تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842011952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروهای توانمند خراسان جنوبی در حاشیه قرار دارند/ اراده‌ای برای حمایت از سرمایه‌گذاران وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


علیرضا صالح‌پور در گفتگو با روزنو:
نیروهای توانمند خراسان جنوبی در حاشیه قرار دارند/ اراده‌ای برای حمایت از سرمایه‌گذاران وجود ندارد
مسئله عملکرد مدیران ارشد دولت در استان‌ها دغدغه‌ای بود که از روز نخست وزارت کشور رحمانی فضلی در بین فعالین سیاسی مطرح بود، مسئله‌ای که به مرور تحت تاثیر عملکرد ضعیف برخی استانداران و فرماندارن به مشکلی بدل شد که در انتخابات 7 اسفند اثر خود را گذشت و پایگاه رای دولت در برخی استان‌ها را تحدید کرد.
روز نو : مسئله عملکرد مدیران ارشد دولت در استان‌ها دغدغه‌ای بود که از روز نخست وزارت کشور رحمانی فضلی در بین فعالین سیاسی مطرح بود، مسئله‌ای که به مرور تحت تاثیر عملکرد ضعیف برخی استانداران و فرماندارن به مشکلی بدل شد که در انتخابات 7 اسفند اثر خود را گذشت و پایگاه رای دولت در برخی استان‌ها را تحدید کرد.
از جمله استان‌هایی به صورت همزمان حوزه سیاسی وه اقتصادی عملکردی نامطلوب از خود به جای گذاشت خراسان جنوبی است. به جز تاثیر نتیجه ضعیف عملکرد سیاسی استاندار، که در نتایج انتخابات مجلس هویدا بود، اخیرا آمارهایی غیر رسمی حکایت از جایگاه نامناسب این استان در حوزه اقتصادی دارد.
فعالین سیاسی حامی دولت که 4 کرسی استان را به مخالفین واگذار کردند معتقدند به گواه آمار این عدم همراهی مردم روستاها با آن‌ها بود که باخت را برای آن‌ها رقم زد و این عدم همراهی ناشی از عملکرد ضعیف استانداری به خصوص در حوزه اقتصادی در روستاها است.
روزنو در این زمینه گفت‌وگویی داشت با علیرضا صالح‌پور، عضو هیأت مدیره رجاء و از چهره‌های شناخته شده خراسان جنوبی که علاوه بر سوابق دیپلماتیک در وزارت خارجه و تسلط بر مسائل حوزه افغانستان،هم‌مرز خراسان جنوبی، در طول سالیان گذشته ارتباط خود را با استان حفظ کرده است. صالح‌پور در ابتدا با تبیین وضعیت کلی خراسان جنوبی به عنوان یکی از استان‌های محروم کشور گفت:«این محرومیت دلایل متفاوتی از جمله فواصل طولانی روستاها و آب و هوا دارد که به خودی خود شرایط متفاوتی را برای استان نسبت به استان‌های کوچکتر رقم می‌زند.»
این دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به وضعیت اقتصادی استان گفت:«این منطقه چه پیش و چه پس از انقلاب با کمبودهای گوناگونی مواجه بود و همیشه با سختی‌ها دست و پنجه نرم می‏کرد اما در دوره‌های اخیر مشکلات استان بیش از پیش شد. هر چند بخشی از این کمبودها ناشی از وسعت استان، شرایط سخت و فقر منطقه است ولی به هر تریب در همسایگی ما استانی مانند سیستان و بلوچستان قرار دارد که با همین ویژگی‌ها و کمبودها شاهد تلاش‌های قابل توجهی از سوی مسوولین دولتی و استانداری است و ما واقعا تلاش برای ارتقا استان را از سوی مسوولینش مشاهده می‌کنیم، ارتقایی که در خراسان جنوبی نشانی از آن نیست و دلیل عمده آن به ضعف مدیریت در مجموعه استانداری برمی‌گردد.»
وی در ادامه با اشاره به مسئله تقسیم خراسان به سه استان گفت:«زمان تقسیم استان آقای جلالی در مقاله‌ای با این مسئله مخالفت کردند و نگرانی خود را از باب خراسان بزرگ و مفهوم فرهنگی آن گفتند ولی ما مسئله مدیریت استان و تقسیم برابر منابع را مطرح کردیم. در آن زمان غالب مواهب و امکانات به مرکز استان که حدود خراسان رضوی بود می‌رسید و یکی از دلایل اصرار ما به این تقسیم بندی، برخلاف تمام باوری که به مفهوم خراسان بزرگ داشتیم، تعادل در تقسیم منابع و بهبود وضعیت بود که متاسفانه تاکنون آنچنان که باید محقق نشده.»
مدیریتی تنگ نظرانه بر استان حاکم است
صالح‌پور با تاکید بر اهمیت مرز مشترک خراسان جنوبی با افغانستان گفت:« 1200 کیلومتر مرز مشترک ما فرصتی طلایی در عرصه اقتصاد است، چون یکی از بسترهای اصلی خراسان جنوبی امکانات ترانزیت و ایجاد منطقه آزاد است. متاسفانه به هر شکل اهمیتی به این مسائل داده نمی‌شود و مدیریتی تنگ نظرانه یا به عبارتی کوچک نگرانه بر استان حاکم است. در نمونه‌ای دیگر اگر بودجه و امکاناتی مختصر به دانشگاه بیرجند اختصاص پیدا می‎کرد این دانشگاه با همکاری اروپایی‌ها به مرکزی آموزشی برای انرژی‌های تجدید پذیر در کل کشور تبدیل می‌شد ولی متاسفانه همکاری نشد و گفتند اولویت بودجه به احداث ورزشگاه و این گونه پروژه‌ها اختصاص پیدا می‌کند.»
وی در ادامه با اشاره به نیروهای کارآمد استانی و ظرفیت‌های آن‌ها گفت:«اهالی این استان در نقاط مختلف ساختار اداری از وزارت راه تا وزارت خارجه حضور دارند و برای منطقه دلسوزی می‌کنند ولی نیاز است درخواست حضور آن‌ها باشد و با مدیریتی قدرتمند پتانسیل‌های منطقه را جذب کرد.  متاسفانه این عدم استفاه از نیروهای توانمند به نیروهای ساکن استان هم رسیده و بسیاری از نیروهای توامند ساکن استان هم در حاشیه قرار دارند.»
مجموعه استانداری نسبتی با دولت تدبیر و امید ندارند
صالح‌پور با اشاره به سیاست‌های دولت قبلی و عدم اولویت انرژی‌های پاک در توجیه‌های اقتصادی گفت:«پروژه‌ای درباره راه اندازی یک نیروگاه خورشیدی در استان توسط دوستان پیگیری می‌شد و ما دنبال زمین بودیم ولی متاسفانه با بی‌توجهی مجموعه استانداری رو به رو شدیم و هیچ اراده‌ای برای عمل در این حوزه مشاهده نکردیم، که البته این بخشی از این عدم اراده به ناتوانی این مجموعه در ادااره استان بر‌می‌گردد.»
وی با اشاره به پایگاه رای اصلاح طلبان در مناطق شهری گفت:« پایگاه رای اصلاح‌طلبان طرفداران دائمی آن‌ها بود و در مناطق روستایی رای با مخالفان دولت بود، دلیل اصلی هم این بود وقتی در مناطق روستایی یک کاندیدای خاص با حامی و همراه و تشریفات خاصی دیده شود این مسئله را به ذهن متبادر می‌کند که حمایت خاصی را همراه خود دارد. در مجموع شما وقتی به ترکیب فرمانداری و استانداری نگاه می‌کنید نمی‌توانید به سادگی این گروه را بخشی از بدنه مدیریتی دولت تدبیر و امید بدانید چون اکثریت مجموعه از منصوبین دولت پیشین هستند و سوابق مشخصی دارند، تمام این موارد را بگذارید در کنار حضور غیرمداوم استانداری تا به شرایط سیاسی و اقتصادی استان پی ببرید.»
صالح‌پور در انتها با اشاره به ضعف عملکردی مدیریتی در سطح استان گفت:«مسئله ما در حال حاضر نگاه خطی و جناح نیست، هیچ وقت گفته نشده که الزاما یک استاندار اصلاح طلب یا بومی برای استان تعیین شود،اکنون اصولگرا و اصلاح طلب نگران وضعیت استان هستند. همه اکنون به دنبال این هستند مدیری توانمند، آشنا به منطقه، منطقی و توانمند برای کار در شرایط سخت برای هدایت استان انتخاب شود تا با استفاده از پتانسیل‌های انسانی استان پویایی به استان بازگردد.»




تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن