تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829922539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تراژدی ستایش چگونه ایرانیان و افغان ها را به یکدیگر نزدیک تر کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تراژدی "ستایش" چگونه ایرانیان و افغان ها را به یکدیگر نزدیک تر کرد؟
روز نو : سایت "المانیتور" با انتشار گزارشی درباره واکنش های گسترده نسبت به حادثه تلخ روی داده می نویسد:"او در تاریخ 10 آوریل توسط همسایه نوجوان خود در حومه ورامین مورد تجاوز جنسی قرار گرفت و کشته شد. خشم شدیدی نسبت به این حادثه ایجاد شده است. رسانه های ایرانی به شکل درخوری این موضوع را بازتاب نداده اند. این موضوع سبب غلیان احساسات عمومی و ابراز همبستگی شد. هم چنین در فضای مجازی و در شبکه های اجتماعی نیز این موضوع بازتاب گسترده ای داشت. این سایت در ادامه می نویسد:قدرت الله رجوی" فعال حقوق بشر در کابل به المانیتور می گوید که در فیس بوک کارزاری را تحت عنوان "من ستایش هستم" را تشکیل داده است. او هم چنین در توئیتر هشتگ هایی را تحت عنوان "عدالت برای ستایش" و "من ستایش هستم" را راه اندازی کرده است. صفحه او نزدیک به 10 هزار لایک داشته است. گفتنی است که این میزان لایک در این مدت زمان کوتاه (تشکیل صفحه از تاریخ 15 اوریل بوده است) چشمگیر و خیره کننده است. هم چنین صفحه ای نیز در ویکیپدیا ایجاد شده تا داستان غم انگیز آن چه بر ستایش گذشته در آنجا ذکر شود. رجوی در این باره به المانیتور می گوید:"عامل مهم در این باره بمباران نظری است که در فیس بوک و صفحه یونیسف انجام شد. کاربران از سازمان های بین المللی خواستار پیگیری و رسیدگی جدی به این پرونده شده اند. آنان هراس دارند که موضوع ستایش به زودی فراموش شده و موارد مشابه دیگری روی دهند. او اشاره می کند که یونیسف به هر نظری که در آن صفحه گذاشته می شود پاسخ می دهد. 







به گزارش خرداد، المانیتور اشاره می کند که خانواده قریشی حمایت گسترده ای را از سوی افغان ها و ایرانیان دریافت کرده اند و در این باره می نویسد:"فعالان حقوق مدنی و روزنامه نگاران در مقابل سفارت افغانستان در تهران جمع شدند. پلیس آنان را متفرق کرد و استدلال نمود که آنان برای برگزاری این تجمع مجوز ندارند. این سایت اشاره می کند که برخی از شاهدان عینی گفته اند که برخی از ماموران پلیس به آنان گفته بودند:"مگر شما ایرانی نیستید؟ چرا برای افغان ها آمده اید؟ آیا نمی بینید که افغان ها چه جرایمی را مرتکب می شوند؟ چرا از آنان دفاع می کنید؟" 







این سایت در ادامه اشاره می کند که برخی از شاعران و هنرمندان نیز در شبکه های اجتماعی با انتشار تصاویری از خود با هشتگ من دوست ملت افغانستان هستم همبستگی خود را با افغان ها اعلام کرده و با آن ها ابراز همدردی کرده اند. این سایت در ادامه اشاره می کند که برای مثال، یغما گلرویی شاعر ایرانی در صفحه شخصی خود نوشته است:"چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیبم ما مردمان نژادپرستی هستیم. به تاریخ و تمدن باستانی مان می بالیم از کوروش تا نادرشاه. هم چنین از خون و نژاد آریایی می گوییم و معتقدیم که دارای جوهر خاصی هستیم که دیگران از آن خبر دارند". 







این سایت در بخش پایانی گزارش های خود به محدودیت ها و بعضا تبعیض هایی اشاره می کند که در قبال افغان ها در ایران اعمال شده و در این باره می نویسد:"پس از حمله نیروهای نظامی شوروی به افغانستان و بدنبال آن آغاز جنگ داخلی در آن کشور خشونت ها بالا گرفت و افغان های زیادی به ایران مهاجرت کردند. ایرانیان پذیرای آنان بودند اما در قبال آن ها تبعیض هایی نیز روی داد برای مثال در زمینه قوانین مرتبط با آموزش، کار و یا محدودیت های نقل مکان. هم چنین در زمینه حقوق مالکیت و داد و ستد نیز محدودیت هایی برای افغان ها در ایران وجود دارند. در حالی که برخی از ایرانیان فکر می کنند که افغان ها مرتکب جرایم می شوند اما رجوی باور دارد که بخش عمده ای از افغان ها در ایران روشنفکر، شاعر، نویسنده و حتی سرمایه گذاری بوده اند. 




تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن