تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871947380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقدیر معاون دبیرکل سازمان ملل متحد، از اقدامات بشر دوستانه مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تقدیر معاون دبیرکل سازمان ملل متحد، از اقدامات بشر دوستانه مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران
وزیر کشور و رییس شورای ساماندهی اتباع بیگانه، با "اوبرا"، معاون دبیرکل و رییس دفتر هماهنگی امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد، دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزات کشور، رحمانی فضلی وزیر کشور و رییس شورای ساماندهی اتباع بیگانه، با "اوبرا"، معاون دبیرکل و رییس دفتر هماهنگی امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد، دیدار و گفتگو کرد. 


اوبرا در ابتدای جلسه از " تعهد طولانی مدت مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران، برای میزبانی افرادی که از ترس و فقر به ایران پناه آورده اند، تقدیر کرد"  و گفت: ما به‌عنوان دستگاه بشر دوستانه سازمان ملل متحد، بابت میزبانی میلیونها نفری که به دلیل شرایط سخت زندگی از کشورشان فرار کرده و به  شما پناه آورده اند، تشکر می‌کنیم.


رییس شورای ساماندهی اتباع بیگانه کشورمان نیز در این دیدار، ضمن اشاره به ضرورت " توجه جامعه جهانی به استقرار امنیت و توسعه پایدار و فقر زدایی در کشورهای درگیربا جنگ" اظهار داشت؛" ناامنی و جنگ و فقر و مشکلات شدید اقتصادی، از مهمترین عوامل جابجایی گروهی مهاجرین و حرکت انها به سوی سرزمین‌های أمن است ". 


وی افزود؛ "به دلیل اثربخش نبودن اقدامات جامعه جهانی در ایجاد امنیت و بازگشت صلح و ثبات به مناطق و کشورهای درگیربا جنگ و ناامنی "، جمهوری اسلامی ایران کماکان شاهد ورود تعداد قابل توجهی از پناهندگان و اوارگان کشورهای درگیر باجنگ، به صورت روزانه می‌باشد. این درحالیست که ایران هم اکنون به دلیل حضور قریب به سه میلیون نَفَرمهاجر، پناهنده و اواره مجاز و غیر مجاز، با مشکلات شدید اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی مواجه است.


وی بیان داشت: پیوند برخی از مهاجرین با عوامل تروریستی و ارتکاب انواع جرائم سخت از سوی انان، به دلیل شرایط نامناسب معیشتی، از دیگر مواردی است که جامعه جهانی بایستی به انها توجه جدی داشته باشد. 


رحمانی فضلی، در بخش دیگری از سخنان خود، کمک‌های بخش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) به جمهوری اسلامی ایران را، در مقایسه با هزینه‌هایی که کشورمان برای میزبانی انان متحمل می‌شود بسیار اندک و ناچیز خواند و در این خصوص بر ضرورت توزیع عادلانه کمک‌ها در بین کشورها، برحسب تعداد افراد، شرایط میزبانی و میزان نقش افرینی کشورها تاکید نمود. 


دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: علیرغم همه مشکلات و محدودیت‌هایی که طی سالهای پس از انقلاب اسلامی به کشور و مردم ما تحمیل شد، اما این مسائل هیچگاه در میزبانی از میلیونها نَفَر اواره، پناهنده و مهاجر إخلالی ایجاد نکرد.


وزیر کشور در پایان این ملاقات تصریح کرد: در حال حاضر سخت‌ترین و بدترین شرایط ممکن را مردم یمن دارند". زیرا متاسفانه عربستان و تروریستهای مستقر دران کشور و مناطق همجوار، روند کمک رسانی و إمداد رسانی و حتی در قالب اقدامات هلال احمر را محدود و حتی منع کرده اندو هدفشان این است که با اعمال اینگونه محدودیت‌ها و ممانعت‌ها، مقاومت مردم یمن و همچنین سوریه را بشکنند و مردم تسلیم شوند.  این درحالیست که اینگونه اقدامات، تنها روند وقوع یک فاجعه انسانی را که هم اکنون نیز در کشورهایی چون یمن و سوریه در حال شکل گیری است، شتاب می‌بخشد.


وی با بیان اینکه سازمان ملل متحد بایستی زمینه فعالیت سازمان‌های بین المللی کمک رسان را در کشورهایی چون سوریه و یمن، هر چه سریعتر فراهم و تسهیل نماید گفت: سازمان ملل در مورد بازگشت مهاجرین افغانی به کشورشان نیز بایستی جدی‌تر مداخله و مشارکت نماید. همه باید به دولت و ملت افغانستان کمک نمایند تا زمینه بازگشت میلیونها تبعه أفغانستانی که اکنون از کشورشان دور مانده‌اند، به میهنشان فراهم گردد. 


اوبرا نیز ضمن تأیید سخنان وزیر کشورمان بیان داشت؛ بخشی از کاری که در بخش بشردوستانه سازمان ملل انجام می‌پذیرد، كاهش عوارضی چون قاچاق و تروریسم است که اوارگان به دلیل ترس و فقر با انها پیوند خورده‌اند. کار دیگر ما این است تا دلائل واقعی جابجایی مهاجرین را شناسایی و تعیین کنیم. 


وی در ادامه اضافه کرد: در اجلاس آینده  که در ماه سپتامبر امسال برگزار خواهد شد، علاوه در محورهای ذکر شده یکی دیگر از أهداف ما به‌عنوان برگزار کننده اجلاس"فراهم کردن زمینه ساماندهی توزیع عادلانه اعتبارات کمکی، بین کشورهای پذیرنده است".







۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن