واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کار خود را با محیط زیست آغاز کردیم
رئیس جمهور گفت: نخستین دستور دولت یازدهم احیای دریاچه ارومیه بود و کار خود را با محیط زیست آغاز کردیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور در در دومین سمینار «محیط زیست، دین و فرهنگ» در سالن همایشهای سازمان حفاظت محیط زیست ایران تصریح کرد: اگر جنگل ها و مراتع را از بین بردیم طبیعت به سختی از ما انتقام خواهد گرفت بنابراین باید همزیستی مسالمت آمیز با طبیعت داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این نکته که جهان ما باید عاری از افراط و خشونت باشد گفت: خوشحالم از سرزمینی سخن می گویم که بیش از دویست سال است که به سرزمینی حمله نکرده است. رئیس جمهور تصریح کرد : اگر ایران نبود داعش سلطه پیدا می کرد.
دومین سمینار «محیط زیست، دین و فرهنگ» صبح امروز با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست ایران، برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد(یونیپ) و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد(یونسکو) و با حضور مقامات عالیرتبه کشوری و شخصیت های دینی و فرهنگی داخلی و 15 کشور خارجی آغاز شد.
این سمینار در اجرای سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب در زمینه محیط زیست و با هدف تقویت صلح و آزادی بیشتر در جهان، درک مشترک و ارزیابی مسائل و ابعاد ارتباط بین محیط زیست، دین و فرهنگ، تشویق کشورها به مشارکت در تلاش های مشترک برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار در سطوح دولتی، منطقه ای و جهانی برگزار می شود.
این سمینار در اجرای سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب در زمینه محیط زیست و با هدف تقویت صلح و آزادی بیشتر در جهان، درک مشترک و ارزیابی مسائل و ابعاد ارتباط بین محیط زیست، دین و فرهنگ، تشویق کشورها به مشارکت در تلاش های مشترک برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار در سطوح دولتی، منطقه ای و جهانی برگزار می شود.
دومین سمینار محیط زیست، دین و فرهنگ در روزهای 4 و 5 اردیبهشت با توجه به نتایج موفقیت آمیز و مثبت نخستین سمینار محیط زیست، دین و فرهنگ در سال 1380 (2001)، همچنین کنفرانس سال 2005 در مورد محیط زیست، صلح و گفتگوی تمدن ها و فرهنگ ها، با این پیام که "گفتگو" بنیان هر نوع درک مشترک در میان نسل بشر، جوامع، فرهنگ ها و ادیان است برگزار می شود.
طی این سمینار دو روزه شرکت کنندگان از 9 مذهب مسیحی، کاتولیک، سنی، شیعه، جین، هندو، زرتشتی، کلیمی و بودا در پنج پانل تخصصی به سخنرانی و بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
به واسطه چارچوب گسترده و ارتباطات بین المللی، این سیمنار تلاش می کند تا زمینه نشستی از برترین گفتمان ها و تبادل آراء میان نمایندگان و متخصصان فرهنگ ها و ادیان مختلف ایجاد کند تا به درکی فلسفی برسیم از اینکه چگونه دین وفرهنگ می توانند به حفظ و نگهداری و بهبود محیط زیست کمک کنند.
انتظار می رود درک مشترک و ارزیابی مسائل و ابعاد ارتباط بین محیط زیست، دین و فرهنگ، تشویق کشورها به مشارکت در تلاش های مشترک برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار در سطوح دولتی، منطقه ای و جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار، انتقال عقاید عموم مردم برای اقدامی جامع برای حفظ رفاه انسان و محیط زیست، افزایش درک وآگاهی جوامع دینی شرکت کننده در نشست از چالش های پایداری محیط زیست و تقویت انگیزه و اراده جوامع دینی به منظور ارائه راهکارهایی عقلایی و فطری برای رفع بحران های محیط زیستی از جمله دستاوردهای این سمینار باشد.
چارچوب این سمینار "دگرگون سازی دنیای ما دستورکار 2030 برای توسعه پایدار" است که در نشست اخیر سازمان ملل در نیویورک (15 سپتامبر) به عنوان برنامه عمل مردم، سیاره و سعادت تایید شده است.
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]