تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814685788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا چرت بعد از ناهار خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چرا چرت بعد از ناهار خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد؟
چرت بعدازظهر اگرچه بسیار مورد علاقه افرادی مانند آلبرت اینشتین و وینستون چرچیل بوده اما در کنار احیای مغز خسته می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.


به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهش جدید محققان دانشگاه علم و فناوری هواژونگ بر روی 27 هزار مرد و زن چینی بالای 45 سال که چرت پس از خوردن ناهار در میان آنها بسیار محبوبیت دارد، نشان داده که خوابیدن بیش از 30 دقیقه در آن زمان می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش دهد.


محققان دریافتند که مردان و زنانی که چرت‌های کوتاه مدت داشتند، نسبت به افرادی که تمام روز را بیدار بودند بیشتر از فشار خون و سطوح کلسترول بالا برخوردار بودند.


این پژوهش که در مجله Sleep Medicine منتشر شده، در تضاد با نتایج پژوهش‌های اخیر قرار داشته که نشان داده بودند خواب روزانه می‌تواند قدرت مغز را افزایش داده و خطر حملات قلبی و سکته را تا یک سوم کاهش دهد.


مدت زمان چرت زدن است که اهمیت دارد. افرادی که نیم ساعت یا بیشتر می‌خوابیدند بیشتر احتمال داشت که علائم زودهنگام دیابت را نسبت به افرادی که مدت زمان کمتری را در این چرتهای روزانه می‌گذراند، نشان دهند.


تعداد کمی از بیماران مبتلا به دیابت به نوع یک آن دچار هستند که با نقص در عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می‌شود اما تقریبا 90 درصد این بیماران به نوع دو مبتلا هستند که ارتباط نزدیکی با رژیم غذایی و شیوه زندگی غلط دارد.


در این بیماری بدن قابلیت خود برای استفاده از گلوکز را از دست می‌دهد. گلوکز نوعی قند است که در زمان خوردن غذا آزاد شده و به انرژی مورد استفاده عضلات تبدیل می‌شود.


با افزایش سطح گلوکز، گردش خون با مشکل مواجه شده و رگ‌های خونی در مناطقی مانند قلب، پاها و چشم‌ها ممکن است با آسیب غیرقابل جبرانی روبرو شوند.





۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن