزینه تحقیق و توسعه شرکت هایی را که ثبت اختراع دارند به آنها بر می گرداند.
به گزارش خبرآنلاین از استان کهگیلویه و بویراحمد،،معاون آموزش ،پژوهش و فناوری وزارت صنعت ،معدن و تجارت گفت :دولت برای کار راه انداختن به کسی پول نمی دهد اما کسانی را که در حال فعالیت هستند حمایت می کنیم.
علی اصغر توفیق در حاشیه بازدید از کارخانه های استان کهگیلویه و بویر احمد افزود:بر اساس قانون رفع موانع تولید شرکتهای دانش بنیان و پژوهش محور فعال از 10 درصد معافیت مالیاتی برخوردار می شوند .
توفیق ادامه داد: دولت 50 درصد هزینه تحقیق و توسعه شرکت هایی را که ثبت اختراع دارند به آنها بر می گرداند.
معاون وزیر بازدید های خود را از شرکت دانش بنیان زردبند آغاز کرد.
تقی زاده مدیر عامل شرکت دارویی زردبند گفت:پس از تولید عصاره های صددرصد طبیعی 47 محصول نهایی تولید می شود که هم شامل داروهای گیاهی طبیعی انسان هم داروهای دامی است که جایگزین آنتی بیوتیک ها می شوند.
وی ادامه داد: با اینکه بسیاری از گونه های گیاهی مورد نیاز ما در طبیعت استان یافت می شود اما منشور اخلاقی ما این است که طبیعت متعلق به همه مردم است و اجازه برداشت از طبیعت را نمی دهیم.
تقی زاده افزود: در استان 12 هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی داریم که پاسخگوی نیاز ما نیست و در مناطق آب و هوایی مختلف بیش از 600 هکتار سطح زیر کشت داریم.
وی یادآور شد: متاسفانه در استان پیمانکارانی نداریم که برای کشت محصولات گیاهی رغبت نشان دهند.
تقی زاده مهمترین مشکلات بخش تولید پژوهش محور را در استان نیازهای آموزشی عنوان کرد و افزود:برگزاری یک دوره آموزشی برای کارخانه زیاد است و دولت می تواند با برگزاری این دوره ها تولید کنندگان را یاری رساند.
در دامه این بازدید توفیق پای صحبت های مدیر عامل شرکت طبیعت زنده(سینره) نشست.
علی قربانی نیز با گلایه از دولت برای صدور مجوز ورود محصولات آرایشی و بهداشتی بی کیفیت به کشور گفت:صنعت داخلی جوابگوی نیاز مردم است و نباید محصولات بی کیفیت و بدون نظارت اینگونه بازار را دچار هرج و مرج کنند.
وی ادامه داد: بخشی از محصولات سینره که در دفتر لندن توزیع شد به لحاظ کمی و کیفی با استقبال مصرف کنندگان روبرو شد .
قربانی تاکید کرد: دولت باید به صنایع اشتغال زا نگاه ویژه ای داشته باشد.
وی اضافه کرد: در کارخانه طبیعت زنده می توانستیم همه بخشها را مکانیزه کنیم اما فقط تا جایی که با مواد در ارتباط است از دستگاه استفاده کرده ایم و بقیه کارها را نیروی انسانی انجام می دهد چرا که اشتغال جوانان برای ما اهمیت دارد.
مدیر عامل سینره گفت: هزینه تبلیغات بسیار بالاست و فقط 2 کارخانه لازم است تا هزینه های آن را بپردازد که از توان بخش خصوصی خارج است.
بازدید ها در کارخانه آسه به پایان رسید. رضا رفیعی مدیر روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی گفت: در این کارخانه عصاره شیرین بیان به صورت پودر و قرص تولید می شود.
وی ادامه داد: محصول این کارخانه که در صنایع شکلات سازی کاربرد فراوانی دارد مستقیما به کشورهای اروپایی صادر می شود.
رفیعی ادامه داد: تفاله های ناشی از شیرین بیان در آسه و گیاهان دارویی زردبند برای برای تولید کود کمپوست استفاده می شود.
کلید واژه ها: استان کهگیلویه وبویراحمد - وزارت صنعت،معدن و تجارت - صنعت -
دوشنبه 6 اردیبهشت 1395 - 10:10:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]