تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867894758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسترش روابط اقتصادی ایران و روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گسترش روابط اقتصادی ایران و روسیه




رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با روسای مجالس دوما و سنای روسیه بحث های نسبتاً طولانی و مفیدی داشتیم که درخصوص مسائلی مانند توسعه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری گفت وگوهایی انجام شد.





خبرگزاری ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با روسای مجالس دوما و سنای روسیه بحث های نسبتاً طولانی و مفیدی داشتیم که درخصوص مسائلی مانند توسعه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری گفت وگوهایی انجام شد.

علی لاریجانی که برای شرکت در اجلاس روسای مجالس اوراسیا به روسیه سفر کرده بود، بامداد امروز (پنجشنبه 2 اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر خود، در فرودگاه مهرآباد با تبریک سالروز میلاد امیرالمومنین علی (ع) گفت: در این سفر نسبتاً کوتاه به روسیه، کارهای متعددی انجام شد.

وی ادامه داد: در کنفرانس کشورهای اوراسیا شرکت کردیم که در این کنفرانس از روسای مجالس کشورها دعوت به عمل آمده بود. البته اینچنین اجلاسی از ابتکارات کشورهای روسیه و کره جنوبی بوده است که این نهاد باید رشد یابد.

رییس قوه مقننه با بیان اینکه در روسیه در کل بحث های خوبی انجام شد، افزود: بانکی مون دبیرکل سازمان ملل نیز پیامی برای اجلاس روسای مجالس اوراسیا داشت و پشتیبانی از این نهاد را اعلام کرد.

لاریجانی ادامه داد: در اجلاس روسای مجالس کشورهای اوراسیا پیشنهادی از سوی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر نهادمند شدن این اجلاس و دایر کردن دبیرخانه ارائه شد که اعضا آن را مورد توجه قرار دادند و مصوب شد تا دبیرخانه ای در این خصوص تشکیل شود تا کارها سامان یابد.

رئیس مجلس همچنین تصریح کرد: حجم زیادی از تجارت جهانی در این حوزه است و از نظر رشد اقتصادی کشورهای اوراسیا نقش قابل توجهی دارند و علاوه بر قرابت های فرهنگی و نیازهای امنیتی، باعث می شود اعضای این نهاد را بهم پیوند دهد.

وی گفت: در حاشیه این اجلاس با روسای پارلمان های شرکت کننده در زمان محدود بحث های گوناگونی انجام شد.

لاریجانی افزود: برخی کشورها مانند آذربایجان در این مدت درگیر مسائل مهم و حادی بودند که الحمدالله آتش بس انجام شد، افغانستان نیز وضعیت بحرانی داشته و بحث هایی حل و فصل مسائل صورت گرفت.

رئیس قوه مقننه کشورمان افزود: در حاشیه اجلاس مذکور با رئیس مجلس قزاقستان و برخی کشورهای دیگر گفت وگوهایی انجام شد.

وی درخصوص روابط ایران با روسیه افزود: با روسای مجالس دوما و سنای روسیه بحث های نسبتاً طولانی و مفیدی داشتیم که درخصوص مسائلی مانند توسعه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری گفت وگوهایی انجام شد. همچنین موضوع همکاری در بخش های امنیتی و دفاعی نیز از محورهای رایزنی بود، مخصوصاً مبارزه با تروریسم از محورهای اصلی گفت و گو بود.

لاریجانی تصریح کرد: در خلال بحث ها فرصتی نیز فراهم شد تا با برخی از صاحب نظران و رسانه ها گفت و گوهایی انجام شود و برداشت من این است که فضای کلی همکاری ایران و روسیه خوب است و توجه به این موضوع بود که تعلق خاطر دو کشور بیشتر شود.

رئیس مجلس در پایان افزود: امیدوارم بخش های اجرایی کارها را پیگیری کند.

در سفر لاریجانی به کشور روسیه قربانی، آشوری، سبحانی فر و علیمردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس مجلس را همراهی کردند.







تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن