تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869716778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آفریقای جنوبی می تواند مركز اتصال ایران به آفریقا باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: روحانی در نشست مشترك خبری با جاكوب زوما: آفریقای جنوبی می تواند مركز اتصال ایران به آفریقا باشد رییس جمهوری اسلامی ایران، آفریقای جنوبی را كشوری مهم دانست و گفت: در سفر رییس جمهوری آفریقای جنوبی به تهران استحكام روابط میان دو كشور مورد نظر قرار دارد.
۱۳۹۵ يکشنبه ۵ ارديبهشت ساعت 13:06

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یكشنبه در نشست مشترك خبری با جاكوب زوما رئیس جمهوری آفریقای جنوبی كه در مجموعه فرهنگی-تاریخی سعدآباد تهران برگزار شد، افزود: از آقای جاكوب زوما رییس جمهوری آفریقای جنوبی و هیات همراه برای سفر رسمی سه روزه خوشامد وتشكر می گویم .
وی ادامه داد: در این سفر استحكام روابط دو كشور بسیار مهم، ایران به عنوان كشور مهم درمنطقه حساس خاورمیانه و همچنین كشور آفریقای جنوبی به عنوان كشور مهم قاره آفریقا به عنوان هدف سفر مورد نظر است .
رئیس جمهوری اضافه كرد: مردم ایران در دوران مبارزه مردم آفریقای جنوبی در برابر آپارتاید همواره در كنار مردم آفریقای جنوبی و حامی آنها بودند.
روحانی اضافه كرد: از آغاز تشكیل جمهوری اسلامی ایران به فرمان امام خمینی (ره) صادرات نفت به رژیم آپارتاید قطع شد و همكاری های اقتصادی ما با آن رژیم متوقف شد.
رییس جمهوری گفت: از زمانی كه دولت پسا آپارتاید در آفریقای جنوبی فعالیت خود را آغاز كرد و كنگره ملی آفریقا قدرت را در دست گرفت، جمهوی اسلامی ایران همواره روابط بسیار صمیمی و نزدیكی با جمهوری آفریقای جنوبی داشته است.
روحانی ادامه داد: ما در اینجا یاد می كنیم از مرحوم نلسون ماندلا به عنوان شخصیتی كه در دوران مبارزه به عنوان یكی از رهبران بزرگ این كشور مورد احترام مردم آفریقا ومردم ایران بود.
وی اضافه كرد: در مذاكرات خصوصی و عمومی امروز، راجع به فعالیت درآوردن ظرفیت های دو كشور در زمینه روابط اقتصادی ،تجاری و همچنین علمی، فناوری و منطقه ای و بین المللی مذاكره كردیم.
رئیس دولت یازدهم با بیان اینكه توسعه روابط بانكی بین دو كشور می تواند در شرایط جدید، پیشران توسعه روابط دو كشور باشد، اظهار داشت: همچنین روابط دو كشور در زمینه صنعت، معدن و انرژی و همچنین فعالیت های فنی و مهندسی كه ایران می تواند در آفریقای جنوبی داشته باشد و شركت هایی كه می توانند از آفریقا در ایران حضور داشته باشند و موضوع حمل و نقل از موارد مهم مورد تاكید دو طرف بود.
روحانی افزود: با توجه به جایگاه آفریقای جنوبی، می تواند مركز اتصال ایران به آفریقا باشد و بنادر ایران هم می توانند از طریق كریدور جنوب به شمال ، آفریقا را با آسیای مركزی، قفقاز، روسیه و همچنین اروپای شرقی اتصال دهند. خبر در حال تكمیل است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن