واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مرگ ناگهانی قلبی در جوانان چگونه است؟ مرگ ناگهانی در جوانان نادر است، اما افراد در معرض خطر هم می توانند در برابر آن احتیاط کنند.
به گزارش فرهنگ نیوز، مرگ ناگهانی در جوانان نادر است، اما افراد در معرض خطر هم می توانند در برابر آن احتیاط کنند.
در این مطلب می توانید اطلاعات بیشتری در مورد عوامل خطرزا، علل و درمان آن کسب کنید. علت مرگ ناگهانی افراد زیر ۳۵ سال که مربوط به اختلالات پنهان قلبی و یا ناهنجاری های نادیده گرفته شده قلبی اغلب نادر است. و هنگامی هم که این مرگ ناگهانی اتفاق می افتد، در طول فعالیت فیزیکی، مانند شرکت در یک رویداد ورزشی رخ می دهد. میلیون ها نفر از ورزشکاران ابتدایی، دبیرستان و کالج هر ساله بدون رخ دادن حادثه ای رقابت می کنند. خوشبختانه، اگر شما و یا فرزندتان در خطر مرگ ناگهانی قرار داشته باشد، تستهای غربالگری برای نقص قلبی و اقدامات احتیاطی که باید اتخاذ کنید، وجود دارد.
مرگ قلبی چگونه است؟
در هر سال نزدیک به ۳۶۰ هزار ایست ناگهانی قلبی خارج از بیمارستان به تنهایی در ایالات متحده رخ می دهد. از این ایست های ناگهانی قلبی، تعداد بسیار کمی در جوانان رخ می دهد و فقط بعضی از این جوانان از ایست قلبی ناگهانی می میرند. بیشتر مرگ ناشی از ایست قلبی ناگهانی در افراد مسن می باشد.
چه چیزهایی سبب مرگ ناگهانی ناشی از ایست قلبی در جوانان می شود؟
علل مرگ ناگهانی ناشی از ایست قلبی در جوانان متفاوت است. حدود دو سوم از این موارد، مرگ به دلیل ناهنجاری قلبی است. به دلایل مختلف، چیزی باعث می شود که ضربان قلب از کنترل خارج شود. این ریتم غیر طبیعی قلب به عنوان فیبریلاسیون بطنی شناخته می شود. برخی از علل خاص مرگ ناگهانی از ایست قلبی در جوانان عبارتند از:
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک (HCM): این یک بیماری است که در آن عضله قلب(میوکارد) به طور غیر طبیعی ضخیم می شود و سبب می شود کار قلب برای پمپ کردن خون سخت تر گردد. کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک، در حالی که معمولا در بسیاری از افراد کشنده نیست، شایع ترین علت مرگ ناگهانی مربوط به موارد قلبی در افراد زیر ۳۰ سال می باشد. این علت شایع ترین علت مرگ ناگهانی در ورزشکاران است. این بیماری اغلب بدون تشخیص باقی می ماند.
اختلالات عروق کرونر: گاهی اوقات افراد با عروق قلبی (عروق کرونر) به دنیا می آیندکه به صورت غیر طبیعی متصل شدند. این شریان هامی توانند به هنگام ورزش کردن فشرده شوند و ممکن است جریان خون مناسبی به قلب نرسانند.
سندرم کیو.تی(QT): این سندرم اختلال ارثی ریتم قلب است که می تواند ضربان قلب راسریع و نامنظم کند. ضربان قلب سریع، ناشی از تغییر در بخشی از قلب باعث ضربه به قلب میشود و ممکن است به غش منجر شود. این ضربان قلب نامنظم می تواند تهدیدی برای زندگی باشد. در برخی موارد، ریتم قلب ممکن است خیلی نامنظم باشد که باعث مرگ ناگهانی می شود. جوانان با سندرم QT، خطر مرگ ناگهانی دارند.
منبع: ایلنا
95/2/5 - 10:57 - 2016-4-24 10:57:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]