تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827908440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امین تارخ: قدر پدر و مادر را تا زنده هستند بدانیم


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



امین تارخ: قدر پدر و مادر را تا زنده هستند بدانیم
روز نو : پدرم سواد خواندن و نوشتن نداشت، اما شعور بسیار بالایی داشت. معتقدم شعور با سواد تفاوت‌‌های اساسی دارد و من صاحب پدری فهیم بودم.
 
 می‌‌گوید در یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شیراز متولد شده‌ام، هم‌محله‌ای داش‌آکل هستم. امین تارخ پیشکسوت بازیگری و استادی که بازیگران زیادی را به سینما و تلویزیون معرفی کرده است، درباره پدر و خانواده اعتقادات زیبایی دارد. او معتقد است روز پدر، بهانه خوبی است تا جشن خانواده برگزار شود. با امین تارخ به گفت‌وگو نشستیم تا نظراتش را درباره خانواده بشنویم.
 
درباره پدرتان برایمان بگویید؛ یک پدر شیرازی چه ویژگی‌‌هایی داشت که آنها را به شما منتقل کرد؟
 
بزرگ‌ترین خصیصه پدرم مهربانی‌اش بود؛ اگر من قدری مهربانم، این خصوصیت را کاملا از پدرم دریافت کرده‌‌ام. ایشان بشدت مسئولیت‌شناس و مسئولیت‌پذیر بودند و از همه مهم‌تر اصرار داشتند مهربانی را به ما آموزش بدهند. پدرم سواد خواندن و نوشتن نداشت، اما شعور بسیار بالایی داشت. معتقدم شعور با سواد تفاوت‌‌های اساسی دارد و من صاحب پدری فهیم بودم. بزرگ‌تر که شدم به این نتیجه رسیدم ارتباط پدرم با کائنات و آن چیزی که اسمش را ما نیروی برتر می‌گذاریم، آن‌قدر غنی و قوی بود که نیازی به سواد خواندن و نوشتن نداشت. چه‌بسا اگر سواد می‌داشت، مناسبات اجتماعی مهربانانه و ارتباط شخصی عارفانه او کمتر می‌شد. پدرم صفات برتر زیادی داشت که من به همه آنها افتخار می‌کنم.
 
از کی به این صفات متفاوت پدرتان پی بردید؟ از زمانی که مستقل شده و از خانواده جدا شدید یا از همان کودکی؟
 
از همان بچگی پدرم را متفاوت می‌دیدم. نکته مهم‌تر این‌که ما زمانی پدر را بدرستی درک می‌کنیم که از دستش می‌دهیم. آن‌وقت است که متوجه می‌شویم تکیه‌گاهمان را از دست داده‌ایم. تازه می‌فهمیم که پدر و مادر باعث شده‌اند تا بتوانیم به این کره خاکی چنگ بیندازیم و خودمان را حفظ کنیم. واقعیت این است، وقتی والدینت را از دست می‌دهی، در این دنیا رها می‌شوی، آن‌وقت است که تنهایی مطلق را تجربه می‌کنی و احساس بغض و گریه تا ابد رهایت نخواهد کرد.
 
ما آدم‌ها معمولا وقتی چیزی را از دست می‌دهیم تازه یادمان می‌آید قدرش را بدانیم به نظر شما چطور می‌شود قدر والدین را تا زمانی که زنده هستند، دانست؟
 
کار سختی نیست! فقط باید فهم قدرشناسی آنها را داشته باشیم. به نظرم علاوه بر پدر و مادر که تکرارناپذیرند، خواهر هم اصلا قابل تکرار نیست...
 
شما چند تا خواهر دارید؟
 
پنج تا!‌ بعد از پدر و مادر تکیه‌ام به خواهرهایم است. خواهر همیشه حواسش به برادر است و طبق حکایت‌های قدیمی که در فرهنگ ما وجود دارد، زن‌ها معمولا برادر را حتی به همسر و فرزند ترجیح می‌دهند چون معتقدند که برادر تکرارنشدنی است. من در آستانه روز پدر پیشنهاد می‌دهم در این روز به پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندانمان فکر کنیم و قدردان آنها باشیم.
 
به این بیندیشیم که ما نسبت به همه آنها مسئولیت داریم. این گفته‌‌‌هایم فلسفی و عرفانی نیست بلکه واقعیت‌هایی است که آنها را فراموش کرده‌ایم.
 
معتقدم رسانه‌ها باید روی موضوع تکریم تک‌تک اعضای خانواده کار کنند و روز پدر بهانه‌ای شود تا جشن خانواده را برگزار کرده و احترام به خانواده را تبلیغ کنیم چون تنها چیزی که برای ما می‌ماند؛ خانواده است. خانواده ادامه‌دار است؛ پدر، مادر، خواهر و برادر از دست می‌روند، اما خانواده ادامه پیدا می‌کند!...
 
پدر مانند تیرک خیمه عمل می‌کند...
 
مگر مادر چنین نیست!؟ پدر و مادر هر دو خانواده را حفظ می‌کنند برای همین است که ما باید احترام و اعتبار خاصی برای والدین قائل شویم. اما بر این باورم باید به خواهر و برادر هم احترام گذاشت.
 
ما سال‌هاست شما را در نقش‌های مختلف می‌بینیم؛ صبوری و مهربانی در اجراهای شما دیده می‌شود که به نظرم اگر در وجود خود بازیگر این صفات درونی نباشد، نمی‌تواند آنها را باورپذیر به نمایش بگذارد. این صفات را چقدر از خانواده گرفتید و خانواده چه نقشی در نهادینه کردن این صفات در شما داشت؟
 
جرقه اصلی همه رفتارهای ما در خانواده زده می‌شود. اگر ویژگی‌هایی که شما ذکر کردید در من دیده می‌شود، ریشه آن را حتما باید در خانواده‌ جست‌وجو کرد. معتقدم خصوصیات خوبی را که از خانواده دریافت می‌کنیم، باید در اجتماع هم آنها را بروز دهیم. مثلا اگر مهربان هستیم، همه‌جا باید مهربان باشیم و فقط به درون خانواده اکتفا نکنیم. همه خصوصیات انسانی برتر در خانواده شکل می‌گیرد و چقدر خوب است که به این بیندیشیم در هر خانواده‌ای دو ستون محکم وجود دارد؛ یکی پدر و یکی مادر. این ستون‌ها هستند که خیمه خانواده را برپا و سپس تلاش می‌کنند با انسانیت و عاطفه این خیمه را به کشور تبدیل کنند.
 
معتقدم هر روز، روز پدر و مادر است و امیدوارم هر روز بر آنها مبارک باشد.l




تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن